LOTUS GRILL XL prijenosni roštilj u koferu 43xh26cm / LG G35 GR / zeleni / nehrđajući čelik

Kôd proizvoda: 4260023010066
Rasprodano
284.90 €
Količina: 1
Način dostave Rasprodano

Opis

Uživajte u pečenju mesa, ribe ili povrća s tipičnim okusom roštilja na drveni ugljen. Prijenosni roštilj LotusGrill XL, dimenzija 43 x 26 cm, s ugrađenim sustavom ventilacije, s efektom mijeha, spreman je za 3-4 minute. Toplinu možete jednostavno regulirati vanjskim gumbom.

Uz pomoć gorućeg gela i baterija, ugljen se pali. Tipkom sa svjetlosnim indikatorom palite i gasite roštilj te njome regulirajte toplinu. Osim što se brzo i jednostavno priprema, Lotus Grill je idealan jer je gotovo u potpunosti bez dima.

Okrugla rešetka za roštilj je promjera 40,5 cm (za 10 osoba) te je osim unutarnje posude za ugljen izrađena od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika pa ih nakon upotrebe možete prati u perilici posuđa. Posuda za ugljen za cca 400g ugljena, gori od 60 do 130 minuta, ovisno o vrsti ugljena, koji se može dodati u bilo koje vrijeme.

Vanjski spremnik izrađen je od čelika premazanog prahom, koji je vanjskim zakovicama pričvršćen za unutarnji spremnik.

Prijenosni roštilj pakiran je u lijepoj torbi za lakše prenošenje, tako da ga možete ponijeti sa sobom na kampiranje, piknik, brod, plažu ili ga postaviti na terasu ili balkon. Radi uz pomoć 4 AA baterije (1.5V) ili priloženog USB kabela za napajanje. Dodane su i upute za uporabu.

Tehničke informacije:

  • Može se prati u perilici posuđa: DA
  • Promjer (cm): 43
  • Oblik: okrugli
Visina (mm): 260
EAN: 4260023010066

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: LOTUS GRILL XL prijenosni roštilj u koferu 43xh26cm / LG G35 GR / zeleni / nehrđajući čelik

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate