Kondenzacijska sušilica rublja GORENJE s toplinskom pumpom DNE72/GN

Kôd proizvoda: 741404
Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
529.00 €
665.88 €
Previous best price in the last 30 days: 665.88 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 15.05.2024

Opis


Vrsta proizvoda Kondenzacijska sušilica rublja s toplinskom pumpom
Vrsta grijača: Dizalica topline
Punjenje sušenje: 1-7 kg
razred energetske učinkovitosti A++

razred energetske učinkovitosti A++
Klasa učinkovitosti kondenzacije: Klasa učinkovitosti kondenzacije A
Boja proizvoda: Bijela boja.

Učinkovitost

Punjenje sušenje: 1-7 kg
Dvosmjerni ventilator zraka TwinAir: Dvosmjerni ventilator zraka TwinAir
Promjer vrata 35 cm
Kut otvaranja vrata 180
Reverzibilno pomicanje bubnja: Reverzibilno pomicanje bubnja
Opcija automatskog pražnjenja izravnog pražnjenja: Mogućnost direktne odvodnje AutoDrain

Upravljanje

Personalizirane postavke za sve programe: Personalizirane postavke za sve programe
PočetakPostavka odgode početka: PočetakPostavka početka odgode sušenja
Vrsta zaslona: Led zaslon
Tipke Početak Pauza

Programi

Broj programa: 16 PROGRAMA
Programi Posteljina, vuna, košulje, sportska odjeća, vremensko sušenje, ventilacija, miješano suho, miješano suho željezo, beba, brzo 89', ručnici, paperje
Odabir vremena sušenja: postupno

Funkcije

Pola punjenja: Pola punjenja
DODATNO SUŠENJE DODATNO SUŠENJE
Sustav protiv puzanja AntiCrease: Sustav protiv puzanja AntiCrease
Funkcija ventilacije: Funkcija ventilacije
Načini sušenja: Načini sušenja

Značajke:

Friendly SoftSound: Prijateljski SoftSound
Jednostavno sučelje: Jednostavno sučelje
Jednostavno čišćenje filtra: Jednostavno čišćenje filtra
Signal za puni spremnik kondenzata: Signal za puni spremnik kondenzata
Digitalni prikaz preostalog radnog vremena: Digitalni prikaz preostalog vremena rada
Senzor vlage: Senzor vlage

Sigurnost i održivost

Zaštita djece: Zaštita djece
Materijal bubnja: Bubanj od pocinčanog lima

Tehnički podaci

Razina buke sušenja: 65 dB
Procijenjena godišnja potrošnja električne energije: 211 kWh
Hermetički zapečaćeno. Da
Tip rashladnog sredstva R450A
Potencijal staklenika (GWP): 1430 GWP
Količina fluoriranog stakleničkog plina: 0,33 kg
Količina izražena u ekvivalentu CO2: 0,2 t
Aparat sadrži fluorirane stakleničke plinove: Da
Dimenzije (Š×V×D): 60 × 85 × 62,5 cm
Dimenzije pakiranog proizvoda (Š×V×D): 64 × 87 × 69 cm
Neto težina: 50,8 kg
Bruto težina 52,7 kg
Potrošnja energije u stanju pripravnosti: 0,6 W
Priključna snaga 800 W
Nazivna struja osigurača: 10.a
Kod 741404
EAN Kod 3838782654503

Europska kvaliteta: Gorenje sušilice rublja osmislio je, razvio i proizveo tim stručnjaka u Europi koji postavljaju nove tehnološke trendove na tržište. Svaki je uređaj pažljivo dizajniran kako bi najbolje odgovarao vašim potrebama.
NatureDry: Najbolji način sušenja rublja je, naravno, sušenje u čistoj prirodi na svježem zraku, pa smo stvorili program koji oponaša upravo to. Posebna patentirana tehnologija s dodatnim temperaturnim senzorom omogućuje sušenje svih vrsta rublja, uključujući osjetljivo, vuneno i sportsko rublje.
Fast89': Jeste li uvijek u žurbi i nemate vremena? Funkcija sušilice Gorenje Fast 89 dizajnirana je imajući to na umu. Ovaj program značajno skraćuje vrijeme sušenja na brzih 89 minuta. Ova Gorenje sušilica rublja pruža potpuni doživljaj sušenja bez stresa uz uštedu vremena.
Razred kondenzacije A: Sa svakim ciklusom sušenja, sušilice WaveActive ukapljuju neodoljivih 90% vlage iz vaše odjeće, osiguravajući savršeno suho rublje i uklanjajući probleme prekomjerne vlage u vašem domu. To znači da se u vaš životni prostor godišnje ispušta 55 l vode, u usporedbi sa sušilicama s razredom učinkovitosti kondenzacije B.
Jednostavno sučelje: Jednostavno sučelje sa srednjom tipkom za odabir omogućuje vam početak sušenja u samo 3 jednostavna koraka: uključite sušilicu, odaberite program i pritisnite START! Bez svakog podizbornika za odabir dodatnih funkcija i postavki, ali i dalje imate mogućnost odabira postavki na velikom dodirnom sučelju, tako da možete biti sigurni da će se vaša odjeća osušiti onako kako želite.
TwinAir: Zahvaljujući patentiranom dvosmjernom sustavu puhanja zraka, čak i najveći komadi rublja bit će mekani, ravnomjerno osušeni i manje drobljeni izravno iz sušilice.
Načini sušenja: Naša tehnologija osigurava da se svaka vrsta tkanine osuši na najbolji mogući način, jer pruža optimalnu kombinaciju temperature, rotacije i vremena. Te se postavke mogu dodatno podesiti različitim načinima sušenja kako biste pronašli pravu kombinaciju za svoje trenutne potrebe.
AirRefresh: Poseban program osvježavanja odjeće nakon sportskih aktivnosti ili nakon večere. Svježi zrak pomaže u uklanjanju neugodnih mirisa, mirisa hrane i cigareta. U roku od 30 minuta vaša je odjeća spremna za nošenje i gotovo jednako svježa kao da je upravo oprana.
SHU program! Osjetljiva sportska odjeća i druge visokotehnološke tkanine zahtijevaju posebnu njegu. Stoga je ovaj program razvijen posebno za sušenje komada koji se obično ne smiju sušiti u sušilici.
Dizalica topline Sušilice s toplinskom pumpom mogu se pohvaliti visokom energetskom učinkovitošću, što omogućuje velike uštede i nježnije sušenje od konvencionalnih sustava sušenja. Temperatura u sušilici s toplinskom pumpom doseže oko 50 °C, što omogućuje sušenje gotovo sve odjeće, ali sprječava prekomjerno sušenje i skupljanje.
Posteljina Ako sušite velike plahte i drugu veliku posteljinu u sušilici, u sušilici može nastati veliki uvijeni čvor. Program posteljine s pažljivo osmišljenim algoritmima i okretanjem bubnja u oba smjera sprječava uvijanje i pruža izvrsne rezultate sušenja.
Dušo... U redu je, zvat ćemo policiju. Ponekad mala odjeća za bebe može ostati malo vlažna na kraju programa sušenja. Ovaj poseban program osmišljen je tako da je čak i sam stražnji dio jakne potpuno suh, a još manje zgužvan.
StartDelay: Unaprijed podesite postupak sušenja i ostavite sušilicu da radi kada je to najprikladnije, na primjer, kada je struja jeftinija. Odjeća je suha na unaprijed postavljenoj razini i spremna za glačanje ili pohranu u ormaru.
StableTech: Ove posebne strane smanjuju vibracije sušilice kako bi bila manje bučna tijekom procesa sušenja i stabilnija.
Elegantna vrata: Velika vrata, izrađena od jednog komada plastike bez vijaka, osiguravaju stabilnost, sprječavaju neugodno škripanje i škripanje. Otvaraju se cijelih 180 stupnjeva, tako da je punjenje i pražnjenje bubnja vrlo jednostavno.
Automatsko pražnjenje: Kondenzacijska sušilica s crijevom AutoDrain može se spojiti na vaš vodovodni sustav. Problemi s ručnim pražnjenjem spremnika kondenzata su riješeni.
Zaštita djece: Prednju ploču možete zaključati pritiskom na posebnu kombinaciju tipki koja sprječava djecu da upotrebljavaju uređaj kada niste u blizini, čime se sprječava nenamjerna promjena postavki.
SoftSound: Sušilice WaveActive nisu samo ljubazne prema vašem rublju, već i prema vašim ušima. Lagani tonovi daju nježne informacije o značajkama ili programima koje odaberete.
Sušenje senzora: Pametna senzorska tehnologija automatski kontrolira proces sušenja prema odabranom programu, vrsti rublja i željenoj razini suhoće. Senzori se prestaju sušiti kada odjeća dosegne ovu razinu, tako da se ne isuši previše.


Upute za uporabu
Upute za uporabu
Energetska naljepnica
Informativni članak

Kapacitet sušenja: 1-7 kg
Razina buke: 65 db(A)
Energetski razred: A++
EAN: 3838782654503
Vrsta grijača: Dizalica topline (toplinska pumpa)
Višina [cm]: 85
Dubina [mm]: 63
Širina [cm]: 60

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: Kondenzacijska sušilica rublja GORENJE s toplinskom pumpom DNE72/GN

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate