UFESA Squeeze & Go električni sokovnik za agrume s USB-C opcijom punjenja

Kôd proizvoda: UFEGA-71205622
Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
56.25 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 04.06.2024

Opis

Svestrani i prenosivi bežični prijenosni sokovnik. Ufesa Squeeze & Go sokovnik jedan je od najsvestranijih i najsnažnijih sokovnika na tržištu. Njegova kompaktna veličina i mogućnost da ga nosite bilo gdje čine ga idealnim za putovanja. Na putovanju, kampiranju ili jednostavno kod kuće, ovaj sokovnik vam nudi potpunu slobodu.
Jednostavan za korištenje. Elektronski sokovnik Squeeze & Go tvrtke Ufesa možete uključiti jednostavnim pritiskom na gumb i možete uživati ​​u svježem soku u samo nekoliko sekundi. Uređaj se lako rastavlja i čisti, što ga čini vrijednim kuhinjskim dodatkom, posebno kada ste u pokretu.
Punjiva baterija. Ufesa Squeeze & Go sokovnik ima jednu od najsnažnijih punjivih baterija u svojoj kategoriji. S uključenim USB-C kabelom možete koristiti potpuno napunjenu bateriju od 1500 mAh samo oko 3 sata. Baterija daje snagu od 45 W, koja se može koristiti do 30 puta prije nego što je potrebno ponovno napuniti.
Bez BPA. Svi dijelovi ovog sokovnika izrađeni su od visokokvalitetnih materijala za hranu i ne sadrže BPA. Stoga možete biti sigurni da ćete u svježem soku uživati ​​potpuno sigurno.
Elegantan dizajn. Elegantan, a istovremeno moderan dizajn Ufesa Squeeze & Go sokovnika naglašen je prozirnim dijelovima uređaja koji čine sok vidljivim tijekom cijeđenja. Crni dijelovi uređaja dodaju eleganciju i čine ga savršenim gadgetom za ponijeti sa sobom kamo god idete.

Jamstvo: 24 mjeseca

Dubina (mm): 190
Visina (mm): 390
Širina (mm): 180
EAN: 8422160056222

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: UFESA Squeeze & Go električni sokovnik za agrume s USB-C opcijom punjenja

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate