Proljetna akcija Grohe proizvoda

03.18.22. #Akcije

Proljeće nam dolazi u ožujku, sve se budi, cvjeta, miriše pa je vrijeme i da vam zamirišu proljetne akcije i popusti na našem web shopu eMundia.hr. Prilikom kupnje trebate upisati kod SUPER3 kako biste ostvarili 3 % popusta na sve proizvode Grohe. Već je dobro poznato kako je upravo Grohe vodeći svjetski dobavljač i proizvođač kupaonske opreme, a proizvode mu odlikuje odličan omjer kvalitete i cijene s kojim ćete uvijek biti na dobitku. Grohe armature, tuševi, kompleti za tuševe, nosači tuševa, univerzalni zidni odvodi – ovo su samo neki od proizvoda iz Grohe asortimana na našim stranicama koji ovog proljeća mogu biti vaši uz 3 % popusta.

O čemu vam govorimo? Evo nekoliko primjera proizvoda koji su i na zalihama i na proljetnoj akciji:

Grohe armatura s jednom ručkom za umivaonik Eurostyle s gornjim dijelom sifona kromirane bijele boje. Protok kroz ovu slavinu je 5.7 litara u minuti, ima ugrađeni graničnik temperature, StarLight kromiranu završnu obradu koja štiti od ogrebotina te SilkMove keramički uložak koji označava posebnu tehnologiju zavaljujući kojoj će se ručka slavine godinama pomicati glatko, bez zapinjanja. Posebno zanimljiva je i tzv. tehnologija Grohe AquaGuide koja označava glavu slavine koja se može zakretati u svim smjerovima te tako omogućuje namještanje mlaza onako kako korisniku najbolje odgovara.

Grohe čaša s držačem Essentials još je jedan proizvod na proljetnom popustu od 3 %. Radi se o čaši od bistrog stakla i kromiranog držača u koju možete odlagati četkice za zube i kalodont ili je koristiti za nešto drugo za što vam je potrebna u kupaonici. Lako i brzo se montira na bilo koji zid kupaonice.

Grohe armatura za kadu s jednom ručkom Concetto  montira se na zid, omogućuje protok vode ili kroz slavinu ili kroz tuš te je opremljena već spomenutom tehnologijom SilkMove i StarLight pomoću kojeg cijela ova kromirana armatura postaje dugovječnija i manje podložna na habanje. Garancija na proizvod je čak 5 godina.

Ukoliko ste oduvijek razmišljali kako bi bilo sjajno imati fiksni tuš u kabini kojeg nećete morati držati u rukama dok se tuširate, sljedeći Grohe proizvod odličan je za vas – radi se o Grohe nadglavnom tušu Rainshower Veris 300. Montira se na strop tuš kabine te ima kut pomicanja od 15 stupnjeva, a dimenzije su mu 300 x 150 mm. Nema ograničenja protoka i garancija mu je čak 5 godina. Ne zaboravite prilikom narudžbe ukucati kod SUPER3 kako biste ostvarili 3 % popusta na cijenu.

Kupaonski dodaci uvijek dobro dođu jer mogu osvježiti kupaonicu, a također, budući se mnogo koriste, zbog prevelike upotrebe postaju izlizani i ne izgledaju lijepo. Stoga u ponudi imamo Grohe set kupaonskih dodataka Essentials – radi se o držačima za ručnike, toaletni papir i čepu za odvod u zidu. Držača za ručnike nikada dosta, posebice kada je obitelj veća pa će vas svakako razveseliti jedan ravni i jedan okrugli na koje ćete ih moći odložiti.

Grohe viseća školjka Euro Ceramic bez rubova odličan je proizvod koji ne samo da će estetski podići cijelu kupaonicu na novu razinu već će i podići razinu higijene – naime, školjka bez rubova znači lakše čišćenje jer se bakterije ne nakupljaju u utorima, a također, prilikom puštanja vode aktivne su tri mlaznice koje pojačavaju proces ispiranja.