HOOVER perilica-sušilica H5DPB4149AMBC-S ,14+9kg

Kôd proizvoda: 31018765-162302
Ima na zalihama
589.90 €
Količina: 1
Način dostave Ima na zalihama
Dostava na dom
Predviđeno 09.05.2024

Opis

Otkrijte novu Hoover H5DPB4149AMBC-S perilicu-sušilicu iz linije H-WASH&DRY 550 s kapacitetom pranja od 14 kg, kapacitetom sušenja od 9 kg i brzinom centrifugiranja do 1400 o/min. Perilica-sušilica svrstana je u energetski razred F/A, ima novi Eco Power inverterski motor, koji osigurava tiši rad, iznimne performanse i dulji vijek trajanja, sustav Power Care koji omogućuje bolje efekte pranja na nižim temperaturama i funkciju Eco Doser. Kg Mode PLUS automatski prilagođava količinu vode vrsti i količini rublja u bubnju, čime se osigurava manja potrošnja energije i odgovarajući kraći programi pranja, a posebna funkcija pare osvježava rublje, uklanja neugodne mirise i olakšava glačanje. Osim klasičnog načina upravljanja, stroj ima kontrolu putem aplikacije hOn nudi veliki izbor dodatnih programa, za sve vrste tkanina, i ekskluzivnu funkciju Scan to Care, s kojom možete izraditi vlastiti virtualni ormar, a aplikacija predlaže najprikladniji program za njegu vaše odjeće. Inverterski motor Eco-Power najmoćniji je i najtrajniji motor nove generacije na tržištu. Novi inverterski motor omogućuje povećan protok zraka i ima učinkovitiji bakar izmjenjivača, tako da je brzina rotacije bubnja više kontrolirana. Zbog nižih vibracija i trenja rezultati pranja su izvrsni, rad stroja je tiši, a vijek trajanja dulji. Sustav Power Care stvara visoko koncentriranu mješavinu vode i deterdženta, prskajući ga na bubanj tijekom visokotlačnog pranja, gdje prodire u vlakna i tako postiže bolje rezultate pranja na nižim temperaturama. Tijekom prvih minuta provedbe programa, inteligentni senzor mjeri rublje i podešava trajanje programa, količinu vode i potrošnju električne energije (KG MODE PLUS). Programi: pamuk, ECO 40-60, pranje i sušenje (ECO 40-60), pranje vune i ruku, 20 °C, sintetika i boja, iscrpljivanje i centrifugiranje, ispiranje, njega mekoće, brza njega 14'/30'/44', sve u jednom 59', automatska njega, sušenje vune, niska temperature (sušenje), visoke temperature (sušenje), daljinskog upravljača (Wi-Fi). Hoover nudi mogućnost produljenja jamstva na ukupno 5 godina, s registracijom u roku od 14 dana od kupnje. Registrirajte svoj uređaj na web stranici: https://www2.hoover.si/jamstvo/ .

Kapacitet pranja : 14 kg
Kapacitet sušenja : 9 kg
Razred energetske učinkovitosti pranja i sušenja : F
Klasa energetske učinkovitosti pranja : A
Maksimalna brzina centrifuge : 1400
Dubina do 50 cm : Ne
Inverterski motor : Da
Inverterski motor osim toga : Eco-Power Inverterski motor.
Potrošnja energije na 100 ciklusa pranja i sušenja : 580 kWh
Potrošnja energije na 100 ciklusa pranja : 56 kWh
Volumen tijekom centrifuge : do 80 dB
Odgoda pokretanja: Da
Kašnjenje se dodatno aktivira: Od 0-24h.
Tehnologija pranja : Inverterski motor Eco Power, Power Care sustav, Parna funkcija, Kg Mode Plus, Sve u jednom.
Daljinski upravljač : Da
Daljinski upravljač nije obavezan : Wi-Fi/ Bluetooth veza. Aplikacija hOn.
Dimenzije (Š x V x D) : 600 x 850 x 670 mm
Masa... 74 kg.
Dodatne informacije : 14 programa pranja/4 programa brzog sušenja, 3 programa sušenja, podesiva brzina sušenja
Jamstvo u mjesecima : 24
Dodatno jamstvo u mjesecima: Mogućnost produljenja jamstva na ukupno 5 godina registracijom na web stranici: https://www2.hoover.si/jamstvo/.
EAN: 8059019042787

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: HOOVER perilica-sušilica H5DPB4149AMBC-S ,14+9kg

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate