GORENJE Potpuno ugradbena perilica posuđa GV643D60

Kôd proizvoda: 739655
Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
499.00 €
645.39 €
Previous best price in the last 30 days: 645.39 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 14.05.2024

Opis


Vrsta proizvoda: Ugradbena perilica posuđa
Broj podmetača: 16 kompleta
Broj košara: 3
Zaštita od prolijevanja: Kompletan AquaStop
TotalDry, automatsko otvaranje vrata: TotalDry, automatsko otvaranje vrata
Dimenzije (Š×V×D): 59,8 × 81,6 × 55,5 cm

Razred energetske učinkovitosti: D
Klasa buke: B
Učinkovitost pranja posuđa: A
Učinkovitost sušenja: A

Učinkovitost

Maks. temperatura ulazne vode: 70 °C
Motor: Asinkroni jednofazni motor

Upravljanje

Indikator odabranog programa: Indikator odabranog programa
Upravljanje: Na dodir

Programi

Sensori: Senzor razine vode, senzor zamućenja
Temperature glavnog pranja: 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70 °C
Broj programa: 6 programa pranja: Automatski program; Intenzivni program; Eko program; Higijenski program; Kristalne staklenke; 1h pranja
Referentni programi: 1

Značajke

Spremanje vlastitih programa: Pamćenje posljednjih postavki
Automatski program: Automatski program
Funkcija SpeedWash (opcionalna 4 programa pranja): Funkcija SpeedWash (opcionalna 4 programa pranja)
TotalDry, automatsko otvaranje vrata: TotalDry, automatsko otvaranje vrata
Program samočišćenja: Program samočišćenja
Upotreba 3-u-1 tablete: Primjena tableta 3 u 1
Indikator odabranog programa: Indikator odabranog programa
Indikator završetka pranja: Svjetlo - zvučni signal
Indikator preostalog vremena pranja: Ima
Ugradnja panelnih vrata: Moguće kao dodatak

UseLogic tehnologija

Odgoda početka pranja: Odgođeni početak pranja do 24 sata

Oprema

Broj košara: 3
Sustav gornje košare: MultiClack
Broj razina ubrizgavanja: 5
Broj prskalica: 3
Filtar za samočišćenje: Filtar za samočišćenje
Gornja košara: Široka mreža; Lijevi preklopni držač za čaše držač za čaše; Desni preklopni držač za čaše držač za čaše; Sklopivi/djeljivi držač za čaše držač za čaše; Fiksni držač za čaše; Široki držač za noževe; 3 držača
Donja košara: Široka mreža; Sklopive/djeljive stražnje ručke
Gornji odlagač: Može se podijeliti i ukloniti; S teleskopskim vodilicama; Ručka; Plastična ručka; Može se ukloniti; Bez logotipa

Sigurnost

Zaštita od prolijevanja: Kompletan AquaStop
Sustav dijagnostike kvarova: Sustav za dijagnostiku pogrešaka
Materijal kade: Kada od nehrđajućeg čelika

Podaci o potrošnji

Potrošnja vode po ciklusu za ekološki program: 11 l
Potrošnja električne energije po ciklusu za program Eco 40-60°C: 0,85 kWh
Potrošnja električne energije na 100 ciklusa: 85 kWh
Trajanje Eko programa: 175 min
Razina buke: 44 dB
Potrošnja energije u stanju pripravnosti: 0,49 W
Odgoda pokretanja: 3,99 W

Tehnički podaci

Podesiva visina: 74 mm
Materijal poluge za ubrizgavanje: Plastika
Napon: 220-240 V
Dimenzije (Š×V×D): 59,8 × 81,6 × 55,5 cm
Dimenzije pakiranog proizvoda (Š×V×D): 64 × 88 × 66,5 cm
Dimenzije udubljenog otvora (Š×V×D): 60 × 82 × 55,5 cm
Neto težina: 31,5 kg
Bruto težina: 33,5 kg
Priključna snaga: 1.900 W
Nazivna struja osigurača: 10 A
Kod: 739655
EAN: 3838782606205

16 kompleta: UltraClean perilice posuđa pružaju dovoljno prostora za sve vaše potrebe. Posuđe i pribor za jelo možete prati u tri košare za do 16 kompleta odjednom. Potpuno fleksibilna unutrašnjost nudi širok raspon mogućnosti odlaganja, jednostavnost uporabe i savršene rezultate pranja.
TotalDry: Savršeno za brzo sušenje uz nisku potrošnju energije. Na kraju ciklusa pranja vrata perilice posuđa automatski se lagano otvaraju kako bi se oslobodio višak pare. Kao rezultat toga, svježi zrak dolazi u spremnik, tako da je sav spremnik, uključujući i plastični, potpuno osušen.
Brzo i učinkovito u 1 satu: Učinkovit i brz program dizajniran za svakodnevnu uporabu za pranje posuđa s manje osušenih ostataka. Ovaj program radi na 65°C i završava za 1 sat.
Program samočišćenja: Čista kada perilice posuđa osigurava da će performanse pranja uvijek ispuniti vaša očekivanja. Pokrenite program samočišćenja jednom mjesečno i više nikada nećete morati ručno čistiti kadu perilice posuđa, prskalice i crijeva.
15 min Brzo pranje: Zamislite da ste domaćin večere i posuđe je već oprano od glavnog jela do deserta. Brzi 20-minutni program možete skratiti uključivanjem SpeedWash i posuđe će se oprati za samo 15 minuta.
ExtraHygiene: Ovaj program uključuje dodatno ispiranje hladnom vodom, koja se spušta u produženom vremenu pranja na temperaturi od 70 ° C, što uništava 99,9% bakterija. Program koji oponaša proces sterilizacije stvoren je za sve one čija je higijena posebno važna.
Automatski programi: Ponekad samo trebate brzo isprati čaše, drugo, perilica posuđa puna je prljavog teškog posuđa od nedjeljnog ručka. Napredna senzorska tehnologija prilagođava vaš program pranja posuđa i perilice posuđa do savršenstva uz optimiziranu potrošnju vode i energije. Dakle, ne trebate posebne programe za staklo ili za intenzivno pranje – jedan automatski program bit će potpuno dovoljan za sve vaše Potrebe,
Prilagodljive košare: Košare su opremljene naglašenim pokretnim elementima i fleksibilnim sustavom za jednostavno slaganje posuđa. Jednostavan sustav podešavanja košare na 2 razine omogućuje slaganje čak i najvećih lonaca i tanjura. Držač tanjura u donjoj košari može se lako postaviti i tako dobiti više prostora za veće komade posuđa. Pribor za jelo se stavlja organizirano, u posebnu treću košaru, gdje nije ogrebotina i može se potpuno osušiti. Svaki detalj precizno je osmišljen kako bi uporaba uređaja bila što jednostavnija.
Dozator deterdženta: Nove Gorenje perilice posuđa opremljene su minimalističkim kliznim dozatorom deterdženta iz kojeg tiho iskače tableta za perilicu posuđa. Dozator se lako čisti i omogućuje preciznije doziranje deterdženta za pranje svih vrsta posuđa.
Eko program: Prilikom odabira ECO programa, stroj će koristiti niže temperature pranja i ispiranja i smanjiti potrebnu količinu vode, dok će istovremeno učinkovito prati posuđe.
Stakleni program: Zahvaljujući posebno razvijenom programu za pranje stakla, perilice posuđa Gorenje UltraClean nježno će se pobrinuti za sve vaše staklene predmete. Zbog niže temperature pranja, može se sigurno koristiti i za pranje kristalnih čaša.
Spajanje na toplu vodu: Gorenje perilice posuđa mogu se spojiti i na toplu vodu (maks. 70 °C) umjesto na hladnu vodu. Odabir priključka za toplu vodu smanjuje vrijeme trajanja programa i smanjuje potrošnju električne energije perilice posuđa. Ekološki prihvatljivo i pristupačno rješenje za vašu obitelj.
MultiClack sustav: Jednostavan sustav podešavanja košare na 2 razine omogućuje slaganje čak i najvećih lonaca i tanjura te savršeno prilagođava unutrašnjost vaše perilice posuđa vašim potrebama.
Filtar za samočišćenje: Automatski sustav za čišćenje filtra ispire ostatke hrane i održava njihovu propusnost. Time se sprječavaju mogući problemi i kvarovi.
SmartControl: Pranje u perilici posuđa nikad nije bilo jednostavnije! Sve kontrole imaju jednostavnu logiku rada s lijeva na desno. Svi modeli odlikuju se bijelim led zaslonom i upravljanjem na dodir. Za početak postupka pranja dovoljan je samo jedan dodir.
Odgoda isključivanja: Podesite početak postupka pranja za kasnije i pustite perilicu posuđa da radi kada je to najprikladnije, na primjer, kada je struja jeftinija. Posuda će se savršeno oprati točno kada vam zatreba.
SuperSilent: Najtiše perilice posuđa Gorenje UltraClean rade na volumenu koji odgovara volumenu šapata između dvije osobe. Izuzetno tih rad rezultat je posebne zvučne izolacije, učinkovitih motora, visokokvalitetnih materijala i inovativnih rješenja sustava pranja.
Teleskopska treća košara: Fleksibilna širina treće košare, koja je namijenjena za pribor za jelo, postavlja se na vrh kade, što dodaje korisni prostor i svestranost perilici posuđa. Širina se može podesiti ovisno o tome koliko vam prostora treba.
Ukupno AquaStop: Zahvaljujući funkciji AquaStop, možete sigurno ostaviti perilicu posuđa da radi čak i noću ili tijekom vašeg odsustva. U slučaju curenja ili izlijevanja vode, AquaStop automatski zatvara dovod vode i pumpa ispušta preostalu vodu iz kade perilice posuđa. Funkcija AquaStop ostaje potpuno funkcionalna tijekom cijelog životnog vijeka uređaja.
SimpleControl: Ergonomski oblikovana upravljačka ploča pruža izvrstan pregled i kontrolu nad postupkom pranja posuđa i odabranim postavkama. Omogućuje vam jednostavan odabir odgovarajućeg programa i drugih posebnih postavki.
 
Garancija 5 godina!


Ugrađena skica
3D modeli
Upute za ugradnju
Upute za uporabu
Energetska naljepnica
Informativni članak

Broj kompleta: 16 kompleta
EAN: 3838782606205

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: GORENJE Potpuno ugradbena perilica posuđa GV643D60

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate