Prijenosne klime uređaje možete montirati gotovo kamo god zaželite upravo zbog već ugrađenih elemenata, koji su nužni za djelovanje. Kod montaže prijenosne klime je potrebno uzeti u obzir cijev za ispuštanje toplog zraka na otvoreno, čiji je promjer 100 mm. Topliji zrak, koji se nakupi u prostoru, je potrebno ispustiti na otvoreno kroz pritvorene prozore, zidne rešetke ili otvore u zidu. U suprotnom se zrak u prostoru neće ohladiti. S obzirom da cijev zrači toplinom, preporučujemo da je čim kraća.

Prijenosni klima uređaji se razlikuju po težini i veličini, glasnoći, snazi hlađenja, mogućnosti odvlaživanja zraka te potrošnji električne energije. Prijenosni klima uređaji su obično malo glasniji od ostalih uređaja zbog ugrađenog kompresora u samom uređaju.

Neke od mana koje posjeduju prijenosni klima uređaji jesu smanjena efikasnost. Postoje i prijenosni klima uređaji bez ispušne cijevi koja višak toplote nekontrolirano usmjerava ka okolnom prostoru. Ovakva prijenosna klima Vas može ljeti i ugrijati ukoliko su temperature nadprosječne. Glavna odlika koju posjeduje prijenosna klima je mobilnost te se ista može prenositi s mjesta na mjesto. Ponuda označena sa prijenosna klima akcija Vam daje pregled koja prijenosna klima zadovoljava Vaš budžet.

Postavi padajućim redosljedom

3 Artikal(a)

Postavi padajućim redosljedom

3 Artikal(a)

Sortiraj po

Trenutno prikazano po

 1. Proizvođač: Ukloni proizvod Vivax

Dodaj uvjet prikaza

Dostava
 1. Na Zalogi (2)
Proizvođač
 1. Vivax (3)
Nominalna snaga hlađenja
 1. od 2 do 3kW (1)
 2. od 3 do 4kW (2)
Nominalna snaga grijanja
 1. od 2 do 3kW (1)
Prikladno za prostor (hlađenje)
 1. do 50 m² (2)
Prikladno za prostor (grijanje)
 1. do 20 m² (1)
Boja
 1. Bijela (3)
Oznake proizvoda
 1. Preporučujemo (1)
Energetski razred grijanja (SCOP)
 1. A+ (1)
Energetski razred hlađenja (SEER)
 1. (3)
Vrsta plina
 1. R410A (2)
 2. R290 (1)
Vrsta klima uređaja
 1. hlađenje+grijanje (1)
 2. hlađenje (2)