HAMA Nadzorna kamera, WLAN, za van, noćno gledanje, snimanje, 1080p, bl

Kôd proizvoda: HAMA-00176577
Predviđena dostava: od 7 do 14 radnih dana
60.59 €
76.85 €
Previous best price in the last 30 days: 76.85 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: od 7 do 14 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 06.06.2024

Opis

Nadzorna kamera daje vam jasan pogled na vašu imovinu od garaža do konjušnica - i to u ultraoštroj Full HD kvaliteti. Zahvaljujući detektorima pokreta, gledanju uživo i noćnom gledanju, možete vidjeti svoju kuću i imanje sa svog pametnog telefona - za siguran i siguran dom.

  • Naša nadzorna kamera radi bez gatewaya (čvora): ne trebate dodatni uređaj i štedite na dodatnim troškovima jer kamera uspostavlja izravnu Wi-Fi vezu s routerom
  • Izuzetno oštre slike: tko god gmiže po vašem posjedu, uz slike vanjske kamere u Full HD 1080p primjetit ćete sve i svakoga
  • Detaljne slike u mraku: Noću, infracrveni noćni vid znači da se i dalje možete osloniti na kontrolu kamere
  • WLAN nadzorna kamera reagira na pokrete: ako kamera detektira pokrete, može vas obavijestiti push obavijesti ili automatski započeti snimanje
  • Više lokalne memorije potpuno bez oblaka zahvaljujući utoru za microSD karticu: memorijske kartice do 128 GB nude dovoljno prostora za opsežna video snimanja, tako da se materijal za nadzor ne gubi
  • Korak po korak do pametnog doma: s aplikacijom Hama Smart Home možete proširiti i povezati svoj pametni dom s bilo kojim brojem Hama Smart Home proizvoda
  • Bilo da se radi o kauču ili ležaljci: s aplikacijom Hama Smart Home i WLAN kamerom uvijek imate kontrolu nad svojim posjedom, vrtom i ulaznim vratima, bez obzira gdje se nalazite
  • Bilo da se radi o Amazon Alexa ili Google Assistantu: jednostavno prikažite sliku uživo s vanjske WLAN kamere na uređajima za prikaz s glasovnom kontrolom

Vanjska WLAN kamera:

nadzorna kamera s detektorom pokreta, noćnim gledanjem i interkom funkcijom - za siguran dom

Čini li vas pogled na vaš smještaj jednostavno sigurnijim? Onda unajmite inovativnog vratara: naša nadzorna kamera ima precizan prikaz onoga što se događa na ulaznim vratima, u vrtu ili u štali za konje. WLAN kamera nadzire vašu imovinu i štiti vas od provale i krađe. Zbog različitih funkcija, WLAN nadzorna kamera može se koristiti i kao portafonski sustav na ulaznim vratima. Možete gledati svoju djecu kako se igraju u vrtu. Ili noću, možete uhvatiti nerc na poslu prije nego što pregrize sajlu kočnice!

Jednostavan način do Wi-Fi kontrolirane kontrole

jednostavna instalacija bez prijelaza

Nadzorna kamera koja podržava WLAN uspostavlja izravnu vezu s usmjerivačem bez dodatnog čvora (koji se naziva i most ili pristupnik). Mnogi drugi proizvodi za pametnu kuću zahtijevaju ovaj pristupnik. S Hama Smart Homa radi prema motu "Made Simple" - bez građevinskih mjera, s malo truda i bez dodatnih uređaja - što štedi troškove i trud. Pametno ste integrirali vanjsku kameru u svoj WLAN u samo nekoliko minuta.

Učinite svoju instalaciju vidljivom kroz aplikaciju

Vaš pametni telefon zajedno s aplikacijom Hama Smart Home daje vam pogled na vanjski dio vašeg posjeda: možete nadzirati svoj vrt, dvorište, garažu, terasu i ulazna vrata kada ste kod kuće ili u pokretu. Započnite s prikazom uživo ako čujete vrisak na vrtnim vratima ili ako vam je jednostavno uzbudljivo gledati životinje na njihovim noćnim šetnjama kroz vaš vrt. Nadzornu kameru možete integrirati u WiFi mrežu i konfigurirati aplikaciju u samo nekoliko koraka. Detaljan vodič korak po korak možete pronaći u našem korisničkom priručniku.

Veliko vidno polje sa širokim kutom od 110 stupnjeva

Želimo da možete uhvatiti što više svog smještaja. WLAN nadzorna kamera je stoga opremljena širokokutnom lećom od 110 stupnjeva. To omogućuje vrlo veliko područje kontrole. Poštara ćete vidjeti ne samo kada stoji na ulaznim vratima, već i kada uđe kroz vrtna vrata – ovisno o položaju kamere. Nakon što pričvrstite vanjsku kameru na fasadu, još uvijek je možete naginjati gore ili dolje. Stoga vašem novom vrataru neće promaknuti nijedan korner ili kut.

Izuzetno oštre slike u Full HD 1080p

Oštro i oštro: bilo tko ili bilo što što hoda vašim posjedom moći će sve razaznati. Full HD kvaliteta s 1080p rezolucijom omogućuje iznimno oštru i detaljnu sliku – ni kiša ni brzo kretanje ne smanjuju kvalitetu slike. Loša kombinacija karata za uljeze i huligane; dobra kombinacija za vašu djecu koja se igraju u vrtu ili skaču na trampolinu. Savršeno za dječje rođendane: pripremite rođendansku tortu ili grickalice i još uvijek zapamtite burnu dječju skupinu.

Snimanjem video slika

Možete pohraniti opsežne videozapise na microSD karticu kapaciteta do 128 GB (nije potrebno korištenje oblaka). Bilo da želite osigurati dokaze u slučaju vandalizma ili jednostavno želite zauvijek snimiti čaroban susret s divljom životinjom, uz WiFi kameru s ugrađenim utorom za microSD karticu imate na raspolaganju dodatnu, lokalnu pohranu. Ono što je posebno praktično: funkcija detekcije pokreta automatski počinje snimati. MPEG-4 video snima se u Full HD rezoluciji od 1920 x 1080 px. Video materijal se također može pohraniti u oblak (uz naknadu).

do 128 GB

1920 x 1080 px

do 20 dana

kroz aplikaciju

Uvijek na poslu:

detekcija pokreta i buke

Dostavljač paketa voli bacati pakete preko vrtne ograde, ali nikad u isto doba dana? Želite li vidjeti kroz koju rupu kuna ulazi u garažu, ali ne želite cijelu noć sjediti pred živom slikom? Sigurnosna kamera ima funkciju detekcije pokreta. Ako kamera detektira pokret, video snimanje počinje automatski i odmah dobivate push obavijest na svom pametnom telefonu.

S vanjskom WLAN kamerom dvostruko ste zaštićeni jer također primate push obavijest kada kamera detektira buku. Je li to bio samo lavež psa ili je tu bilo nešto više? Možete postaviti osjetljivost detekcije zvuka na jednu od dvije moguće vrijednosti: High 65 dB, Low 85 dB.

Kako funkcionira push obavijest?

Obavijesti se pojavljuju kao skočne poruke na vašem pametnom telefonu bez potrebe za otvaranjem aplikacije. To znači da ste odmah obaviješteni i možete vrlo brzo reagirati. Ako vam poruke smetaju, uvijek možete isključiti push obavijest ili je postaviti da prikazuje skočnu poruku, ali bez zvuka. Kako ne biste bili stalno preplavljeni porukama - na primjer, ako se ispred vaše kuće zaustavi bučan kamion ili stigne kamion za smeće - naše push obavijesti imaju blokadu od 60 sekundi. Kada se otkrije prvi zvuk, primit ćete poruku; nakon toga, tek nakon 60 sekundi. Ako je potrebno, funkcija se može potpuno isključiti.

Portafonski sustav putem dvosmjernog zvuka

Mikrofon i zvučnik u nadzornoj kameri omogućuju funkciju portafona. Možete vidjeti i razgovarati s osobom na ulaznim vratima, a da ih ne morate otvoriti. Sigurnije je jer nikad ne znate je li doista pozvonio poštar. Ako je zapravo poštar s dostavom za vas, portafon je posebno praktičan: čak i kada niste kod kuće, možete ga zamoliti da vam paket ostavi na terasi ili u garaži. Ovo će vam uštedjeti put do pošte.

Kontrola kamere u mraku s noćnim vidom

S infracrvenim noćnim vidom, kamera također ima fokus na svaki pokret u mraku: žele li lisica i zec laku noć u vašem vrtu, sprema li uljez loše ili se vaši tinejdžeri pokušavaju iskrasti na zabavu noću - kamera vam daje do znanja.

Najbolja kompatibilnost

Vanjska kamera se može kombinirati sa svim Hama pametnim proizvodima, primjerice sa svjetiljkom spojenom na WLAN utičnicu. Ako želite gledati sliku uživo na svom Amazon Echo Showu ili Google Nest Hubu, to možete učiniti glasovnom naredbom.

Zajednički nadzor zahvaljujući funkciji za više korisnika

Nekoliko pari očiju vidi više od jednog: funkcija za više korisnika omogućuje vam da nekoliko korisnika omogućite pristup nadzornoj kameri, a time i aplikaciji Hama Smart Home. To je ogromna prednost kada ste na odmoru ili ste bolesni jer tada vaši roditelji, rođaci ili susjedi mogu paziti na vaš dom, dvorište, imanje i štalu i brzo reagirati ako je potrebno.

U prijavi možete navesti najviše pet članova obitelji. Tih pet osoba tada ima pristup svim uređajima dok im ne otkažete članstvo. Također je moguće dodijeliti pojedinačne uređaje određenim osobama i poništiti njihovu dodjelu. Važno je napomenuti da se kod ovog dijeljenja dijeli samo upotreba, a ne postavke.

Dobre vijesti!

Svi Hama Smart Home proizvodi sada se mogu kontrolirati ne samo s Alexom i Google Assistantom, već i s glasovni asistent Siri.

Značajka Siri Shortcuts omogućuje vam kontrolu pametnih scena koje je potrebno prvo izraditi. Da biste to učinili, stvorite scenu na uobičajeni način koju želite aktivirati sa Siri. Postojeći proces ostaje nepromijenjen.

Sve scene postavljanja prikazane su u aplikaciji Na stranici pregleda. U donjem desnom kutu pronaći ćete novi gumb "Siri Shortcut". Dodirnite gumb.

Ovo će otvoriti stranicu na kojoj možete dodati svoje scene na Siri prečac. Da biste to učinili, pritisnite znak plus pored odgovarajuće scene.

Sada možete stvoriti prečac. Da biste to učinili, unesite tekst naredbe koja će se koristiti za pokretanje ove scene. Na primjer, ako ste stvorili scenu filmske večeri i želite je dodati Siri prečacima, odgovarajuća bi naredba bila "Pokreni filmsku noć". Kada dodirnete "Dodaj u Siri", možete jednostavno reći Siri "Hej Siri, započni filmsku večer". Siri će zatim reproducirati scenu "Movie Night" iz aplikacije Hama Smart Home.

Dodatni savjeti: Za upravljanje pojedinačnim uređajima pomoću Siri, jednostavno stvorite kratke scene koje su odgovorne samo za uključivanje, isključivanje ili prebacivanje svakog uređaja i dodajte ih u Siri. "Ventilator uključen", "Svjetlo isključeno", "Hej Siri, pogledaj svjetlo" – tvoja mašta nema granica!

Izrada scena i automatizacija

Iskoristite maksimalnu pogodnost pametnih proizvoda stvaranjem scena i automatizacijom

Naša WLAN kamera nudi potpuno različite namjene i funkcije kada je povežete s drugim proizvodima pametnog doma ili postavite određene scene. Ovo je vrlo jednostavno učiniti s našom aplikacijom. Jednostavne svakodnevne ručne radnje mogu se u potpunosti automatizirati sa sustavima pametne kuće.

Scene i automatizacija čine vaš svakodnevni život mnogo ugodnijim i praktičnijim:

Scenariji

Olakšajte si život.

Scenarij "kamera":
Kada je WiFi zidno svjetlo uključeno izvan kuće, osjetljivost vanjske kamere za detekciju pokreta mora biti postavljena na nisku vrijednost.

Scenarij "Nisam kod kuće":
Kada aktivirate scenu, svako svjetlo u domu se gasi; osim toga, aktivira se funkcija detekcije pokreta kamere.

Scenarij 'Kuća':
Funkcija detekcije pokreta, uključujući alarm, aktivirana je na svim vanjskim kamerama, tako da znate miče li se nešto u vrtu; na unutarnjoj kameri, funkcija detekcije pokreta i alarm su isključeni.

Automatizacija

U kombinaciji s drugim proizvodima

Također je moguće uključiti/isključiti funkciju detekcije pokreta kamere i alarm pokreta pomoću kontrole vremena. Velika prednost je što se detekcija pokreta ne mora aktivirati ručno.

Informacije o Proizvodu

  • Pomoću nadzorne kamere nadzirite vanjske prostore poput kuće, dvorišta, vrta, terase ili garaže putem aplikacije i glasovnog upravljanja te stvorite siguran i udoban dom s alarmnim scenarijima, primjerice u kombinaciji s drugim proizvodima Smart Home
  • Jednostavna samoinstalacija Wi-Fi mreža: budući da nije potrebno čvorište, možete postaviti svoje uređaje u samo nekoliko minuta
  • Visoka kompatibilnost: radi s Amazonom AlexaQuery, Google Assistant, Amazon Echo Show i Google Nest Hub, iOS i Android. Također se može povezati sa svima AlexaQuery i pametni kućni proizvodi trećih strana koji su kompatibilni s Google pomoćnikom
  • Savršen početak: WLAN nadzorna kamera idealna je za inteligentnu nadogradnju stanova ili kuća
  • Live View: Pratite što se događa u kući ili vrtu uz video u stvarnom vremenu
  • Dvosmjerni zvuk: mikrofon i zvučnik omogućuju komunikaciju putem vanjske WLAN kamere, npr. s poštarom, čak i kad niste kod kuće
  • Detekcija zvuka s podesivom osjetljivošću u 2 razine (visoka/niska): kada se pojavi zvuk, WLAN kamera šalje push obavijest pametnom telefonu
  • Dodatna sigurnost zahvaljujući dodatnoj video pohrani u oblaku (naplaćuje se)
  • Za vanjsku upotrebu (IP 65): zaštićena od prašine i vode, vanjska kamera može se sigurno i diskretno pričvrstiti na fasade
  • Funkcionalnost za više korisnika: više korisnika može pristupiti vanjskoj kameri u isto vrijeme - zgodno, na primjer, kada ste na odmoru
  • Sigurnosna kamera može se koristiti za sprječavanje provala i vandalizma, kao i za nadzor djece koja se igraju u vrtu, kućnih ljubimaca ili štala
  • Napajanje preko isporučene napojne jedinice
  • Vaši se podaci pohranjuju isključivo na njemačkim poslužiteljima

Što je u kutiji?

  • 1 kamera za nadzor (fiksni kabel: 47 cm)
  • Jedinica napajanja 1 12 V / 1 A (fiksni kabel: 147 cm)
  • Kratki referentni vodič

Zahtjevi sustava

  • Operativni sustav: Android 4.4 i iOS 8.0 ili noviji

Obavijest potrošaču

Amazon Alexa
sa potrebnim AlexaQuery mora se aktivirati vještina "Hama Smart Home". AlexaQuery primjena. Zatim se povezuje korisnički račun za aplikaciju Hama Smart Home AlexaQuery.
Omogućuje video prikaz Wi-Fi pojavljuje se kada koristite Amazonov zaslonski zvučnik.

Google pomoćnik:
usluga "Hama Smart Home" mora biti aktivirana u aplikaciji Google Home za to. Korisnički račun za aplikaciju Hama Smart Home zatim se povezuje s Googleom.
Omogućuje video prikaz Wi-Fi pojavljuje se kada koristite Google Display Speaker.

Dizajn (boja, uzorak, motiv, serija)

  • Boja: crna i srebrna
  • Odjel proizvoda: Dom i život
  • Nijansa boje: crna, srebrna

Povezivanje (Spajanje)

  • Prijenos signala: WiFi
  • WLAN standard: 802.11 n/g/b (150 Mbps/54 Mbps/11 Mbps)

Elektrospecifična svojstva

  • Brzina sličica u sekundi: maksimalno 25 sličica u sekundi
  • WiFi frekvencija: 2,4 GHz
  • Kapacitet memorije: 128 GB
  • Rezolucija: 1920 x 1080 (Full HD)
  • Mediji za pohranu: CLOUD/microSD/microSDHC
  • Bežična enkripcija: WPA2

Fizička svojstva

  • Dodatne značajke: noćni vid
  • Kut pokrivanja: 110°
  • IP klasa zaštite: IP65 (zaštita od prodora prašine i stalne kiše)
  • Senzori: audio senzor, senzor pokreta
  • Posebnost: Ugrađeni mikrofon
  • Glasovni asistent: Amazon Alexa (AVS), Apple Siri (prečaci), Google Home

Veličina i težina

  • Dubina: 8 cm
  • Visina: 13,2 cm
  • Širina: 8 cm

energije

  • Napajanje: Napajanje (12V)

Područje upotrebe

  • Preporučena upotreba: Kućni pomoćnik
EAN: 4047443444189

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: HAMA Nadzorna kamera, WLAN, za van, noćno gledanje, snimanje, 1080p, bl

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate