CANDY ugradbena vitrina vina CCVB 60D/1 38 st.

Kôd proizvoda: 34901209-157872
Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
819.58 €
Proizvodi po akcijskim cijenama (Izaberi jedan)

Kupnjom ovog proizvoda gore navedene proizvode možete dobiti po akcijskoj cijeni

Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 27.05.2024

Opis

Obroke upotpunite idealnim izborom vina za svaku prigodu i uživajte u čaši u obiteljskom krugu i s prijateljima. Ugrađena rashladna vitrina Candy CCVB 60D/1 iz linije DiVino ima dva temperaturna raspona, drvene police i kapacitet za hlađenje 38 boca vina. Ormarići za vino DiVino održavaju razinu vlažnosti između 50% i 80% i jamče da se vino skladišti na optimalnoj temperaturi, isto kao u vinskog podruma. Zahvaljujući kvalitetnom kompresoru, vibracije su minimalne, što osigurava optimalno skladištenje vina. Glavna tajna čuvanja vina u najboljim uvjetima je postavljanje konstantne temperature. Digitalna kontrola temperature omogućuje vam praćenje i određivanje odgovarajuće temperature za vašu vinsku vitrinu. Unutarnje drvene police kombinacija su dizajna i svestranosti te pružaju čuvanje boca u pravom položaju uz smanjene vibracije. Dobar položaj boca jamči savršen način skladištenja vina, jer blago nagnut položaj održava čepove uvijek vlažnima. Kvalitetan kompresor smanjuje vibracije na najnižu razinu i osigurava najbolje uvjete skladištenja uz tihi rad. Led unutarnja rasvjeta pruža vam prekrasnu vidljivost, a potrošnja energije je niža nego kod obična žarulja. Pametna nova aplikacija hOn, razvijena u partnerstvu s aplikacijom Vivino, najpopularnijom vinskom tržnicom na svijetu, nudi dodatne informacije iz vašeg privatnog vinskog podruma. Pomoću funkcije "SNAP MY WINE" možete skenirati etiketu vina kako biste dobili sve važne podatke kao što su vinski podrum, sorta grožđa i godina proizvodnje. Vivino vam također nudi ocjenu potrošača za bilo koje željeno vino. Osim toga, aplikacija hOn pomaže vam otkriti najbolja vina i predlaže koja vina kombinirati s hranom, kao i nudi savjete i trikove za najlakše rukovanje vinom. Registracijom na web stranici http://www2.candy.si/jamstvo/ produljiti jamstvo na ukupno 5 godina. Produljeno jamstvo je promotivne prirode, provjerite trajanje na https://www2.candy.si/jamstvo/pogoji/ - općenito uvjeta.

Ugradnja ormarića za vino: Ugradbeni
Ugradnja ormarića za vino dodatno : Ugrađeni ili samostojeći ormarić za vino iz linije DiVino.
Broj temperaturnih zona : Dvije zone
Broj boca 0,75 l : 38
Energetski razred
Temperatura hlađenja : 5-18°C
Volumen : 39 dB
Osnovni podaci : Vlažnost između 50% i 80%. Boja: CRNA. Digitalni zaslon. Sustav za smanjenje vibracija.
Dodatne informacije : Automatsko odmrzavanje. Smjer otvaranja vrata: DESNO. • Noga podesiva po visini (813-833 mm).
Težina : 28 kg
Dimenzije (Š x V x D) : 595 x 813 x 562 mm
Dimenzije (Š x V x D) dodatno : Dimenzije udubljenja VxŠxD: 818 x 600 x 572 mm
Jamstvo u mjesecima : 24
Dodatno jamstvo u mjesecima: Registracijom na web stranici http://www2.candy.si/jamstvo/ produljiti jamstvo na ukupno 5 godina.
EAN: 8059019017020

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: CANDY ugradbena vitrina vina CCVB 60D/1 38 st.

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate