Samostojeći ventilator HAMA Smart, mjerenje temperature, 3 stupnja brzine, 117 cm

Kôd proizvoda: HAMA-00176595
Ima na zalihama
121.83 €
142.41 €
Previous best price in the last 30 days: 142.41 €
Količina: 1
Način dostave Ima na zalihama
Dostava na dom
Predviđeno 22.05.2024

Opis

Pametno osvježenje: Upravljajte ventilatorom stupca ručno, daljinskim upravljačem, aplikacijom ili glasovnom naredbom. Također možete programirati ventilator s drugog mjesta i kombinirati ga s drugim Smart Home uređajima iz Hama, tako da vas nakon posla čeka ugodno hladan dom.

  • Bilo da je u pitanju Amazon Alexa ili Google Assistant: Praktično uključite ili isključite ventilator glasovnom kontrolom ili odaberite različite razine brzine
  • 3 podesive razine brzine za učinak hlađenja uz lagani vjetar ili za hlađenje u vrućim ljetnim danima
  • Veliki i jasan zaslon prikazuje sobnu temperaturu i postavke odabrane putem zaslona osjetljivog na dodir
  • WiFi ventilator se okreće oko 80° za ugodno hlađenje za blagovaonskim stolom ili sofom

HLADNI POVJETARAC U VAŠEM PAMETNOM KUĆU

PAMETNI STOJEĆI VENTILATOR OMOGUĆAVA

Kada rano znate da je pred vama tropska noć, potrebno je pravovremeno rashlađivanje. Kad se temperatura popne iznad 30 stupnjeva, uobičajene stvari koje ljudi rade - poput držanja zatvorenih kapaka ili sladoleda - nude samo malu količinu osvježenja. Većina privatnih apartmana i kuća nema klimu. Podni ventilator visokih performansi može zamijeniti klima uređaj bez potrebe za građevinskim mjerama. Naš toranjski ventilator može se pohvaliti pametnim mogućnostima: praktičan je za upravljanje putem aplikacije i glasovnog upravljanja, a može se povezati s drugim pametnim uređajima za stvaranje ugodne unutarnje klime ljeti.

PRAKTIČNO UPRAVLJANJE UZ APLIKACIJU HAMA SMART HOME

Pametnim ventilatorom možete upravljati - uključivati ​​ga i isključivati, kontrolirati brzine ili aktivirati različite načine rada, na primjer - s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme. Izaći iz svog klimatiziranog ureda na kraju radnog dana i osjećati se kao da udaraš u zid? Ako je tako, pustite ventilator na najjačoj postavci dok ste još na parkiralištu. Kada dođete kući, dnevna soba će imati ugodnu temperaturu. Zatim, ako vam je malo hladno dok ste na sofi, jednostavno isključite podni ventilator ili ga isključite pomoću aplikacije na pametnom telefonu – vrlo praktično, bez ustajanja. Dovoljno je ustati samo da uzmete hladno pivo iz hladnjaka.

JOŠ PRAKTIČNIJE:

Kontrola glasa

Postoji još lakši način: recite obožavatelju tornja što želite (bez hladnog piva) glasovnom naredbom. Na primjer, upotrijebite Amazonovu Alexu ili Google Assistant da zatražite od ventilatora da počne na razini 3 ili odaberite način rada kao što je "Spavanje". Siri je također uključena – sa Siri prečacima. Glasovno upravljanje također radi bez ustajanja; ali i potpuno bez pametnih telefona.

PAMETAN PUT DO SAVRŠENE SOBNE TEMPERATURE: STVARAJTE PAMETNE SCENE

Jednostavno upravljanje pomoću aplikacije i glasa velika je prednost stojećeg ventilatora. Ali puno više može se postići pametnim značajkama – stvaranjem scena ili međusobnim povezivanjem pametnih kućnih uređaja.

u kombinaciji sa pametna meteorološka stanica, ventilator reagira na temperature koje javlja meteorološka stanica. Stoga, na primjer, možete odrediti: Kada vanjska temperatura dosegne 28 stupnjeva, toranjski ventilator mora raditi na najvišoj razini. I ne plus ultra automatizacija: povezivanje s pametnim svjetiljkama osigurava da se svjetlo ne pali tijekom dana, što bi moglo generirati još više topline.

u kombinaciji sa pametna utičnica s integriranim mjerenjem potrošnje energije možete koristiti podni ventilator na energetski učinkovit način. Automatski se isključuje ili postavlja na najnižu razinu ako, primjerice, TV radi. Naravno, možete koristiti i tajmer koji će vam pomoći da prestanete nepotrebno trošiti struju.

Nema gotovo nikakvih ograničenja za vašu maštu kada je riječ o scenama i automatizaciji. Većina scenarija olakšava svakodnevni život. Također je moguće napraviti jednu ili drugu malu prijevaru. Možete dobiti puno više od scena i automatizacije ako se detaljno upustite u temu pametne kuće.

MOGUĆE JE I RUČNO UPRAVLJANJE:

UPRAVLJAČKA PLOČA NA DODIR I DALJINSKI UPRAVLJAČ

Ako ne poznajete dobro svoj pametni telefon ili ga uopće nemate, još uvijek možete koristiti sve funkcije podnog ventilatora. Tako ćete dobiti cool dom čak i bez pametne kuće. Možete uključiti i isključiti ventilator te odabrati različite razine i načine rada, izravno na uređaju pomoću kontrole na dodir. Zaslon prikazuje trenutnu sobnu temperaturu. Ako, primjerice, ne želite ustati ili ne želite koristiti glasovnog asistenta u spavaćoj sobi, jednostavno posegnete za daljinskim upravljačem i putem infracrvene tehnologije odaberete željene funkcije.

UVIJEK PRAVO HLAĐENJE

Kad je temperatura 30 stupnjeva, očito je da bi ventilator trebao raditi na najvišoj razini. Ali čak i kada je temperatura 25 stupnjeva, može postati neugodno u pojedinim sobama; međutim, ekstra jaka razina nije potrebna. Naš pametni ventilator ima tri razine brzine, tako da ćete uvijek dobiti pravo hlađenje - od vrlo vrućeg ljeta do posljednjih toplih krajeva ljetnih dana. Učinak hlađenja možete još preciznije prilagoditi s četiri načina rada: Normalno, Spavanje, Dijete i Priroda.

Normalan Koristi se standardna postavka ventilatora.

Spavati: Počinje na razini 3 i smanjuje brzinu tijekom 30 minuta. Nakon 30 minuta ventilator se potpuno isključuje, tako da san nije ometan.

Dijete: Počinje na razini 3 i brzina se smanjuje svakih 15 minuta. Ventilator radi na najnižoj razini tri sata.

Tip: U ovom načinu rada brzine se mijenjaju nasumično; u kombinaciji s funkcijom rotacije daje dojam prirodnog vjetra.

Usput: pri najvećoj brzini, buka ventilatora je tihih 52 dB. Ako koristite niže razine brzine, uređaj radi uz nisku razinu buke. Tako ni vaša opuštajuća večer ni san nisu poremećeni, a rashlađivanje je i dalje zajamčeno.

HLADNI POVJETARAC ZA CIJELU SOBU

Rotacijska funkcija uvijek se može uključiti ili isključiti bez obzira na trenutni način rada ventilatora. S ventilatorom koji se okreće za oko 80 stupnjeva, učinak hlađenja širi se po prostoriji umjesto da samo stvara vjetar na određenim točkama. Stoga je pametni ventilator idealan i za velike prostorije.

Dobre vijesti!

Svi Hama Smart Home proizvodi sada se mogu kontrolirati ne samo s Alexom i Google Assistantom, već i s glasovni asistent Siri.

Značajka Siri Shortcuts omogućuje vam kontrolu pametnih scena koje je potrebno prvo izraditi. Da biste to učinili, stvorite scenu na uobičajeni način koju želite aktivirati sa Siri. Postojeći proces ostaje nepromijenjen.

Sve scene postavljanja prikazane su u aplikaciji Na stranici pregleda. U donjem desnom kutu pronaći ćete novi gumb "Siri Shortcut". Dodirnite gumb.

Ovo će otvoriti stranicu na kojoj možete dodati svoje scene na Siri prečac. Da biste to učinili, pritisnite znak plus pored odgovarajuće scene.

Sada možete stvoriti prečac. Da biste to učinili, unesite tekst naredbe koja će se koristiti za pokretanje ove scene. Na primjer, ako ste stvorili scenu filmske večeri i želite je dodati Siri prečacima, odgovarajuća bi naredba bila "Pokreni filmsku noć". Kada dodirnete "Dodaj u Siri", možete jednostavno reći Siri "Hej Siri, započni filmsku večer". Siri će zatim reproducirati scenu "Movie Night" iz aplikacije Hama Smart Home.

Dodatni savjeti: Za upravljanje pojedinačnim uređajima pomoću Siri, jednostavno stvorite kratke scene koje su odgovorne samo za uključivanje, isključivanje ili prebacivanje svakog uređaja i dodajte ih u Siri. "Ventilator uključen", "Svjetlo isključeno", "Hej Siri, pogledaj svjetlo" – tvoja mašta nema granica!

Informacije o Proizvodu

  • Višenamjenski toranjski ventilator za hladan zrak ljeti s upravljanjem glasom i aplikacijom
  • Jednostavna samoinstalacija Wi-Fi mreža: budući da nije potrebno čvorište, možete postaviti svoje uređaje u samo nekoliko minuta
  • Visoka kompatibilnost: radi s Amazonom AlexaQuery, Google Assistant, Amazon Echo Show i Google Nest Hub, iOS i Android. Također se može povezati sa svima AlexaQuery i pametni kućni proizvodi trećih strana koji su kompatibilni s Google pomoćnikom
  • Ručno upravljanje, upravljanje temeljeno na aplikaciji i daljinsko upravljanje
  • Možete odabrati različite postavke brzine
  • Možete odabrati različite unaprijed postavljene načine rada
  • Zahvaljujući integriranom timeru, podni ventilator se automatski isključuje nakon postavljenog vremena
  • Opcija automatskog ljuljanja
  • Način pripravnosti za uštedu energije
  • Programiranje je moguće u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta putem besplatne aplikacije
  • Nema opasnosti od ozljeda zbog izdržljive zaštitne rešetke
  • Napajanje preko zatvorenog kabela
  • Preko aplikacije se može kombinirati s drugim Hama pametnim uređajima, npr. regulator grijanja
  • Prikladno samo za unutarnju upotrebu!
  • Vaši se podaci pohranjuju isključivo na njemačkim poslužiteljima

Što je u kutiji?

  • 1 pametni samostojeći ventilator
  • Daljinski upravljač
  • 1. Kratki vodič za početak

Zahtjevi sustava

  • Operativni sustav: Android 4.4 i iOS 8.0 ili noviji

Obavijest potrošaču

Amazon Alexa
sa potrebnim AlexaQuery mora se aktivirati vještina "Hama Smart Home". AlexaQuery primjena. Zatim se povezuje korisnički račun za aplikaciju Hama Smart Home AlexaQuery.
To omogućuje upravljanje uređajima glasovnim upravljanjem (uključivanje/isključivanje).

Google pomoćnik:
usluga "Hama Smart Home" mora biti aktivirana u aplikaciji Google Home za to. Korisnički račun za aplikaciju Hama Smart Home zatim se povezuje s Googleom.
To omogućuje upravljanje uređajima glasovnim upravljanjem (uključivanje/isključivanje).

Dizajn (boja, uzorak, motiv, serija)

  • crna boja
  • Odjel proizvoda: Dom i život
  • Nijansa boje: Titanium

Povezivanje (Spajanje)

  • Prijenos signala: WiFi

Elektrospecifična svojstva

  • Kompatibilni operativni sustavi: Android 4.4/Apple iOS 8.0 ili noviji
  • Upravljačka ploča: dodirnite
  • WiFi frekvencija: 2,4 GHz
  • Raspon ulaznog napona od/do: 220-240V
  • Odabir načina rada: beba/priroda/normalno/spavanje

Fizička svojstva

  • Dodatne funkcije: funkcija načina rada, razine brzine 1-3, prikaz temperature, funkcija timera, funkcija vibracije
  • Glasnoća: 52 dB
  • Maksimalno opterećenje: 45 W
  • Vrsta zaslona: Digitalni/LED
  • Posebna funkcija: Daljinski upravljač
  • Raspon rotacije: 80 °
  • Tip: Toranjski ventilator
  • Glasovni asistent: Amazon Alexa/Apple Siri (prečaci)/Google Home

Veličina i težina

  • Širina x dubina x visina: 18,6 x 18,6 x 119,1 cm

energije

  • Vrsta baterije: CR2025
  • Broj baterija: 2 komada

Područje upotrebe

  • Kontrola aplikacije: Hama Smart Home
EAN: 4047443459947

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: Samostojeći ventilator HAMA Smart, mjerenje temperature, 3 stupnja brzine, 117 cm

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate