VIGO EPK električni radijator s digitalnim PRO termostatom, bijela boja, 500 W

Kôd proizvoda: 92451145500102
Predviđena dostava: od 14 do 23 radnih dana
163.84 €
Cijena s 22% PDV-a
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: od 14 do 23 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 18.01.2024

Opis

VIGO EPK električni radijator pretvara potrošenu električnu energiju sa 100 %-tnom učinkovitošću u toplinu. Korisniku se nude prilagođene dnevne i tjedne postavke grijanja, a uz brojne funkcije zajamčeno je ugodno i energetski učinkovito grijanje. U grijače su ugrađene funkcije koje osiguravaju optimalnu potrošnju energije, primjerice prilagodljivo pokretanje, prepoznavanje otvorenih vrata i prozora, otkrivanje prisutnosti. Električni radijator ima otvor za ispuštanje topline u gornjem dijelu prednje strane, čime se omogućava usmjeravanje topline prema središtu prostorije i smanjuje mogućnost nakupljanja prašine neposredno iznad grijaćeg elementa.

Jednostavna montaža – priložene su zidne konzole, tako da ga lako možete montirati na zid ili na priložene samostojeće konzole, a zatim ga prenositi između prostorija s pomoću dodatne ručke.

Grijaći element – oblika je X i izrađen je od površinski obrađenog aluminija. Takav dizajn omogućuje veću površinu elemenata i jedinstvenu raspodjelu topline, čime se smanjuje temperatura na površini. Sve ove značajke doprinose čišćem unutarnjem okruženju radijatora.

Digitalni PRO termostat – digitalni termostat olakšava jednostavnu prilagodbu dnevne i tjedne temperature. Čim sobna temperatura dosegne zadanu temperaturu grijača, uređaj isključuje napajanje električnom energijom. Time se osigurava malena potrošnju energije.

Sigurnosne značajke – radijatori imaju ugrađenu sigurnosnu značajku koja sprečava pregrijavanje grijaćeg elementa. Dodatna sigurnosna funkcija grijača povezana je s blokadom toplog zraka, u slučaju da se gornji otvori prekriju nekim objektom, termostat prepoznaje blokadu i prekida rad grijača. 

Sigurnosna zaštita za djecu – sprječava neovlaštenu ili nedopuštenu upotrebu tipki na termostatu i jamči sigurnu upotrebu.

Senzor za otkrivanje prisutnosti – radijator se automatski isključuje ako se u prostoriji ne prepozna kretanje, kako bi se izbjegli bespotrebni gubici energije. 

Senzor za prepoznavanje otvorenih prozora i vrata – otvaranje prozora i vrata znatno snižava temperaturu u prostoriji, čak i kada je grijač uključen. Ako su prozori ili vrata otvoreni, isključite kontrolu napajanja električnom energijom i izbjegnite trošenje energije.

Prilagodljivo pokretanje – funkcija omogućava prijevremeno zagrijavanje grijača u promjenjivom razdoblju, ovisno o razlici između sobne temperature i postavljene temperature. Ova značajka osigurava da se sobna temperatura u željenom trenutku održava u skladu s vašim željama.

Izlaz topline – radijator stvara toplinu tako da zagrijava hladni zrak koji se zadržava u blizini poda i prolazi kroz utore u grijaći element. Proces prirodne cirkulacije omogućava podizanje zraka do grijaćeg elementa, koji ga zagrijava, a zatim se diže i putuje kroz otvore u prostoriju. 

Rješenje za grijanje za alergičare i astmatičare – aluminijski grijaći element u radijatoru dizajniran je tako da temperatura na površini ne prelazi 225 °C – to je temperatura sagorijevanja prašine. Temperatura grijaćeg elementa je niska, što posljedično sprječava izgaranje prašine i uzrokuje nastajanje loših mirisa. Zbog ovih je karakteristika radijator pogodan za osobe s alergijom ili za astmatičare.

Kontrola potrošnje električne energije – moguće je provjeriti vrijeme (u satima) kada je grijaći element radio – potrošenu energiju, a zatim izračunati prema formuli: prikazana vrijednost u satima x snaga grijača (kW / h).

Tehnički podaci:

 • napajanje: 230 V
 • boja: bijela
 • jednostavna montaža: uključene samostojeće konzole i zidne konzole
 • kabel dužine 1,9 m na strani na kojoj se nalazi termostat
 • utikač
 • stupanj zaštite: IP24
 • visina grijača: 450 mm, visina grijača sa samostojećim konzolama: 510 mm
 • dužina: 700 mm (1000 W i 1500 W), 900 mm (2000 W i 2500 W)
 • jamstvo: 5 godina

      Snaga                  Površina

 • 1000 W            6 – 12 m2
 • 1500 W            9 – 17 m2
 • 2000 W           12 – 24 m2
 • 2500 W           14 – 28 m2

Povezava na web starnicu: https://silenos-grijanje.com/proizvodi/vigo-ehr-pro/

Priključna el. snaga: 500 W
Snaga: 500 W
Širina (mm): 700-900
Garancija: 5 godina
Boja: Bijela
Snaga KOF: 500 W
EAN: 8680002452100
Kategorija: Radiatorji
Širina radijatora: 500 mm
Višina radiatorja: 450 mm
Delovanje radiatorja: Električno

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR=7,53450 HRK

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: VIGO EPK električni radijator s digitalnim PRO termostatom, bijele boje

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate