Proljetna akcija kućanskih aparata

03.22.22. #Akcije

Ovog proljeća kućanski aparati dostupniji su nego ikada. Provjerite ponudu u našoj internetskoj trgovini eMundia.hr i zapamtite kod SUPER3 jer ukoliko ga upišete prilikom narudžbe ostvarit ćete popust od 3 posto. Ovo je proljetna akcija koju ne smijete propustiti!

Radi se o kućanskim aparatima koje imamo u zalihama, a dolaze iz tvornica Simfer, Amica i Elica – brojni štednjaci, hladnjaci, kuhinjske nape, ploče za kuhanje. 3 % popusta čeka vas na webu eMundia.hr stoga ne zaboravite kod SUPER3 i obavite kupnju u svega nekoliko pokreta mišem.

Amica samostojeći hladnjak KGC15633Y je retro hladnjak koji izgleda kao da je upravo izišao iz neke tvornice iz šezdesetih godina prošlog stoljeća. Može se naručiti u čak pet boja, primjerice jedna od njih je kričeći žuta boja - radi se o retro liniji koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Hladnjaci se nalaze u energetskom razredu E, opremljeni se LED rasvjetom, imaju 3 police od kaljenog stakla, tri police u vratima, zapremina dijela za hlađenje je 162 litre, a za zamrzavanje 39 litara te ima jednu policu u tom dijelu. Ukoliko nestane električne energije hladnjak zadržava optimalnu temperaturu 12 sati, a također je opremljen i antibakterijskim sustavom. Garancija na ovaj proizvod je 2 godine.

Elica kuhinjska napa Plat BL/F/55 na prvi pogled podsjetit će vas na televizor, odnosno plazmu, a tek kada se malo bolje zagledate uočit ćete da se radi o jedinstvenoj napi koju ćete smjestiti u kuhinju i koja će vam čistiti zrak od neugodnih para i mirisa. Sofisticiranog je izgleda i vrhunskih performansi s aluminijskim filterom masti. Važno je napomenuti kako je filter zamjenjiv te obično zadržava svojstva do 3 godine pa ga je nakon toga potrebno zamijeniti. Napa je napravljena od crnog stakla, barem njezin vidljivi dio, a nalazi se u energetskom razredu A te ima garanciju 2 godine. Ima i 3 brzine, opremljena je tehnologijom Comfort Silence što znači kako pri radu na maksimalnoj brzini ima veoma nisku razinu buke te ne ometa razgovor.

Simfer kuhinjski kombinirani štednjak 6413 SGRBJ još je jedan kućanski aparat koji može biti vaš uz proljetni popust od 3 % i to pomoću unošenja koda SUPER3 prilikom narudžbe. Štednjak ima jedinstven izgled i oplemenit će kuhinju, a ploča za kuhanje ima tri kola na plin i jedno na električnu energiju, dok je pećnica električna te ima 56 litara zapremine i 5 funkcija. Također, na vratima pećnice je dvostruko staklo koje štiti od zagrijavanja izvana, peć ima 5 godina garancije, u energetskom je razredu A te je u cijenu uključena 1 rešetka i 1 duboka posuda za pečenje u pećnici.

Amica staklokeramička ugradbena ploča PC7511FT ima 5 staklokeramičkih grijaćih površina, programski sat, njome se upravlja na dodir te je opremljena ProBaby sistemom, što znači da ima dječju sigurnosnu ključanicu. Garancija je 2 godine.

Uz kod SUPER3 koji vam donosi 3 % proljetnog popusta, vaš može biti i Simfer komercijalni hladnjak SDS 385 DC 1 SF. Može se koristiti u kafićima, restoranima i sličnim mjestima, zapremina mu je 365 litara, ima 5 žičanih polica, a posebno je zanimljivo da s gornje strane vrata ima fluorescentno osvijetljen prostor gdje se može staviti naljepnica s logom.