Samostojeće kade Sanotechnik

04.30.21. #Članki
Samostojeće kade Sanotechnik

Posljednjih godina retro stil u kupaonicama ponovno je IN, a ovo se posebno odnosi na kade za kupanje. Naime, kade za kupanje same po sebi su retro jer su ih gotovo pa sasvim izbacile razno razne tuš kabine, međutim sada se opet vraćaju na velika vrata i sa stilom. Kada za kupanje nije samo dio u koji ćemo natočiti vodu i namakati se barem pola sata već je to onaj dio kupaonice koji je stilski i koji cijelu prostoriju podiže na sasvim novi nivo. Ne vjerujete nam? Provjerite eMundia.hr i našu ponudu samostojećih kada renomiranog proizvođača Sanotechnik i sve će vam biti jasno.

Trenutno vam samostojeće Sanotechnik kade nudimo na odličnom popustu od 15 posto. Stoga želite li unijeti dašak nekih starih vremena u svoju kupaonicu, onda svakako požurite. Imamo kade s ravnim dnom, ali i one na stilskim nožicama te one klasičnog, ravnog dizajna kao i one ovalne.

Primjerice, Sanotechnik samostojeća kada za kupanje Empire definitivno će vas oduševiti. Radi se o bijeloj kadi ovalnog oblika koja ima kromirane nožice. Upravo su ove nožice IT komad u cijelom dizajnu koji uvijek privlači pogled i podsjeća na stara, raskošna vremena cara Franje Josipa ili još dublje u povijest, na gotiku ili romantizam. Želite li se osjećati kao carica, onda natočite vodu u jednu samostojeću kadu Sanotechnik linije Empire i taj će se osjećaj odmah pojaviti, a cijela kupaonica zasjati u sasvim novom ruhu. Uz kadu, koja je dimenzije 170 x 75 x 75 centimetara, dobit ćete i garnituru za odvod.

Ukoliko ste ipak karakter kojem više odgovaraju modernije linije, provjerite Sanotechnik samostojeću kadu za kupanje linije Liverpool. I ovo je ovalna kada, ali drugačijih, čistih linija i modernog dizajna, duljina joj je 170, širina 80, a visina 60 centimetara. Bijele je boje, a uz nju se dobiva i garnitura za odvod te ima i dvostruki sloj akrila. Donji dio je prilagodljiv, ovisno na kakvu je podlogu stavljate, a također je moguća i izravna montaža na zid.

Za ljubitelje minimalizma i čistih, ravnih linija svakako predlažemo samostojeću kadu za kupanje SanotechnikStyle. Radi se o četvrtastoj kadi koja je u donjem dijelu nešto uža, a kako se ide prema rubovima, tako se lagano širi. Duljina joj je 170, širina 75, a visina 59 centimetara. Izrađena je u bijeloj boji, a donji dio je prilagodljiv za montažu, ovisno na koju je podlogu montirate. Volite li jasan i čist dizajn koji je k tome u isto vrijeme i moderan i retro, onda svakako provjerite Style Sanotechnik samostojeću kadu i ne zaboravite da je i ona kao i sve kade ove vrste na jedinstvenom popustu od 15 posto.

Treba li vam pak kada većih dimenzija koja je totalno u retro stilu, izaberite Sanotechnik kadu linije Oxford. Radi se o samostojećoj kadi duljine 180, širine 88, a visine 83 centimetara. Dakle, ovo je pravi lav za vašu kupaonicu i za sve one visoke ljude koji se ne mogu lako opustiti u kadama klasičnih mjera za 'obične' ljude. U bijeloj je boji, ovalnog oblika i s odvodnom garniturom.