O nama

O nama

Od silne se ponude različitih proizvoda ne možete odlučiti koji je onaj pravi?

Neodlučni ste kod izbora primjerene peći, kotlova, toplinske pumpe,klima uređaja, kade, tuša.... ? Jesu li vaši troškovi grijanja previsoki? Kućanski aparati jedva djeluju? Problemi kod izbora i kupovine naprave za čišćenje? Ukoliko je barem jedan odgovor bio DA, na pravom ste mjestu!

Najbolje rješenje za sve navedene dileme je trgovina eMundia - kod nas ćete pronaći baš sve! Od peći i raznovrsnih naprava za čišćenje pa do kućanskih aparata.

Internet trgovina eMundia je nastala samo s jednom svrhom - svojim kupcima želimo omogućiti da iz udobnosti svog naslonjača naruče sve što im je potrebno. Zato smo s vama još i danas. Svim strankama, koje se nalaze po cijelom svijetu, nudimo najsigurnije internetno plaćanje. Želimo da su naše stranke zadovoljne te da nam se vrate. Uz ljubaznost i činjenicu da smo uvijek spremni pomoći, želimo da kupci prepoznaju vrhunsku kvalitetu proizvoda i usluga koje nudimo.

Naš pristup do prodaje i vođenje internet trgovine je među najmodernijima - razvijamo ga i ažuriramo baš svaki dan. Bavimo se internetnom prodajom, prodajom putem društvenih mreža, različitih internetskih kanala te mobilnih aplikacija. Time stvaramo trgovinu, za čiji posjet, nije potrebno prijeći kućni prag. Naš cilj je da korisniku pružimo iskustvo koje će zadovoljiti svim njegovim potrebama. Korisniku nudimo mogućnost jednostavne kupovine iz udobnosti vlastitog naslonjača. Naša internet trgovina je svoje temelje izgradila na velikodušnosti, ljubaznosti i modernosti koji odgovaraju potrebama i željama zahtjevnih korisnika internet trgovina.

eMundia vam nudi sve što vam je potrebno - od vrhunskih proizvoda do vrhunske usluge. Nazovite nas na +385 1 777 6030 i uvjerite se sami.
Povjerite nam svoje želje i zajedno ćemo naći rješenje za vas i vaš novčanik.

Podaci o poduzeću (samo internet prodaja):

eMundia d.o.o.
Vladimira Nazora 7
52440 Poreč

Porezni broj: 03011959676
Tvrtka je porezni obveznik.

e-mail: [email protected]
01 777 6030