Izaberite pravi klima uređaj za vaš dom

05.20.22. #Članki

Klima uređaj je posljednjih nekoliko godina postao ne samo komfor već i nužnost jer svjedoci smo kako je svako ljeto sve vruće i vruće pa je život bez hlađenja nepodnošljiv. Danas je doista velik izbor uređaja za hlađenje, od onih prijenosnih do klasičnih koji hlade jednu ili više prostorija pa sve do split uređaja koji mogu hladiti cijelo kućanstvo. Naša trgovina eMundia.hr u ponudi ima velik izbor klima uređaja, a da bi sve bilo još bolje, treba znati kako vam nudimo i popust prilikom njihove kupovine.

Tako je, popust koji nudimo je 3 %, a kako biste ga ostvarili upišite SUPER3 u za to predviđeni kvadratić prilikom naručivanja klima uređaja. Vjerujemo kako ćete iz našeg bogatog asortimana uspjeti izabrati uređaj koji će savršeno pristajati i hladiti vaše kućanstvo.

Cooper & Hunter klima uređaj Vital CH-S09FTXF-NG + WIFI je jedan od proizvoda u ovoj kategoriji, a možete ga pronaći u web trgovini eMundia.hr. Nalazi se u energetskom razredu A++ te je punjen ekološkim sredstvom za hlađenje R32 i ima WIFI što znači da ovom klimom možete upravljati preko interneta (primjerice, na poslu ste i znate da se za sat vremena vraćate kući pa ga možete uključiti prije nego dođete kako bi vas dočekao ugodno rashlađen prostor). Opremljen je i tehnologijom za automatsko uključivanje u slučaju nestanka pa ponovnog dolaska električne energije. Osim hlađenja, ovaj uređaj odlično odrađuje i grijanje, područje rada hlađenja je od  -15 do +43 stupnjeva Celzijevih, a grijanja od -15 do +24 stupnjeva Celzijeva. Jamstvo na ovaj sjajan proizvod je čak 5 godina.

Mitsubishi klima uređaj AP35VG 3,5 KW također je na popustu od 3 %  pa ne zaboravite unijeti kod SUPER3. Radi se o izrazito energetski učinkovitom uređaju koji se nalazi u energetskom razredu A+++ s godišnjom potrošnjom energije 862 kWh/a prilikom grijanja te 142 kWh/a prilikom hlađenja. Razina buke ide do najviše 45 decibela i to najviše prilikom grijanja, a garancija na proizvod je 3 godine.

A zanima li vas split sustav klima uređaja s inverterom, provjerite Vox Iva1-12IR 3,5 KW. Ovaj uređaj ima garanciju od 5 godina i troši i do 30 % manje energije od klasičnih klima uređaja. Nadalje, radi tiše i ujedno mu je i vijek trajanja dulji zbog manje zahtjevnog funkcioniranja. U energetskom je razredu A++, a posebno treba istaknuti i funkcije kojim je opremljen – sustav za samočišćenje, ionizator, program za čišćenje plijesni te tajmer.

U ponudi imamo i nezaobilazne Vivax uređaje, radi se o ACP – 12CH35AEMI R32 3,5 KW + WIFI. Snaga grijanja ovog uređaja je 2300 W, a hlađenja 3500 W. U sebi ima ekološki plin R32, energetski razred hlađenja je A++, a grijanja A+ te ima nekoliko posebnih funkcija koje svakako dobro dođu, neke od njih su samodijagnostika kvarova, turbo način rada, tajmer, automatski restart nakon nestanka i ponovnog dolaska električne energije, sleep i automatski način rada. Jamstvo je 3 godine.

LG klima uređaj Standard Plus još je jedna odlična klima iz našeg asortimana s ekološkim plinom R32 koja je u energetskom razredu A++ za hlađenje i A+ za grijanje. Posebna je i po tome što je garancija 3 godina, a penje ne na veličanstvenih 10 godina na inverterski motor.