HAMA XAVAX Međuokvir za perilicu i sušilicu, s policom na izvlačenje

Kôd proizvoda: HAMA-XAVAX-00111363
Predviđena dostava: od 7 do 14 radnih dana
63.83 €
Proizvodi po akcijskim cijenama (Izaberi jedan)

Kupnjom ovog proizvoda gore navedene proizvode možete dobiti po akcijskoj cijeni

Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: od 7 do 14 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 13.06.2024

Opis

Sklapanje kod kuće ima smisla: štedi prostor, štedi leđa i praktično - sa kompletom za sklapanje jednostavno složite sušilicu na vrh perilice, pričvrstite je na mjesto i koristite policu na izvlačenje za pohranu.

  • Praktična polica na izvlačenje i radna površina, idealna za postavljanje košare za rublje ili za sortiranje i sklapanje rublja
  • Međuokvir je već u potpunosti sastavljen i uz pomoć jasnih uputa možete brzo i sigurno postaviti toranj perilice i sušilice
  • Uključujući zateznu traku za sigurno i optimizirano pričvršćivanje, sprječava pad sušilice

perilica i sušilica

Xavax spojni okvir s policom na izvlačenje za ekonomično i sigurno slaganje

Nedostaje vam mjesta u kupaonici, ostavi ili praonici rublja? Xavax komplet za slaganje perilice i sušilice rublja nudi vam jednostavno i sigurno rješenje omogućujući vam da svoju sušilicu postavite na vrh perilice rublja. Ovaj komplet za slaganje uređaja trenutno stvara osjećaj prostora. Štoviše, omogućuje vam udoban položaj tijekom korištenja perilice i sušilice.

Maksimalna sigurnost i stabilnost

Perilicu i sušilicu jednostavno postavite jednu na drugu. Oba uređaja, povezana visokokvalitetnim sklopivim okvirom, ostaju stabilna čak i kada rade ili kada su vrata sušilice ili perilice malo prezatvorena. Spojni element izrađen je od izdržljivog metala koji osigurava čvrstu vezu između dva uređaja. Priloženi sigurnosni remen također štiti sušilicu od pada.

Polica na izvlačenje nudi dodatni bonus

Stavljanje košare za rublje na pod, saginjanje, skidanje odjeće, ponovno ustajanje - to nije ni ugodno ni lako za leđa. Ali sada Xavax spojni okvir može pomoći u smanjenju opterećenja: baza ima produžljivu policu na udobnoj radnoj visini. Na taj način možete odložiti košaru za rublje, a da se ne morate saginjati. Naravno, polica na izvlačenje može poslužiti i za odlaganje drugih dodataka za njegu rublja, poput praška za pranje rublja, omekšivača ili kvačica za rublje. Iznenađujuće jaka polica može se pokazati kao koristan dodatak svakodnevnim zadacima: može držati predmete ukupne težine do 12 kilograma. Polica glatko klizi na valjcima pričvršćenim sa strane. Polica na izvlačenje također ima ručku koja olakšava otvaranje i zatvaranje.

Radi s bilo kojim brendom

Ovaj set je prikladan za sve konvencionalne perilice i sušilice rublja. To uključuje i standardne perilice rublja i posebno uske verzije. Na primjer, okvir kompleta za slaganje Xavax jednako je prikladan za korištenje kao spojni element za perilice rublja 60x60 cm kao i za verzije široke 45 centimetara i duboke 60 centimetara.

Čak se i uređaji s ladicama za deterdžent koje se protežu izravno do poklopca mogu pretvoriti u toranj pomoću ovog kompleta za slaganje. Okvir je također prikladan za sušilice koje imaju preklop za čišćenje na dnu prednje ploče. Maksimalna nosivost seta je 150 kilograma, a vezni element teži samo 4,7 kilograma.

Jednostavna montaža, materijal uključen

Nije osobito zgodno? Nema problema, Xavax komplet za slaganje može se jednostavno postaviti između sušilice i perilice rublja. Spojni element je već spreman za upotrebu i opremljen je s četiri samorezna vijka. Detaljne upute za uporabu korak po korak objašnjavaju postupak sastavljanja.

Informacije o Proizvodu

  • Izdržljivi spojni okvir za postavljanje perilice i sušilice rublja jedne na drugu uz uštedu prostora: na taj način stvara se vrijedan prostor u kupaonici ili praonici; osim toga, sada možete pohraniti i izvaditi svoje rublje na ergonomskoj visini: lako na leđima bez zamornog saginjanja
  • Međuset je univerzalno prikladan za sve perilice rublja, kao i za tanke perilice rublja širine 60 cm i dubine od najmanje 45 cm do maksimalno 60 cm - Radna ploča na izvlačenje s policom 52 x 40 cm, može se napuniti do 12 kg - Prikladno i za perilice s kosim ili zakrivljenim prednjim dijelom i za strojeve u kojima se odjeljak za deterdžent proteže do poklopca, kao i za sušilice s preklopom za čišćenje u donjem dijelu prednje strane - Posebne bočne prečke sprječavaju sušilicu od pomicanja, na primjer: kada se perilica vrti - posebno stabilna i fleksibilna: sam okvir teži samo 4,7 kg, ali ima nosivost do 150 kg

Što je u kutiji?

  • 1 međuokvir- 4 samorezna vijka- 2 samoljepljive pjenaste trake- 1 pričvrsna traka- 1 upute za montažu

Obavijest potrošaču

Iz sigurnosnih razloga preporučamo pričvršćivanje međuokvira na poklopac perilice rublja. Za ugradnju kao stup, sušilica uvijek mora biti postavljena na perilicu rublja.

Dizajn (boja, uzorak, motiv, serija)

  • Boja: Bijela
  • Odjel proizvoda: Kuhinja i kućanstvo
  • Nijansa boje: bijela

Fizička svojstva

  • Materijal: metal - željezo
  • Maksimalna nosivost: 150 kg

Veličina i težina

  • Širina x dubina: 60 x 55,5 cm
  • Nosivi lim: 12 kg

Područje upotrebe

  • Upotreba: Perilica rublja
EAN: 4047443223210

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: HAMA XAVAX Međuokvir za perilicu i sušilicu, s policom na izvlačenje

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate