GORENJE Perilica rublja WNEI84AS

Kôd proizvoda: 740646
Ima na zalihama
449.90 €
635.14 €
Previous best price in the last 30 days: 635.14 €
Proizvodi po akcijskim cijenama (Izaberi jedan)

Kupnjom ovog proizvoda gore navedene proizvode možete dobiti po akcijskoj cijeni

Količina: 1
Način dostave Ima na zalihama
Dostava na dom
Predviđeno 15.05.2024

Opis


Vrsta proizvoda: Perilica za rublje
Punjenje perilice rublja: 8 kg
Broj okretaja centrifuge 1/1, 1/2, 1/4: 1400/1400/1400
Energetski razred: A
Inverter PowerDrive motor: Inverter PowerDrive motor

Energetski razred: A
Klasa učinkovitosti centrifuge: B
Klasa buke vrtnje: B
Boja proizvoda: bijela boja

Učinkovitost

Inverter PowerDrive motor: Inverter PowerDrive motor
WaveActive bubanj: WaveActive bubanj
Broj okretaja centrifuge 1/1, 1/2, 1/4: 1400/1400/1400
Punjenje perilice rublja: 8 kg
Kapacitet bubnja: 54 godine star

Upravljanje

Upravljanje: S gumbom, s zaslonom, s gumbom
Vrsta zaslona: LED zaslon
Unaprijed postavljena odgoda početka: Ima
Hladno pranje: s gumbom
Jednostavno sučelje: Jednostavno sučelje
Personalizirane postavke za sve programe: Personalizirane postavke za sve programe

Programi

Broj programa: 16 programa
Osnovni programi: Pamuk, miješana sintetika, vuna/ručno pranje, ekstra higijena
Posebni programi: Dječja odjeća / Košulje / Power 59` / Speed ​​​​20` / Down / Kućni ljubimci / Dnevno pranje

Funkcije

Lako peglanje: Lako peglanje
Postavka temperature: Podešavanje temperature
Skraćivanje programa: Skraćivanje programa
Skraćivanje dvorazinskog programa: Dvorazinsko skraćivanje programa
Metode pranja: NormalCare, TimeCare
Metode pranja: Metode pranja
Parna funkcija: Parna funkcija

Karakteristike

SteamTech: SteamTech
Prijateljski SoftSound audio signal: Prijatan audio signal SoftSound
Program samočišćenja: Program za samočišćenje
StableTech strane: Uz StableTech
Elegantna vrata: Elegantna vrata

Sigurnost i trajnost

Zaštita djece: Zaštita djece

Tehničke informacije

Potrošnja energije na 100 ciklusa: 47 kWh
Trajanje programa (pranje): 212 min
Razina buke centrifuge: 76 dB
Potrošnja vode po ciklusu za program Eco 40-60 °C: 48 godina star
Potrošnja električne energije po ciklusu za program Eco 40-60 °C: 0,47 kWh
Dimenzije (Š×V×D): 60 × 85 × 54,5 cm
Dimenzije pakiranog proizvoda (Š×V×D): 64 × 89 × 62,7 cm
Neto težina: 64,8 kg
Bruto težina: 66,2 kg
Potrošnja u mirovanju: 0,3 W
Priključna snaga: 1900 W
Nazivna struja osigurača: 10 A
Kodirati: 740646
EAN kod: 3838782622984
feature_4878ExtraHygiene program: Program pranja na paru ExtraHygiene uz pomoć pare i visoke temperature pranja uklanja do 99,9% bakterija i plijesni iz rublja. Odjeća će biti besprijekorno čista, a i unutrašnjost stroja bit će besprijekorno čista, bez klica i bez neugodnog mirisa.
feature_2822WaveActive bubanj: Jedinstveni uzorak bubnja u obliku vala i posebna 3D rebra u obliku vala omekšavaju vlakna tako da je obrada odjeće iznimno nježna, a rublje savršeno čisto s vrlo malo nabora.
feature_2823SteamTech: Zaboravite omekšivač! Dodatni tretman parom na kraju odabranog programa značajno smanjuje bore, neugodne mirise i bakterije. Vaša odjeća je potpuno čista, manje izgužvana i mekša.
feature_2824Inverter PowerDrive motor: Ovaj tihi, ali vrlo učinkovit motor dizajniran je za dug radni vijek perilice rublja, štedeći vam energiju svaki put kada perete gomilu rublja. Za Gorenje perilice i perilice-sušilice rublja, uz online registraciju na gorenje.si, u roku od 30 dana od kupnje bilo gdje u Sloveniji, nudimo i 10 godina jamstva na inverterski motor.
feature_2827PowerWash 59': Za pranje rublja potrebno vam je manje od sat vremena, zahvaljujući ovom brzom i intenzivnom programu pranja, prikladnom za pola punjenja.
CottonSteam: Program CottonSteam razvijen je posebno za obradu pamučne odjeće koja može podnijeti više temperature i brzine centrifuge.
MixSteam: Program MixSteam pravi je izbor za pranje miješanog rublja od različitih materijala, uključujući i sintetiku. Uz nižu temperaturu i brzinu centrifuge, nježno će se pobrinuti za vašu omiljenu odjeću.
feature_3983ShirtsSteam: Program ShirtsSteam posebno je prilagođen za pranje košulja i osigurava da one budu ne samo temeljito čiste, već i znatno manje izgužvane, tako da nećete morati gubiti previše vremena na njihovo glačanje.
feature_2914AllergySteam: Zaštitite svoju obitelj od alergija snažnom toplinom pare koja učinkovito uklanja alergene poput grinja i životinjske dlake bez ikakvog oštećenja vaše odjeće.
feature_2831Jednostavno sučelje: Jednostavno sučelje sa središnjim gumbom za odabir omogućuje vam početak pranja u samo 3 jednostavna koraka; uključite perilicu, odaberite program i pritisnite start! Bez svih podizbornika za odabir dodatnih funkcija i postavki, još uvijek imate mogućnost odabira postavki na velikom dodirnom sučelju, tako da možete biti sigurni da će vaša odjeća biti oprana onako kako želite.
feature_2834StableTech: Povećana stabilnost i značajno smanjenje vibracija zahvaljujući StableTech bočnim i donjim pločama znači značajno smanjenu razinu buke čak i pri najvećim brzinama centrifuge.
feature_2835Čišćenje bubnja: Pranje s praškom za rublje na nižim temperaturama može dovesti do idealnih uvjeta za razvoj bakterija, što može uzrokovati neugodan miris rublja. Program za čišćenje bubnja uklanja sve bakterije unutar stroja i osigurava da je rublje uvijek svježe.
feature_2837Elegantna vrata: Velika vrata, izrađena od jednog komada plastike bez vijaka, osiguravaju stabilnost, sprječavaju neugodno škripanje i cviljenje. Otvaraju se za punih 180 stupnjeva, tako da je punjenje i pražnjenje bubnja maksimalno jednostavno.
feature_2838Metode pranja: Naša tehnologija osigurava da se sve vrste tkanina operu na najbolji mogući način uz optimalnu kombinaciju temperature, količine vode, trajanja ciklusa pranja i brzine centrifuge. Ove se postavke mogu dodatno prilagoditi različitim načinima pranja, omogućujući vam da pronađete pravu kombinaciju za svoje trenutne potrebe.
feature_2843ChildLock: Tijekom pranja, vrata ostaju zaključana, sprječavajući da ih otvori i najradoznalije dijete. Za dodatnu zaštitu, prednja ploča se može zaključati pritiskom posebne kombinacije tipki tako da se postavke ne mogu slučajno promijeniti.
feature_2844Meki zvuk: WaveActive perilice nisu samo nježne prema vašem rublju, već i prema vašim ušima. Tihi tonovi daju nježne informacije o funkcijama ili programima koje odaberete.
feature_2910Četiri dubine: Je li kupaonica mala ili imate puno rublja? WaveActive perilice rublja savršeno zadovoljavaju vaše potrebe. Možete birati između četiri različite dubine: modeli SLIM (43 cm i 46,5 cm) mogu staviti 6 ili 7 kg rublja, dok modeli standardnih dimenzija (54,5 cm i 61 cm) mogu staviti do 10 kg rublja.
feature_2915Brzina 20': Samo 20 minuta dovoljno je da osvježite svoju novu majicu i ostalo manje prljavo rublje. Tako je vaša odjeća uvijek spremna.
feature_2917DownWear - donji program: Ovaj program je odličan za pranje perjanica, pokrivača i jastuka. Umjesto da ih nosimo u kemijsku čistionicu, jednostavno ih operemo kod kuće i uštedimo vrijeme i novac.
feature_5057A (energetska učinkovitost): Savršena kombinacija tehnologije za izvrsne rezultate pranja uz vrlo nisku potrošnju energije.
feature_3389StopAddGo: S funkcijom StopAddGo možete pauzirati ciklus pranja u početnim fazama i dodati ili izvaditi rublje.
feature_5496Brzo pranje: Stalno ste u žurbi i nemate vremena ni za što? Perilice rublja Gorenje imaju funkciju FastWashing koja je dizajnirana za ove situacije. Ova funkcija vam omogućuje da skratite vrijeme pranja. Ovom funkcijom možete smanjiti vrijeme pranja svakog programa, uključujući pretpranje i dodatnu vodu.

Upute za korištenje
Energetska naljepnica
Informacijski letak
Kapacitet pranja: 8 kg
Garancija: 2 leti garancije + 1 dodatno leto jamstva
EAN: 3838782622984
Višina [cm]: 85
Dubina [mm]: 55
Širina [cm]: 60

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: GORENJE Perilica rublja WNEI84AS

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate