Ljetne kuhinje Palazzetti

05.28.21. #Članki
Ljetne kuhinje Palazzetti


Tvornica Palazzetti osnovana je 1954. godine u Pordenoneu u Italiji, a bavi se proizvodnjom kamina, kako unutrašnjih, tako i vanjskih. Vrtni program je ono po čemu je tvrtka postala popularna i izvan Italije jer u ponudi imaju doista širok raspon proizvoda ove kategorije. Imaju toliko opcija da su ih nazvali ljetnim kuhinjama.

Zamislite ljetne vrućine, nema gorega od stajanja u unutrašnjoj kuhinji i pripremati objed. Zato svi koji imaju priliku sve više vremena provode vani i prije svega namještaju ljetne kuhinje. Radi se o kuhinjama na otvorenom prostoru u kojima obavezno ima roštilj, ali i sva druga pomagala potrebna u jednoj kuhinji kako bi pripremanje hrane bilo što ugodnije i jednostavnije. Možda ste i vi ovog ljeta odlučili premjestiti kuhinju iz unutarnjeg u vanjski prostor?

U našoj web trgovini možete pronaći ljetne kuhinje PALAZZETTI, koje se odlikuju kvalitetom, dugotrajnošću i što je jako važno, po odličnim cijenama. U ponudi imamo nekoliko različiti dizajna i različiti modela. Svako može pronaći odgovarajuću veličinu i odgovarajući dizajn za svoj ukus i svoje potrebe. Uz to možete da pronađete i pojedinačne elemente, kao što su radne ploče, kutne radne ploče, sudopere sa ili bez ventila, roštilje, krušne peči i još mnogo drugih elemenata.

Na vama je da odlučite gdje ćete je smjestiti i kako je najbolje opremiti .Ako imate veliko dvorište, izbor prostora ne bi trebao biti problem jer bilo koji kutak dvorišta može se pretvoriti u ljetnu kuhinju. Kada ste pronašli odgovarajuće mjesto gdje ćete je smjestiti, vrijeme je da se odlučite kako je opremiti. Možete kupiti več sastavljenu ljetnu kuhinju ili birati pojedinačne elemente i sastaviti vašu ljetnu kuhinju iz snova, baš onaku kaku ste si sami zamislili.

Najbolja ljetna kuhinja je ona koja se sastoji od više takozvanih zona – vruća zona za pečenje, kuhanje, mokra zona za sudoper, hladna zona za hlađenje namirnicai suha zona za rad. Vruća zona je dio na kojem ćete kuhatiili peći – hoće li to biti samo roštilj ili ćete imati i plinski štednjak, štednjak na struju te pećnicu, također je stvar o kojoj trebate sami odlućiti i razmisliti koje su vaše potrebe. Mnogi preko ljeta preferiraju samo roštiljanje pa im je grill mreža sve što trebaju. Mokra zona je sudoper, može biti samo jednostruki za manje prostore ili dvostruki za one veće, sve zavisi od velićine prostora i naravno od vaših potreba. Hladna zona je hladnjak, i ako mnogo ljudi se ne odluči imate hladnjak vani,ipak trebate dobro razmisliti imate li prostora za hladnjak i dali vam je potreban. Ipak ako ga imate sve su vam namirnice pri ruci i sve ide onda brže i lakše. I za kraj to je i suha zona koja se sastoji od radnog stola i dijela za skladištenje namirnica koje ne moraju biti u hladnjaku. Kao i kod hladne zone, dio za skladištenje namirnica većina će u ljetnoj kuhinji preskočiti zbog uštede.

Ljetne kuhinje PALAZZETTI su poznate po tome da su iznimno odporne i napravljene iz izdržljivih materiala koje jim omogućuju dugi vijek trajanja.

U našoj web trgovini su trenutno popusti na ljetne kuhinje i čak do -47%, tako da požurite i pripremite se, ljeto dolazi brzo.