GORENJE perilica rublja WNEI84AS/B

Kôd proizvoda: 741153
Ima na zalihama
419.90 €
665.88 €
Previous best price in the last 30 days: 665.88 €
Proizvodi po akcijskim cijenama (Izaberi jedan)

Kupnjom ovog proizvoda gore navedene proizvode možete dobiti po akcijskoj cijeni

Količina: 1
Način dostave Ima na zalihama
Dostava na dom
Predviđeno 15.05.2024

Opis


Vrsta proizvoda: Perilica rublja
Punjenje perilice rublja: 8 kg
Broj ciklusa centrifuge 1/1, 1/2, 1/4: 1400 / 1400 / 1400
Inverter PowerDrive motor: Inverterski motor PowerDrive

Razred energetske učinkovitosti: A
Klasa efikasnosti centrifuge: B
Klasa buke centrifuge: B
Boja proizvoda: Crna

Učinkovitost

Inverter PowerDrive motor: Inverterski motor PowerDrive
Drum WaveActive: Drum WaveActive
Broj ciklusa centrifuge 1/1, 1/2, 1/4: 1400 / 1400 / 1400
Punjenje perilice rublja: 8 kg
Volumen bubnja: 54 l

Upravljanje

Upravljanje: Tipka, zaslon, tipka
Vrsta zaslona: Led zaslon
PočetakPostavka odgode početka: Ima
Hladno pranje: S tipkom
Jednostavno sučelje: Jednostavno sučelje
Personalizirane postavke za sve programe: Personalizirane postavke za sve programe

Programi

Broj programa: 16 Programa
Osnovni programi: Pamuk, miješani sintetički proizvodi, pranje vune/ruku, dodatna higijena
Posebni programi: Dječja odjeća / Košulje / Power 59` / Brzina 20` / Dolje / Kućni ljubimci / Dnevno pranje

Funkcije

Jednostavno glačanje: Jednostavno glačanje
Podešavanje temperature: Podešavanje temperature
Skraćivanje programa: Skraćivanje programa
Kratica programa na dvije razine: Skraćivanje programa na dvije razine
Spremanje osobnih postavki: Spremanje osobnih postavki
Načini pranja: NormalCare, TimeCare
Načini pranja: Načini pranja
Funkcija pare: Funkcija pare

Značajke

SteamTech: SteamTech
Friendly SoftSound: Prijateljski SoftSound
Program samočišćenja: Program samočišćenja
StableTech bočne stranice: StableTech stranice
Elegantna vrata: Elegantna vrata

Sigurnost i održivost

Zaštita djece: Zaštita djece

Tehnički podaci

Potrošnja električne energije na 100 ciklusa: 47 kWh
Trajanje programa (pranja): 212 min
Razina buke centrifuge: 76 dB
Potrošnja vode po ciklusu za program Eco 40–60 °C: 48 l
Potrošnja električne energije po ciklusu za program Eco 40–60 °C: 0,47 kWh
Dimenzije (Š×V×D): 60 × 85 × 54,5 cm
Dimenzije pakiranog proizvoda (Š×V×D): 64 × 89 × 62,7 cm
Neto težina: 64,8 kg
Bruto težina: 66,2 kg
Potrošnja energije u stanju pripravnosti: 0,3 W
Priključna snaga: 1.900 W
Nazivna struja osigurača: 10 A
Kod: 741153
EAN: 3838782648618

feature_4878Ekstrahigijenski program: Program pranja parom ExtraHygiene uklanja do 99,9% bakterija i plijesni iz rublja pomoću pare i pranja na visokim temperaturama. Odjeća će biti besprijekorno čista, a unutrašnjost stroja također će biti besprijekorno čista, bez mikroba i mirisa.
feature_2822Drum WaveActive: Jedinstveni uzorak bubnja u obliku valova i posebna 3D rebra u obliku valova omekšavaju vlakna kako bi obrada odjeće bila iznimno nježna, a rublje savršeno čisto s vrlo malo bora.
feature_2823SteamTech: Zaboravite na omekšivač! Dodatna obrada parom na kraju odabranog programa značajno smanjuje bore, mirise i bakterije. Vaša odjeća je savršeno čista, manje zgužvana i mekša.
feature_2824Inverter PowerDrive motor: Ovaj tihi, ali vrlo učinkovit motor dizajniran je za dugi vijek trajanja perilice rublja, gdje štedite energiju svaki put kada perete rublje. U slučaju Gorenje perilica rublja i sušilica rublja, nudimo Vam 10-godišnje jamstvo na inverterski motor prilikom registracije online na gorenje.si u roku od 30 dana od kupnje bilo gdje u Sloveniji.
feature_2827PowerWash 59‘: Potrebno je manje od sat vremena za pranje odjeće, zahvaljujući ovom brzom i intenzivnom programu pranja, koji je pogodan za polovicu punjenja.
CottonSteam: Program CottonSteam razvijen je posebno za obradu pamučnih odjevnih predmeta koji mogu izdržati veće temperature i brzinu centrifuge.
MixSteam: Program MixSteam pravi je izbor za pranje miješanog rublja od različitih materijala, uključujući sintetiku. S nižom temperaturom i brzinom centrifugiranja nježno će se pobrinuti za vašu omiljenu odjeću.
feature_3983KošuljePar: Program ShirtsSteam posebno je prilagođen za pranje košulja i osigurava da nisu samo temeljito čiste, već i znatno manje zgužvane, tako da ne morate gubiti previše vremena glačajući ih.
feature_2914AllergySteam: Zaštitite svoju obitelj od alergija jakom parom, koja učinkovito uklanja alergene poput grinja i peruti životinja, bez oštećenja vaše odjeće.
feature_2831Jednostavno sučelje: Jednostavno sučelje s srednjom tipkom za odabir omogućuje vam početak pranja u samo 3 jednostavna koraka; uključite perilicu rublja, odaberite program i pritisnite START! Bez svakog podizbornika za odabir dodatnih funkcija i postavki, ali i dalje imate mogućnost odabira postavki na velikom dodirnom sučelju, tako da možete biti sigurni da će se vaša odjeća prati onako kako želite.
feature_2834StableTech: Povećana stabilnost i značajno smanjenje vibracija zbog bočnih i donjih ploča StableTech znače značajno smanjenje razine buke čak i pri najvećim brzinama centrifuge.
feature_2835Čišćenje bubnja: Pranje praškom za pranje na nižim temperaturama može dovesti do idealnih uvjeta za razvoj bakterija, što može uzrokovati neugodan miris vašeg rublja. Program čišćenja bubnjeva uklanja sve bakterije unutar stroja i osigurava da je rublje uvijek svježe.
feature_2837Elegantna vrata: Velika vrata, izrađena od jednog komada plastike bez vijaka, osiguravaju stabilnost, sprječavaju neugodno škripanje i škripanje. Otvaraju se do 180 stupnjeva, tako da je punjenje i pražnjenje bubnja lako.
feature_2838Načini pranja: Naša tehnologija osigurava pranje svih vrsta tkanina na najbolji mogući način uz optimalnu kombinaciju temperature, količine vode, vremena pranja i brzine centrifugiranja. Te se postavke mogu dodatno prilagoditi različitim načinima pranja, omogućujući vam da pronađete pravu kombinaciju za svoje trenutne potrebe.
feature_2843ChildLock: Tijekom pranja vrata ostaju zaključana, što sprječava i najzanimljivije dijete da ih otvori. Za dodatnu zaštitu prednju ploču možete zaključati pritiskom na posebnu kombinaciju tipki tako da se postavke ne mogu nenamjerno mijenjati.
feature_2844SoftSound: WaveActive perilice rublja nisu samo ljubazne prema vašem rublju, već i prema vašim ušima. Lagani tonovi daju nježne informacije o značajkama ili programima koje odaberete.
feature_2910Četiri dubine: Je li kupaonica mala ili imate velike količine rublja? WaveActive perilice rublja savršeno zadovoljavaju vaše potrebe. Možete birati između četiri različite dubine: TANKI modeli (43 cm i 46,5 cm) imaju mogućnost punjenja 6 ili 7 kg rublja, dok modeli standardnih dimenzija (54,5 cm i 61 cm) imaju mogućnost punjenja do 10 kg rublja.
feature_2915Brzina 20‘: Samo 20 minuta dovoljno je za osvježavanje nove majice i drugog manje prljavog rublja. Vaša je odjeća uvijek spremna.
feature_2917DownWear - Program za puhove: Ovaj je program odličan za pranje pahuljastih jakni, pokrivača i jastuka. Umjesto da ih odnesemo u kemijsku čistionicu, jednostavno ih operemo kod kuće i uštedimo vrijeme i novac.
feature_5057A (energetska učinkovitost): Savršena kombinacija tehnologije za izvrsne rezultate pranja uz vrlo nisku potrošnju energije.
feature_3389StopAddGo: Uz StopAddGo možete privremeno prekinuti ciklus pranja u početnim fazama i dodati ili ukloniti rublje.
feature_5496Brzo pranje: Jeste li u žurbi i nemate vremena ni za što? Gorenje perilice rublja imaju funkciju FastWashing, koja je posebno dizajnirana za takve situacije. Ova funkcija omogućuje smanjenje vremena pranja. Pomoću ove funkcije možete smanjiti vrijeme pranja svakog programa, uključujući pretpranje i dodatnu vodu.
 
Garancija 5 godina!


Upute za uporabu
Energetska naljepnica
Informativni članak

Dubina [mm]: 55
Razina buke: 76 dB(A)
Kapacitet pranja: 8 kg
Broj okretaja: 1.400 obr/min
Garancija: 2 leti garancije + 1 dodatno leto jamstva
Energetski razred: A
Vrsta motora: Invertni motor
EAN: 3838782648618
Višina [cm]: 85
Širina [cm]: 60
Način upravljanja: Na dodir, S gumbima

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: GORENJE perilica rublja WNEI84AS/B

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate