VONHAUS kamin ventilator 3 kraka

Kôd proizvoda: VONDV-2500462
Ima na zalihama
33.90 €
Količina: 1
Način dostave Ima na zalihama
Dostava na dom
Predviđeno 27.05.2024

Opis

Iskoristite više od svog kamina ili plamenika na drva/cjepanice i grijte svoj dom ekonomično s VonHaus 3-krakim ventilatorom.

Ne morate paliti centralno grijanje ili paliti električni radijator da biste zagrijali svoj dom; ovaj ručni ventilator stvara vlastitu energiju i napaja se samo toplinom - nisu potrebne baterije ili struja.

Kako radi?

Ventilator peći opremljen je termoelektričnim modulom koji služi kao mali generator za napajanje motora ventilatora. Počinje raditi na niskoj početnoj temperaturi, čim modul detektira najmanje 60°C, ventilator će cirkulirati topli zrak po vašem domu.

Automatska regulacija topline

Visoka brzina ventilatora maksimalno 1600 o/min. cirkulira između 130 - 150 CFM (kubičnih stopa zraka/minuta) i automatski se prilagođava sobnoj temperaturi, okrećući se brže kako temperatura raste i usporavajući kako pada.

Premium crni aluminij

Izrađen od izdržljivog crnog aluminija s ručkom za jednostavno prenošenje. Kompaktan dizajn ima samo 22,5 X 15 X 9,5 cm.

Izuzetno tih bez potrebe za ugradnjom

Jednostavno postavite na peć što dalje od dimnjaka i nemojte raditi u uvjetima koji prelaze maksimalnu radnu temperaturu od 300°C - nepravilna uporaba ventilatora peći može oštetiti proizvod.

Prikladno za korištenje sa samostojećim pećima i plamenicima na drva/cjepanice.

Dubina (mm): 90
Visina (mm): 225
Širina (mm): 150
Garancija: 2 godine
EAN: 5056115789588

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: VONHAUS kamin ventilator 3 kraka

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate