HOOVER Wine Display HWC 154 DELW, 36st., 84,5 cm

Kôd proizvoda: 34003253-157868
Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
539.18 €
563.43 €
Previous best price in the last 30 days: 563.43 €
Proizvodi po akcijskim cijenama (Izaberi jedan)

Kupnjom ovog proizvoda gore navedene proizvode možete dobiti po akcijskoj cijeni

Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 21.05.2024

Opis

Prikaz vina Hoover H-WINE 700 HWC 154 DELW ima kapacitet hlađenja od 36 boca, dva temperaturna raspona i police od bambusa. Ormarić održava optimalnu temperaturu između 5 i 18 °C, razinu vlažnosti od 50 do 80% i ima zatamnjeno staklo s UV zaštitom, čime se lako čuva okus i senzorska svojstva vina i omogućuje skladištenje vina u najboljim mogućim uvjetima. Zbog svog elegantnog dizajna, može se postaviti u bilo koju prostoriju, od kuhinje do dnevnog boravka. Središnja elektronička upravljačka ploča H-WINE ormarića omogućuje jednostavan odabir programa za optimalno skladištenje vina i postavljanje dvije različite temperature. Jedan temperaturni raspon može biti namijenjen bijelom ili pjenušavom vinu, obično između 7 i 12 °C, a drugi temperaturni raspon crnom vinu, obično između 14 i 18 °C. Ormarići za vino Hoover opremljeni su posebnim tamnim dimljenim staklom koje smanjuje štetne učinke UV zraka. Staklo reflektira većinu štetnog UV zračenja i sprječava pogoršanje kvalitete vina. Police u vitrinama za vino H-WINE izrađene su od bambusa iz održivih izvora certificiranih od strane FSC-a. Stoga, kako bi se spriječili bilo kakvi oblici kemijske kontaminacije i promjene senzorskih svojstava vaših vin polica, ne obrađuju se ili obojana. Ormarić za vino radi s visokokvalitetnim kompresorom koji stvara nisku razinu vibracija i manje buke, osiguravajući savršene uvjete za skladištenje vina. Uz minimalnu potrošnju energije, led rasvjeta daje vam jasan pregled vaših vrijednih boca vina. Kako bi se postigla najbolja kvaliteta zraka unutar hladnjaka, Hooverovi ormarići za vino opremljeni su filtrima s aktivnim ugljenom. Filtar otkriva bilo kakav miris i savršeno čisti i pročišćava okoliš vina. Registracijom na web stranici https://www2.hoover.si/jamstvo/ produljiti jamstvo na ukupno 5 godina. Produljeno jamstvo je promotivne prirode, molimo provjerite trajanje na https://www2.hoover.si/jamstvo/pogoji/ - opći uvjeti.

Ugradnja ormarića za vino: Samostojeći
Dodatno postavljanje vitrine za vino: H-WINE 700
Broj temperaturnih zona : Dvije zone
Broj boca 0,75 l : 36
Energetski razred
Temperatura hlađenja : 5-18°C
Volumen : 39 dB
Osnovni podaci : Vlažnost između 50% i 80%. Wi-Fi povezivanje. Smjer otvaranja vrata: DESNO.
Dodatne informacije : Police od bambusa. Zatamnjeno staklo s UV zaštitom. Boja: CRNA.
Težina : 30 kg
Dimenzije (Š x V x D) : 490 x 845 x 550 mm
Jamstvo u mjesecima : 24
Dodatno jamstvo u mjesecima: Registracijom na web stranici https://www2.hoover.si/jamstvo/ produljiti jamstvo na ukupno 5 godina.
EAN: 8016361986404

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: HOOVER Wine Display HWC 154 DELW, 36st., 84,5 cm

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate