Saznajte najvažnije prednosti kućanskih aparata Simfer

10.23.20.
Kućanski aparati Simfer

Simfer je jedan od vodećih turskih proizvođača uređaja za kuhinje jer je jedan od ključnih misli vodilja ove kompanije – kuhinja je srce svakog doma. Kompanija je prisutna u gotovo 150 država na svijetu i rangirana je među top 500 najperspektivnijih turskih kompanija. Njezini top proizvodi mogu se pronaći diljem Europe, u Južnoj Americi, na Srednjem istoku. Kapacitet proizvodnje Simfera je oko 6 milijuna komada uređaja u jednoj godini. Cijela je priča započela još davne 1977. godine i prvo što su proizvodili bili su štednjaci za grijanje. Kasnije su se prebacili na proizvodnju kuhala, a potom i na mnogo drugih uređaja potrebnih u svakoj kuhinji. Trenutno imaju tri tvornice u kojoj je zaposleno čak 1.800 radnika, a cilj im je kontinuiran razvoj i rast te posebice ulaganje u održivost, odnosno ekološki osviještene uređaje. Također, mnogo brinu o zadovoljstvu kupaca.

Glavni ured kompanije nalazi se u Istanbulu, a uređaji koje proizvode ponosni su vlasnici brojnih europskih certifikata koji su jamstvo kvalitete. Također, kompanija ulaže u osjetljive skupine građana pa tako primjerice podupiru rad sportaša s invaliditetom kako bi im olakšali i život općenito, ali i bavljenje sportom za kojeg su se odlučili. Nadalje, svake godine potpomažu edukaciju tisuću mladih diljem Turske kroz razne stipendije i na druge načine. Poruka svih ovih akcija je društvena osviještenost kompanije zbog čega svijet postaje bolje mjesto za život.

Kada govorimo o Simfer uređajima, ukoliko opremate svoje kućanstvo, a prije svega kuhinju, nećete požaliti ukoliko se odlučite za jedan od njih. U svojoj ponudi na našem, hrvatskom tržištu imaju doista velik i šarolik izbor uređaja koji su prihvatljivi cijenom, a također će vas iznenaditi kvalitetom i izdržljivošću te će biti razlog zašto ćete im se vraćati iznova i iznova.

Samo neki od Simfer uređaja su pećnice, kako samostojeće, tako i ugradbene, potom ploče za kuhanje, nape, mini pećnice, plinska ploča za kuhanje, kombinirani štednjaci, grijalice, i tako dalje. Primjerice, u ponudi možete pronaći BIOH set u kojoj su pećnica i ploča za kuhanje. U ovom setu ćete dobiti ugradbenu pećnicu i s njom indukcijsku ploču za kuhanje s četiri mjesta za lonce. Oba su uređaja energetski razred A, a posebno je zanimljivo da indukcijska ploča ima upravljač na dodir te pokazivač koji će vas obavijestiti koliko je u ploči još preostalo topline, što je nešto što se ne sreće tako često, a zapravo je vrlo korisno i štedi energiju.

Kod kuhanja pare i ostali plinovi i mirisi mogu biti veliki problem i zadržavati se u prostoru još veoma dugo. Upravo iz tog razloga razmišljate o ugradnji nape te razmislite o Simfer kaminskoj zidnoj napi. Ova napa ima protok zraka od čak 500 kubika u jednom satu te uz ovo ima u halogenu rasvjetu koja će biti od velike pomoći kod pripreme obroka. Posebno je važno da je filter na koji se veže masnoća periv pa ga možete koristiti doista dugo, a sama napa izrađena je u kombinaciji nehrđajućeg čelika i stakla pa može postati estetski dodatak u vašoj kuhinji te tako podići čitav prostor.

Simfer u svojoj ponudi ima niz setova pa je upravo to stavka koja mnogim kupcima odgovara. Uz već navedeni set možete se odlučiti i za set pećnice i staklokeramičke ploče. Posebnost je u nižoj cijeni ovakvog seta jer će kupac platiti manje za njega nego da kupuje posebno pećnicu, a posebno ploču. Primjerice, ovaj set možete pronaći za oko 2.700 kuna. Energetski razred je naravno A, a jamstvo je čak 5 godina.

Doista, mnogo je razloga za izbor Simfer uređaja, zar ne?