HISENSE Ugradbena pećnica - Piroliza BI65346PDBGWIFI

Kôd proizvoda: 742525
Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
665.89 €
870.80 €
Previous best price in the last 30 days: 870.80 €
Proizvodi po akcijskim cijenama (Izaberi jedan)

Kupnjom ovog proizvoda gore navedene proizvode možete dobiti po akcijskoj cijeni

Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 04.06.2024
Besplatno

Opis


Upravljanje: IconLed potpuna senzorska kontrola
Vrsta proizvoda: Ugradbena pećnica - Piroliza
Dimenzije (Š×V×D): 59,5 × 59,5 × 56,4 cm

Crta: Napredna linija
Energetski razred: A+
Boja proizvoda: Crno
Boja ručke: Tamno siva boja brušenog nehrđajućeg čelika
Materijal prednje ploče: Staklo
Unutrašnji materijal vrata: Visokokvalitetni EcoClean emajl

Učinkovitost

Vrsta pećnice: Višesistemska pećnica BigSpace - 77 l SuperSize, najveća korisna površina za pečenje
Korisna zapremina pećnice: 77 godina star
Maksimalna temperatura pećnice: 300 °C
Površina najveće tepsije: 1360 cm²
Ravna staklena površina vrata: Uklonjivo unutarnje staklo na vratima
Ravnomjerno pečenje: Čak i pecite
Pro Grill: Pro Roštilj

Upravljanje

Wi-Fi upravljanje: Integriran
Upravljanje: IconLed potpuna senzorska kontrola

Metode zagrijavanja

Metode grijanja: Konvencionalni, Konvencionalni s ventilatorom, Veliki infracrveni grijač, Okrugli grijač i ventilator, Infracrveni grijač i ventilator, Donji grijač, okrugli grijač i ventilator, Način odmrzavanja, Brzo predgrijavanje, Topli tanjur, Eko funkcija, Način pečenja zamrznuto, Pizza, Način rada subotom, Gornji grijač, okrugli grijač i ventilator, mali infracrveni grijač i okrugli grijač, TurboBake, LightBake, mali infracrveni grijač, donji grijač i ventilator, Air Fry Plus, grijanje hrane, veliki infracrveni grijač i donji grijač, čišćenje parom
Pečenje u više koraka: Pečenje u više koraka
Air Fry Plus: Air Fry Plus
Način pečenja u smrznutom stanju: Način pečenja u smrznutom stanju
Pizza: Funkcija za pizzu

Karakteristike

Šarka vrata: SoftOpen i GentleClose šarke za vrata
Sabatni način rada: Sabbath Moda
Super veličina: Super veličina
ExtraSteam: Steam Dodavanje
Automatski programi: Automatski programi
Gratinirano: Gratinirano
Istovremeno pečenje na više razina: Istovremeno pečenje na više razina
Osvjetljenje pećnice: Iznad i sa strane

Oprema

Duboki emajlirani pleh za pečenje: 1 dublja emajlirana tepsija
Plitka emajlirana posuda za pečenje: 1 plitka emajlirana tepsija
Mesh Airfry: Mesh Airfry
Mrežasta rešetka: Mreža rešetke
Sonda za meso: Sonda za meso
Jednorazinske pirolitičke izvlačne vodilice s potpunim izvlačenjem: Jednorazinske pirolitičke izvlačne vodilice s potpunim izvlačenjem

Sigurnost

Ventilator: Dinamičko hlađenje pećnice plus - DC+
Temperatura vrata pećnice: Četverostruka staklena vrata pećnice s jednom refleksijom (UltraCoolDoorQuadro)

Jednostavno čišćenje

Piroliza: Pirolitičko čišćenje
Čišćenje parom: Čišćenje parom
Ekstra izdržljivi emajl: Ekstra izdržljiva caklina

Tehničke informacije

Potrošnja energije višesustavno/konvencionalno: 0,71 kWh (višesustavno), 1,03 kWh (konvencionalno)
Snaga roštilja: 2300 W
Priključna snaga: 3,5 kW
Dimenzije (Š×V×D): 59,5 × 59,5 × 56,4 cm
Dimenzije pakiranog proizvoda (Š×V×D): 62 × 66 × 67,5 cm
Dimenzije otvora za ugradnju (ŠxVxD) (min-max): 56-56,4 × 59-60 × 55 cm
Neto težina: 35 kg
Bruto težina: 37 kg
Potrošnja u mirovanju: 1W
Priključna snaga: 3500 W
Kodirati: 742525
EAN kod: 3838782707766
Tehnologija Even Bake: Zahvaljujući obliku Even Bake, jela su savršeno pripremljena. Zaobljeni oblik, koji oponaša tradicionalne peći na drva, osigurava slobodno kruženje vrućeg zraka i ravnomjerno zagrijavanje hrane. Jela su izvana hrskava, a iznutra sočna.
Teleskopske vodilice za pirolitičko čišćenje: Potpuno izvlačive teleskopske vodilice osiguravaju sigurnu upotrebu pećnice i drže težinu posude i hrane čak i kada su potpuno izvučene. Tijekom pirolitičkog čišćenja teleskopske vodilice mogu ostati u pećnici zajedno s plehom za pečenje jer su plehovi prikladni i za pirolitičko čišćenje. Praktično korištenje pećnice bez čišćenja
ConnectLife: Ova Hisense ugradbena pećnica omogućuje daljinski nadzor i upravljanje putem aplikacije ConnectLife. Možete daljinski uključiti predgrijavanje, pratiti tijek pripreme hrane, odabrati recepte i poslati ih u pećnicu te pratiti upozorenja. U aplikaciji postoji opsežna zbirka recepata koji su prilagođeni za korištenje u ovoj pećnici.
Automatski programi: Sve što trebate odabrati je kombinacija sastojaka, a pećnica će se pobrinuti za sve ostalo. Ovisno o težini i vrsti hrane, odabrat će pravu temperaturu, uključiti odgovarajuće grijače i izračunati vrijeme kuhanja. Bez prigovaranja i s najboljim mogućim rezultatom. Možete birati između 22 automatska programa i opustiti se. Kuhajte kao početnik, a jela pripremajte kao pravi kuhar uz automatske programe.
Puno prostora: Ova pećnica kapaciteta 77 litara dizajnirana je na način da u njoj možete pripremati jela na više razina istovremeno.
Sonda za meso: Neka hrana uvijek bude pripremljena baš onako kako vi želite. Pomoću sonde za meso možete kontrolirati unutarnju temperaturu mesa, tako da uvijek bude tačna. Kada se postigne zadana temperatura, pećnica će se isključiti, a meso će biti pečeno točno po vašem ukusu.
Za smrznutu hranu: Ova značajka je izvrsna za pripremu smrznute hrane kupljene u trgovini i drugih već pripremljenih jela kao što su kroasani, lazanje, pomfrit, pileći medaljoni i druga prethodno pečena smrznuta jela i povrće. Vaša večera bit će brzo pripremljena, bez prethodnog zagrijavanja.
Gratinirano: Ako želite da vaša hrana bude lijepo zapečena i hrskava, imamo rješenje za vas. Odaberite program za pečenje i gornji grijač će osigurati izuzetno visoku temperaturu blizu površine vaše hrane. Savršena kora sada je udaljena samo jedan dodir.
Način rada za pizzu: Sada možete uživati ​​u domaćoj pizzi bilo kada. Maksimalna temperatura od 300 stupnjeva i izvrsna raspodjela topline omogućuju da se pizza ispeče u vrlo kratkom vremenu i da bude ukusna kao u talijanskom restoranu.
Predgrijavanje: Funkcija za predgrijavanje pećnice omogućuje uštedu vremena. Svjetlosni i zvučni signal obavještavaju vas kada je temperatura baš odgovarajuća za vaše omiljeno jelo.
Meko zatvaranje vrata: Vrata pećnice možete zatvoriti bez napora i gotovo nečujno. Nježan dodir je sve što je potrebno da se vrata potpuno zatvore bez zvuka.
Čišćenje parom: Zaboravite na čišćenje prljave pećnice svakih nekoliko mjeseci. Kada završite s korištenjem, stavite posudu napunjenu vodom u prethodno zagrijanu pećnicu i odaberite opciju Čišćenje parom. Tijekom sljedećih 30 minuta para će razgraditi masnoću i prljavštinu. Kada se pećnica ohladi možete je jednostavno obrisati.
Način rada s mesom: Program Meat Mode omogućuje savršeno pečenje mesa sa svih strana, tako da ono izvana bude hrskavo. Koristite malu količinu ulja, maslaca ili masti. Ovaj način kuhanja čuva sočnost mesa i poboljšava okus, što ga čini odličnim izborom za komade mesa kao što su pečena govedina, pečenica, pečenica i drugo.
Hladna vrata: Vrata pećnice potpuno su hladna na dodir pa su sigurna i za mališane koji trčkaraju uokolo. Zahvaljujući naprednom dizajnu s posebnim ostakljenjem, toplina ostaje u pećnici, što je čini sigurnom za vas, vašu djecu i kućne ljubimce.
Sustav hlađenja: Snažni sustav hlađenja održava vanjski dio pećnice hladnijim od unutrašnjeg, tako da je siguran za vas i vaše kuhinjske elemente. Kod nekih modela napredni sustav hlađenja regulira vanjsku temperaturu i nakon isključenja pećnice, pa ventilator radi sve dok temperatura ne padne na 60 °C.
Kuhanje u više faza: Znate da kod mnogih recepata temperaturu morate promijeniti u zadnji čas, ali vam to obično nedostaje? Ova Hisense pećnica pomaže vam u višefaznom kuhanju. Prije nego što pritisnete gumb za pokretanje, sada možete unaprijed postaviti promjenu temperature i grijača. Kada dođe pravo vrijeme, pećnica će automatski promijeniti postavke, ostavljajući vas bez ruku dok ne dođe vrijeme za gozbu.
Pirolitičko samočišćenje: Uklonite tvrdokornu masnoću iz pećnice uz minimalan napor jednostavnim aktiviranjem funkcije pirolitičkog samočišćenja. Pećnica se zagrijava do 500°C, sagorijeva masnoću i prljavštinu, ostavljajući za sobom tek pokoji ostatak pepela koji se može obrisati vlažnom krpom kada se pećnica potpuno ohladi. Tijekom procesa pećnica se automatski zaključava, pa je čišćenje potpuno sigurno.
Steam dodatak: Dodajte paru prilikom pečenja. Jednostavno ulijte vodu u pladanj i odaberite funkciju pare za hrskaviji i lakši kruh. Osjetite li već okus svježe pečenog kruha?

Upute za instalaciju
Skica instalacije
Energetska naljepnica
Informacijski letak
EAN: 3838782707766

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: HISENSE Ugradbena pećnica - Piroliza BI65346PDBGWIFI

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate