GORENJE Samostojeća perilica posuđa GS673C60X

Kôd proizvoda: 739129
Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
560.09 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 15.05.2024

Opis


Vrsta proizvoda: Samostojeća perilica posuđa
Broj podmetača: 16 kompleta
Broj košara: 3
Zaštita od prolijevanja: Kompletan AquaStop
TotalDry, automatsko otvaranje vrata: TotalDry, automatsko otvaranje vrata
Motor: Inverterski motor PowerDrive
Dimenzije (Š×V×D): 59,9 × 84,6 × 59,8 cm

Razred energetske učinkovitosti: C
Klasa buke: B
Učinkovitost pranja posuđa: A
Učinkovitost sušenja: A

Učinkovitost

Maks. temperatura ulazne vode: 70 °C
Motor: Inverterski motor PowerDrive

Upravljanje

Wi-Fi kontrola: Integrirano
Indikator odabranog programa: Indikator odabranog programa
Upravljanje: Na dodir

Programi

Sensori: Senzor razine vode, senzor zamućenja
Temperature glavnog pranja: 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70 °C
Broj programa: 7 programa pranja: Automatski program; Intenzivni program; Eko program; Higijenski program; Kristalne staklenke; 1h pranja; Nježno pranje
Referentni programi: 2

Značajke

Spremanje vlastitih programa: Pamćenje posljednjih postavki
Automatski program: Automatski program
Funkcija SpeedWash (opcionalna 4 programa pranja): Funkcija SpeedWash (opcionalna 4 programa pranja)
TotalDry, automatsko otvaranje vrata: TotalDry, automatsko otvaranje vrata
Program samočišćenja: Program samočišćenja
Upotreba 3-u-1 tablete: Primjena tableta 3 u 1
Indikator odabranog programa: Indikator odabranog programa
Indikator završetka pranja: Svjetlo - zvučni signal
Indikator preostalog vremena pranja: Prednji zaslon
Ugradnja panelnih vrata: Nije moguće

UseLogic tehnologija

Odgoda početka pranja: Odgođeni početak pranja do 24 sata

Oprema

Broj košara: 3
Sustav gornje košare: MultiClack
Broj razina ubrizgavanja: 5
Broj prskalica: 3
Filtar za samočišćenje: Filtar za samočišćenje
Gornja košara: Široka mreža; Ručka; Ručka s plastičnim logotipom; Lijevi preklopni držač za čašu; Desni preklopni držač za čašu; Sklopivi/djeljivi držač za čašu; Fiksni držač za čašu; Široki držač za nož; Sklopivi držači za čašu; 4 držača za čašu
Donja košara: Široka mreža; Ručka; Plastična ručka; Sklopive/djeljive stražnje ručke; Bez logotipa; Visoka košara s debljom vodoravnom žicom od početka do vrha; 4 sklopive/djeljive stražnje ručke
Gornji odlagač: Može se podijeliti i ukloniti; S teleskopskim vodilicama; Ručka; Plastična ručka; Može se ukloniti; Bez logotipa

Sigurnost

Zaštita od prolijevanja: Kompletan AquaStop
Sustav dijagnostike kvarova: Sustav za dijagnostiku pogrešaka
Materijal kade: Kada od nehrđajućeg čelika

Podaci o potrošnji

Potrošnja vode po ciklusu za ekološki program: 9,6 l
Potrošnja električne energije po ciklusu za program Eco 40-60°C: 0,76 kWh
Potrošnja električne energije na 100 ciklusa: 76 kWh
Trajanje Eko programa: 200 min
Razina buke: 42 dB
Potrošnja energije u stanju pripravnosti: 0,49 W
Odgoda pokretanja: 3,99 W
Mrežno stanje pripravnosti: 1,99 W

Tehnički podaci

Podesiva visina: 50 mm
Materijal poluge za ubrizgavanje: Plastika
Napon: 220-240 V
Dimenzije (Š×V×D): 59,9 × 84,6 × 59,8 cm
Dimenzije pakiranog proizvoda (Š×V×D): 64 × 89 × 66,5 cm
Neto težina: 43,5 kg
Bruto težina: 45,8 kg
Priključna snaga: 1.900 W
Nazivna struja osigurača: 10 A
Kod: 739129
EAN: 3838782606526

16 kompleta: UltraClean perilice posuđa pružaju dovoljno prostora za sve vaše potrebe. Posuđe i pribor za jelo možete prati u tri košare za do 16 kompleta odjednom. Potpuno fleksibilna unutrašnjost nudi širok raspon mogućnosti odlaganja, jednostavnost uporabe i savršene rezultate pranja.
ConnectLife - Upravljačka ploča uređaja: Uz pomoć aplikacije za upravljanje perilicom posuđa, vaš će život biti manje stresan.
Inverter PowerDrive motor: Novi iznimno snažni inverterski PowerDrive motor bez četkica s kontroliranom brzinom osigurava izvrstan i mnogo tiši rad, nisku potrošnju energije i dulji vijek trajanja.
Prilagodljive košare: Košare su opremljene naglašenim pokretnim elementima i fleksibilnim sustavom za jednostavno slaganje posuđa. Jednostavan sustav podešavanja košare na 2 razine omogućuje slaganje čak i najvećih lonaca i tanjura. Držač tanjura u donjoj košari može se lako postaviti i tako dobiti više prostora za veće komade posuđa. Pribor za jelo se stavlja organizirano, u posebnu treću košaru, gdje nije ogrebotina i može se potpuno osušiti. Svaki detalj precizno je osmišljen kako bi uporaba uređaja bila što jednostavnija.
Energetska učinkovitost C: Zahvaljujući Inverter PowerDrive motoru, optimiziranim programima i pametnim rješenjima, Gorenje perilice posuđa kombiniraju izvrsne rezultate čišćenja i sušenja s vrlo niskom potrošnjom energije.
Dozator deterdženta: Nove Gorenje perilice posuđa opremljene su minimalističkim kliznim dozatorom deterdženta iz kojeg tiho iskače tableta za perilicu posuđa. Dozator se lako čisti i omogućuje preciznije doziranje deterdženta za pranje svih vrsta posuđa.
Eko program: Prilikom odabira ECO programa, stroj će koristiti niže temperature pranja i ispiranja i smanjiti potrebnu količinu vode, dok će istovremeno učinkovito prati posuđe.
Stakleni program: Zahvaljujući posebno razvijenom programu za pranje stakla, perilice posuđa Gorenje UltraClean nježno će se pobrinuti za sve vaše staklene predmete. Zbog niže temperature pranja, može se sigurno koristiti i za pranje kristalnih čaša.
Spajanje na toplu vodu: Gorenje perilice posuđa mogu se spojiti i na toplu vodu (maks. 70 °C) umjesto na hladnu vodu. Odabir priključka za toplu vodu smanjuje vrijeme trajanja programa i smanjuje potrošnju električne energije perilice posuđa. Ekološki prihvatljivo i pristupačno rješenje za vašu obitelj.
MultiClack sustav: Jednostavan sustav podešavanja košare na 2 razine omogućuje slaganje čak i najvećih lonaca i tanjura te savršeno prilagođava unutrašnjost vaše perilice posuđa vašim potrebama.
Noćni program: Noćni program, koji se pere sa samo 37 dB volumena, tiši je za 2 dB od standardnog programa pranja. Posuđe će se oprati do jutra, a vaš san neće biti poremećen pranjem.
Filtar za samočišćenje: Automatski sustav za čišćenje filtra ispire ostatke hrane i održava njihovu propusnost. Time se sprječavaju mogući problemi i kvarovi.
Odgoda isključivanja: Podesite početak postupka pranja za kasnije i pustite perilicu posuđa da radi kada je to najprikladnije, na primjer, kada je struja jeftinija. Posuda će se savršeno oprati točno kada vam zatreba.
SuperSilent: Najtiše perilice posuđa Gorenje UltraClean rade na volumenu koji odgovara volumenu šapata između dvije osobe. Izuzetno tih rad rezultat je posebne zvučne izolacije, učinkovitih motora, visokokvalitetnih materijala i inovativnih rješenja sustava pranja.
Teleskopska treća košara: Fleksibilna širina treće košare, koja je namijenjena za pribor za jelo, postavlja se na vrh kade, što dodaje korisni prostor i svestranost perilici posuđa. Širina se može podesiti ovisno o tome koliko vam prostora treba.
Ukupno AquaStop: Zahvaljujući funkciji AquaStop, možete sigurno ostaviti perilicu posuđa da radi čak i noću ili tijekom vašeg odsustva. U slučaju curenja ili izlijevanja vode, AquaStop automatski zatvara dovod vode i pumpa ispušta preostalu vodu iz kade perilice posuđa. Funkcija AquaStop ostaje potpuno funkcionalna tijekom cijelog životnog vijeka uređaja.
SimpleControl: Ergonomski oblikovana upravljačka ploča pruža izvrstan pregled i kontrolu nad postupkom pranja posuđa i odabranim postavkama. Omogućuje vam jednostavan odabir odgovarajućeg programa i drugih posebnih postavki.
 
Garancija 5 godina!


Ugrađena skica
Upute za uporabu
Upute za uporabu
Energetska naljepnica
Informativni članak

Broj kompleta: 16 kompleta
EAN: 3838782606526

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: GORENJE Samostojeća perilica posuđa GS673C60X

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate