Obnavljate kupaonicu? Za vas imamo nekoliko preporuka!

10.27.20.
Obnova kupaonice

U raznim filmovima i serijama u kojima je prikazan raskošan život aristokracije i modernih bogataša, vidimo kupaonice koje su površinom velike i opremljene namještajem i ostalim kupaonskim dodacima od kojih zastaje dah. Radi se o prostoriji koji više nalikuje na nekakav spa studio i svi prije ili kasnije poželimo nešto slično. Nažalost, naša je realnost surova po tom pitanju jer kod nas su kupaonice uglavnom najmanje prostorije u domaćinstvu. Veličina im je svega nekoliko kvadrata u koje treba strpati tako mnogo toga - tuš kabinu ili kadu, WC školjku s kotlićem, lavabo i eventualno bide i ako stane komad kupaonskog namještaja za higijenske potrepštine. Obično tu nema mjesta za neki veći ormar u koji bi se pohranili ručnici i slično. Ipak, ne treba očajavati. Male kupaonice zapravo su dio naše kulture i kao takve ih trebamo prihvatiti i napraviti od njih ono najbolje što možemo. A najbolje ćemo napraviti ako imamo dobre kupaonske dodatke među kojima ćemo izabrati ono što nam najbolje odgovara za prostor koji nam je na raspolaganju.

Obnavljate li kupaonicu ili jednostavno od već postojećeg kupaonskog prostora želite nešto više, želite ga oplemeniti, svakako provjerite ponudu u web shopu eMundia.hr. Za vas imamo nekoliko preporuka – možete izabrati novi kotlić ili dodati komad namještaja kojeg možete objesiti na zid i tako unijeti dašak noviteta u vašu kupaonsku priču.

U ponudi također imamo niz držača za sapun, držača za ručnike, za toaletni papir, dozatora za sapun, držača za čaše, ogledala, setove kupaonske galanterije. Primjerice, treba vam novo ogledalo – zašto ne podignuti cijelu ideju na sasvim novi nivo i odlučiti se za kombinaciju tri u jedan – Sanotechnik jednodijelni ormarić s ogledalom koje k tome ima i LED rasvjetu? Dakle, kupovinom ovog proizvoda riješit ćete nekoliko problema – kao prvo dobit ćete ormarić u koji možete pohranjivati različite higijenske potrepštine koje se nalaze u svakoj kupaonici, kao drugo dobit ćete dugo željeno ogledalo koje ste planirali promijeniti već godinama, a kao treće dobit ćete i dodatnu rasvjetu u kupaonici koja je posebno usmjerena na samo ogledalo. Dakle, nije li ovo jednostavno odlična ideja?

Ili ako želite promijeniti svu kupaonsku galanteriju možete se iz naše ponude odlučiti za set kupaonske galanterije. Na ovaj način svi dijelovi će biti jednakog sjaja i boje te usklađeni dizajnom. U svom web shopu imamo set kupaonske galanterije GROHE – radi se o kompletu dodataka za kupaonicu ESSENTIALS u kojem ćete pronaći držač za sapun, za ručnike te toaletni papir. Postoji set samo s jednim držačem za ručnik, ali i set s dva držača za ručnike – onaj ravnog oblika plus onaj koji nalikuje prstenu pa se radi o veoma praktičnom dodatku. GROHE je jedan od najpoznatijih europskih proizvođača sanitarne opreme, a razveselit će vas i podatak da na ovo dobivate i garanciju u trajanju od čak pet godina!

Sapuni su danas, u doba pandemije koronavirusa postali jako traženo i važno higijensko sredstvo, a samim time porasla je i potražnja za dozatorima tekućih sapuna. Na web shopu eMundia.hr pronaći ćete doista veoma širok raspon ponude dozatora za tekuće sapune – od onih koji se ugrađuju u umivaonik ili kadu pa sve do samostojećih dozatora u obliku ukrasnih bočica.

Obnavljate li ili osvježavate kupaonicu, ne zaboravite na internetsku trgovinu eMundia.hr jer veoma smo ponosni na niz proizvoda za ovaj dio kućanstva!