HAMA "Glitter" WLAN LED stropna svjetiljka, upravljanje glasom/aplikacijom, prigušivanje, Ø 30 cm

Kôd proizvoda: HAMA-00176604
Predviđena dostava: od 7 do 14 radnih dana
45.90 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: od 7 do 14 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 20.11.2024

Opis

Zašto ne biste svjetlo u potpunosti kontrolirali pomoću stropnog svjetla? S našim Wi-Fi stropne svjetiljke, dobivate kompletan paket, uključujući lampu i lifestyle dodatak. To omogućuje zvijezdama da zasjaju u kući - kako god želite, putem aplikacije i AlexaQuery Kontrola glasa.

  • Naša stropna svjetiljka Smart Home radi potpuno bez gatewaya (čvora): ne trebate dodatni uređaj i štedite na dodatnim troškovima, jer svjetlo uspostavlja izravnu WiFi vezu s routerom
  • Efekt svjetlucanja: bezbrojne prozirne točkice u sjeni Smart Home svjetlucaju poput sićušnih zvjezdica
  • Korak po korak do pametnog doma: s aplikacijom Hama Smart Home možete proširiti i povezati svoj pametni dom s bilo kojim brojem Hama Smart Home proizvoda
  • Bilo da se radi o kauču ili ležaljci: s aplikacijom Hama Smart Home možete upravljati svojim WLAN svjetlom s bilo kojeg mjesta i imati kontrolu nad stropnim svjetlom u svakom trenutku
  • Bilo da se radi o Amazon Alexa ili Google Assistantu: praktično upravljajte svim vrstama osvjetljenja putem stropnog LED SVJETLA s glasovnim naredbama

Jednostavan pametan život

Pametna kućna lampa s glamurom

Jeste li uzbuđeni zbog svih proizvoda za pametnu kuću koji vam život čine lakšim i udobnijim? Većina ljudi misli tako – ali biste li trebali odmah instalirati cijeli sustav pametne kuće? Bolje je ako možete birati između pojedinačnih komponenti i izgraditi svoju pametnu kuću s proizvodima koji su vam korisni. Ovdje je Hama u pravu: naša WiFi stropna svjetiljka ne samo da daje svjetlo; to je također pametan dnevni gadget kojim možete udobno upravljati pomoću aplikacije i potpuno bez prijelaza.

Pametni dom - slatki dom

Prilikom izgradnje kuće, kupnje stana ili renoviranja, ne razmišljaju svi o tome da odmah postave temelje za sustave pametne kuće, kao što su pravilno ožičenje i sustavi prekidača. Zahvaljujući sofisticiranim i jednostavnim rješenjima za naknadnu ugradnju, to nije potrebno. Umjesto da skupo opremite cijeli dom sustavom pametne kuće, birate samo najbolje dijelove koje biste zaista željeli koristiti.

Ako večer provedete na kauču uz šalicu čaja ili igrajući se s djecom, onda se zimi brzo smrači. Ali ne želite napustiti udobno sjedalo svoje sofe ili prekinuti smiješne igre. S WLAN lampom možete vrlo jednostavno i praktično unijeti svjetlo u mrak pomoću aplikacije - i to točno onakvo kakvo biste željeli da vaše osvjetljenje bude - bez ovisnosti o glasovnom upravljanju s Google Assistantom i Amazon Alexa. Ako želite, naravno možete upaliti svjetlo glasovnom naredbom putem pametnog zvučnika.

Stvorite atmosferu i udobnost uz Wi-Fi

Kontrolirajte svjetlo kada ste daleko od kuće

Putujete s djecom na selo na produženi vikend s bakom, ali ste nepromišljeno ostavili upaljeno pametno stropno svjetlo u dnevnoj sobi. Bilo koja druga lampa gorjela bi cijeli vikend, 24 sata dnevno, trošeći struju. Ali zahvaljujući Wi-Fi mreži, možete jednostavno otvoriti aplikaciju u pokretu i isključiti svjetiljku. Vaša energetska ravnoteža ponovno je u plusu. Uštedite energiju kontroliranjem svjetla prema potrebi; to ne vrijedi samo kada ste izvan kuće, već i kada ste unutar svoja četiri zida.

Nježno buđenje sa simuliranim izlaskom sunca

Budilica škripi, radio trešti, blještava nas svjetlost zasljepljuje - ovako se u većini slučajeva probudimo ujutro. Osobito se djeca grubo probude na ovaj način. Stoga je lampa zvjezdano nebo posebno korisna u spavaćim i dječjim sobama. Nije to samo zbog elegantnog svjetlucavog efekta: s aplikacijom možete postaviti svjetiljku da postupno postaje svjetlija (od 2200K ugodne tople bijele do 6500K dnevne svjetlosti da vas razbudi). Ova postavka može biti malo nezgodna – možete jednostavno odabrati razinu svjetline ako želite – ali isplati se. Osjećaj koji izaziva izlazak sunca, zajedno s delikatnim zvukom cvrkuta ptica s vašeg pametnog telefona, potiče puno opušteniji i zdraviji početak dana.

Vidim zvjezdano nebo, zvjezdano nebo...

Čak i bez različitih scenarija osvjetljenja, LED stropna svjetiljka sjajan je modni dodatak. Mnoštvo sitnih iskrica stvara atmosferu ugode pod zvjezdanim krošnjama - za sanjarenje u dječjoj sobi, za više harmonije u dnevnoj sobi ili gdje god želite posegnuti za zvijezdama.

Jednostavna instalacija bez čvorišta

Mnogi pametni kućni proizvodi zahtijevaju dodatni pristupnik koji djeluje kao odašiljač između bežične mreže i uređaja. Bez ovog pristupnika (također mosta ili čvorišta) nije moguće uspostaviti vezu između pametnog telefona/tableta i pametnog uređaja (pametni telefon/tablet - WiFi - pristupnik/most - pametni uređaj). Ovdje Hama ima pametno i praktično rješenje: stropna svjetiljka pametnog doma nema prijelaz i može se integrirati izravno u vašu bežičnu mrežu - to pojednostavljuje instalaciju i štedi dodatne troškove.

Dobre vijesti!

Svi Hama Smart Home proizvodi sada se mogu kontrolirati ne samo s Alexom i Google Assistantom, već i s glasovni asistent Siri.

Značajka Siri Shortcuts omogućuje vam kontrolu pametnih scena koje je potrebno prvo izraditi. Da biste to učinili, stvorite scenu na uobičajeni način koju želite aktivirati sa Siri. Postojeći proces ostaje nepromijenjen.

Sve scene postavljanja prikazane su u aplikaciji Na stranici pregleda. U donjem desnom kutu pronaći ćete novi gumb "Siri Shortcut". Dodirnite gumb.

Ovo će otvoriti stranicu na kojoj možete dodati svoje scene na Siri prečac. Da biste to učinili, pritisnite znak plus pored odgovarajuće scene.

Sada možete stvoriti prečac. Da biste to učinili, unesite tekst naredbe koja će se koristiti za pokretanje ove scene. Na primjer, ako ste stvorili scenu filmske večeri i želite je dodati Siri prečacima, odgovarajuća bi naredba bila "Pokreni filmsku noć". Kada dodirnete "Dodaj u Siri", možete jednostavno reći Siri "Hej Siri, započni filmsku večer". Siri će zatim reproducirati scenu "Movie Night" iz aplikacije Hama Smart Home.

Dodatni savjeti: Za upravljanje pojedinačnim uređajima pomoću Siri, jednostavno stvorite kratke scene koje su odgovorne samo za uključivanje, isključivanje ili prebacivanje svakog uređaja i dodajte ih u Siri. "Ventilator uključen", "Svjetlo isključeno", "Hej Siri, pogledaj svjetlo" – tvoja mašta nema granica!

KREIRANJE I AUTOMATIZACIJA SCENA

Iskoristite maksimalnu pogodnost pametnih proizvoda stvaranjem scena i automatizacijom

Naša WiFi stropna svjetiljka nudi potpuno različite namjene i funkcije kada je povežete s drugim proizvodima pametnog doma ili postavite određene scene. Ovo je vrlo jednostavno učiniti s našom aplikacijom.

Svjetlo u spavaćoj sobi vas ujutro zaslijepi. Dakle, umjesto da upalite svjetlo, odšuljate se u kupaonicu u mraku, iako se možete ozlijediti. Onda ga rutinski zaboravite ugasiti kad izađete iz kuće, a svjetlo gori cijeli dan. Ove dnevne ručne radnje mogu se u potpunosti automatizirati sa sustavima pametne kuće.

Scene i automatizacija čine vaš svakodnevni život mnogo ugodnijim i praktičnijim:

Scenariji

Olakšajte si život.

'Jutarnji' scenarij: Pred vama je uzbudljiv dan. Wi-Fi svjetlo u spavaćoj sobi uključuje se pri izlasku sunca na 10% svjetline i postaje svjetlije svake minute. Nježan i bezbrižan početak dana!

'Večernji' scenarij: Naporan dan se bliži kraju - u zalasku sunca, vaši pametni proizvodi učinit će vaš dom opuštenijim. Svjetla su uključena na 30% svjetline i vaš pametni zvučni sustav reproducira opuštajuću glazbu. Savršeno za isključivanje s posla.

Scenarij "Izdanje": Uvijek savršena atmosfera za opuštanje - jednim klikom možete Wi-Fi lampe emitiraju meku, toplu svjetlost u bilo kojoj od vaših soba i mogu reproducirati opuštajuću glazbu putem pametnog zvučnika na željenoj razini glasnoće. S pametnim upravljanjem grijanjem također možete zagrijati svoj dom na temperaturu koja vam je najugodnija. Tako stvarate savršenu atmosferu za uživanje u slobodnom vremenu.

Automatizacija

za vaš svakodnevni život u kombinaciji s drugim proizvodima:

• Osjećate li se kao da morate barem tri puta otići u podrum provjeriti je li perilica završila? Kako bi bilo lijepo dobiti obavijest kada stroj završi pranje. Tu na scenu stupa OurWiFi utičnica s nadzorom potrošnje električne energije u kombinaciji s WiFi lampom. Oba proizvoda možete spojiti u scenu tako da se svjetlo upali čim pranje završi. Osim toga, možete naravno poslati obavijest na svoj pametni telefon.

Unutrašnje dubine vašeg ormara su slabo osvijetljene? Instalirajte WiFi lampu ili lampu spojenu na WiFi utičnica u svlačionici. Zatim ga povežite s WiFi kontakt vrata/prozor, koji odgovara vratima ormara. Sada, kada otvorite ormar, svjetlo zasja: vaša omiljena suknja i ugodna majica s kapuljačom iznenada se ponovno pojavljuju iz tame. Jeste li vidjeli dovoljno svoje neuredne garderobe? Kad zatvorite vrata, svjetlo se ponovno gasi.

Informacije o Proizvodu

  • Pametna kontrola svjetla s WLAN stropnom svjetiljkom: jednostavno kreirajte rasvjetu, efektnu rasvjetu ili posebna rasvjetna okruženja pomoću aplikacije ili glasovne kontrole, npr. prigušiti ili promijeniti temperaturu boje
  • Jednostavna samoinstalacija Wi-Fi mreža: budući da nije potrebno čvorište, možete postaviti svoje uređaje u samo nekoliko minuta
  • Visoka kompatibilnost: radi s Amazonom AlexaQuery, Google Assistant, Siri prečaci, iOS i Android. Također se može povezati sa svima AlexaQuery i pametni kućni proizvodi trećih strana koji su kompatibilni s Google pomoćnikom
  • Koristite aplikaciju za stvaranje različitih scenarija osvjetljenja: npr. bezstupanjsko prigušivanje s temperaturom tople bijele boje za ugodnu atmosferu ili podešavanje dnevnog svjetla za kuhanje ili rad
  • Kontrola timera: Postavite kada se svjetlo Smart Home treba uključiti i isključiti u aplikaciji
  • Koristite uređaje integrirane u vaš WLAN za stvaranje grupa ili scena
  • To znači da možete uštedjeti energiju s ciljanom kontrolom rasvjete, uključujući - korisno - tijekom vožnje ako ste zaboravili ugasiti svjetlo. To je zato što ste uvijek obaviješteni o trenutnom statusu putem aplikacije ili push obavijesti
  • Temperatura boje: 2700K topla bijela - 6500K dnevna svjetlost
  • Vaši se podaci pohranjuju isključivo na njemačkim poslužiteljima

Što je u kutiji?

  • 1 "Glitter" WLAN LED stropna svjetiljka
  • Montažni hardver
  • Kratki referentni vodič

Zahtjevi sustava

  • Operativni sustav: Android 4.4 i iOS 8.0 ili noviji

Obavijest potrošaču

LED rasvjeta je trajno ugrađena.

Amazon Alexa
sa potrebnim AlexaQuery mora se aktivirati vještina "Hama Smart Home". AlexaQuery aplikacija za to. Zatim se povezuje korisnički račun za aplikaciju Hama Smart Home AlexaQuery.
To omogućuje glasovno upravljanje uređajima (npr. uključivanje/isključivanje, bezstupanjsko prigušivanje, promjena boje).

Google pomoćnik:
usluga "Hama Smart Home" mora biti aktivirana u aplikaciji Google Home za to. Korisnički račun za aplikaciju Hama Smart Home zatim se povezuje s Googleom.
To omogućuje glasovno upravljanje uređajima (npr. uključivanje/isključivanje, bezstupanjsko prigušivanje, promjena boje).

Dizajn (boja, uzorak, motiv, serija)

  • Boja: Bijela
  • RA indeks reprodukcije boja (min): 80
  • Boja svjetla: topla bijela do dnevne svjetlosti
  • Odjel proizvoda: Dom i život
  • Nijansa boje: bijela

Povezivanje (Spajanje)

  • Prijenos signala: WiFi

Elektrospecifična svojstva

  • Kut snopa: 180 °
  • Konzistencija boje: 6 ≤
  • Izvor svjetla podesiv u boji: Da
  • Povezani izvor svjetlosti (CLS): br
  • EAR reg. br.: DE 38720470
  • Potrošnja energije u načinu rada: 18 kWh/1000h
  • Razred energetske učinkovitosti (A do G): E
  • Treperenje za LED i OLED MLS: 1 <
  • Frekvencija: 50 Hz
  • Frekvencijski pojas: 2.4
  • Izvor svjetla visoke svjetline:: Ne
  • Životni vijek L70B50 za LED i OLED izvore svjetlosti: 25000 h
  • Korištena rasvjetna tehnika: LED lampa
  • Zamjena izvora svjetlosti: trajno instalirana
  • Faktor održavanja lumena (LED/OLED): 0,96%
  • Mrežna snaga u stanju mirovanja (Pnet): (spojen izvor svjetla): 0,5 W
  • Snaga u režimu rada (pon): 18 W
  • Radni napon (AC): 230 V
  • Vrijednost indeksa reprodukcije boja R9: 1
  • Maksimalna prijenosna snaga prijenosa: 0,1 W
  • Faktor pomaka za Pon (min): 0,700
  • Snaga u stanju pripravnosti (Psb):: 0,5 W
  • efekt stroboskopa za LED i OLED MLS: 0,4
  • Faktor preživljavanja (za LED i OLED): 0,9
  • Iskoristivi svjetlosni tok (Φ360): 2000 lm

Fizička svojstva

  • Mogućnost prigušivanja: ne
  • Temperatura boje: 2700 - 6500 K
  • Zatamnjenje: aplikacija/glasovna naredba
  • IP klasa zaštite: IP20 (suhe prostorije)
  • Model: Stropno svjetlo
  • Radni položaj: 360°
  • Optimalna temperatura okoline: 25 °C
  • Potrošnja energije ekvivalentne žarulje: 120 W
  • Glasovni asistent: Amazon Alexa/Apple Siri/Google Assistant

Veličina i težina

  • Promjer: 300 mm
  • Visina: 100 mm
  • Neto težina: 600 g

energije

  • Struja žarulje: 115 mA

Sigurnost

  • Preporuke za recikliranje: Skladište ili sabirno mjesto za recikliranje

Područje upotrebe

  • Kontrola aplikacije: Hama Smart Home
  • Licencirano od/od: Amazon
  • Preporučena upotreba: Kućni pomoćnik
  • Prikladno za naglašenu rasvjetu: Ne - kut snopa između 120° i 360° (Φuse)
EAN: 4047443488541

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: HAMA "Glitter" WLAN LED stropna svjetiljka, upravljanje glasom/aplikacijom, prigušivanje, Ø 30 cm

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate