GORENJE Električni štednjak s indukcijskom pločom za kuhanje GEIT6E62XPG

Kôd proizvoda: 742588
Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
969.00 €
1,270.39 €
Previous best price in the last 30 days: 1,270.39 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 14.05.2024

Opis


Upravljanje: IconLed
Vrsta proizvoda Električni štednjak s indukcijskom pločom za kuhanje
Dimenzije (Š×V×D): 60 × 85 × 59,4 cm

razred energetske učinkovitosti A
Materijal prednje ploče: Staklo
Boja proizvoda: Boja brušenog nehrđajućeg čelika
Boja ručke: Boja brušenog nehrđajućeg čelika
Materijal vrata: Staklo
Šarka vrata: GentleClose šarka vrata

Učinkovitost

Korisni volumen pećnice: 64 l
Površina najvećeg lima za pečenje: 1.260 cm²
Oblik pećnice: HomeMade oblik pećnice za kamin

Upravljanje

Način upravljanja: Upravljanje dodirom
Oblik gumba: Gumbi na uvlačenje
Upravljanje: IconLed

Polje za kuhanje

Vrsta ploče za kuhanje: Indukcijska ploča za kuhanje

Funkcije polja za kuhanje

BridgeZone: BridgeZone

Grijaće površine

Položaj/snaga/promjer: 4 indukcijske grijaće površine
lijevo naprijed: Ø 18 cm, 1,5/2 kW,
desno naprijed: Ø 14,5 cm, 1,2/1,6 kW,
lijevo straga: Ø 18 cm, 1,5/2 kW,
desno straga: Ø 21 cm, 1,5/2 kW


Pećnica

Vrsta pećnice: Višesustavna pećnica BigSpace - 64 l

Načini grijanja

Načini grijanja: Konvencionalno, Konvencionalno s ventilatorom, Veliki infracrveni grijač, Infracrveni grijač i ventilator, Okrugli grijač i ventilator, Odmrzavanje, Brzo zagrijavanje, Pizza, AirFry, Pečenje smrznute hrane, Piroliza

Značajke:

Osvjetljenje pećnice Rasvjeta
Pečenje na više razina u isto vrijeme: Kuhanje na više razina istovremeno
Kuhanje na 300 °C: Kuhanje na 300 °C
MultiAir: MultiAir
Gratiniranje: Gratiniranje

Oprema

Upravljanje ladicom: Klasično
Pliteka emajlirana posuda za pečenje: 1 plitka emajlirana posuda za pečenje
Duboka emajlirana posuda za pečenje: 1 duboka emajlirana posuda za pečenje
Rešetka: Rešetka
Sonda za meso MeatProbe: Sonda za meso MeatProbe
1x žičane vodilice: 1x žičane vodilice

Jednostavno čišćenje

-Piroliza. Mogućnost čišćenja pirolitičkom funkcijom
Ravna staklena površina vrata: Uklonjiva ravna staklena površina vrata
SilverMatte: SilverMatte

Sigurnost

Indikator preostale topline: Indikator preostale topline
ventilator za hlađenje Dinamičko hlađenje pećnice - DC
Temperatura vrata pećnice: Četverostruka staklena vrata pećnice s dvostrukom refleksijom (UltraCoolDoorQuadro)

Tehnički podaci

Potrošnja energije u više sustava/konvencionalno: 0,78 kWh (višesustav), 0,98 kWh (konvencionalno)
Izvedba priključka: AC 230V/400V
Dimenzije (Š×V×D): 60 × 85 × 59,4 cm
Dimenzije pakiranog proizvoda (Š×V×D): 67,6 × 95,2 × 71,8 cm
Neto težina: 56 kg
Bruto težina 59,4 kg
Potrošnja energije u stanju pripravnosti: 1 W
Priključna snaga 10.500 W
Kod 742588
EAN Kod 3838782711398

Funkcija pizze: Program omogućuje podešavanje temperature do 300 °C, a posebno je osmišljen za pečenje pizza, fokača, tortilja i sličnih pekarskih delicija.
Zamrznuta peciva: Učinkovit program kuhanja idealan je izbor za sve smrznute namirnice i unaprijed pripremljena jela.
AirFry: Sada možete uživati u hrskavoj i ukusnoj prženoj hrani bez dodatnih kalorija. Pečenje vrućim zrakom ne zahtijeva masnoću za postizanje hrskave zlatne kore.
U kombinaciji s posebnim perforiranim plehom za pečenje (ovisno o modelu) koji hvata jelo sa svih strana, možete postići još bolje rezultate kuhanja.
Pogodno za manje komade mesa, ribe, povrća i unaprijed pripremljena smrznuta jela kao što su pomfrit i pileći medaljoni.
Format HomeMade: Gorenje pećnice poznate su po inovativnom zaobljenom otvoru koji je njihova karakteristika već dugi niz godina. Dizajn HomeMade inspiriran je tradicionalnim pećima na drva i pruža bolju cirkulaciju zraka u usporedbi sa svojim konkurentima. Sada je HomeMade dizajn potpuno obnovljen, a protok zraka usavršen zahvaljujući novom dizajnu grijača i poboljšanoj raspodjeli ventilacijskih otvora. Zbog toga je temperatura ravnomjerno raspoređena po cijeloj pećnici.
Nikada više vaše jelo neće biti prekuhano s jedne strane, a nedovoljno kuhano s druge strane.
Tehnologija MultiAir: Tehnologija MultiAir osigurava optimalnu cirkulaciju zraka u pećnici. Pažljivo postavljeni ventilacijski otvori na stražnjoj strani i jedinstveni zaobljeni oblik osiguravaju ravnomjernu raspodjelu zraka u cijeloj pećnici. Ventilator potiskuje vrući zrak kroz cijeli volumen pećnice, čineći hranu savršeno pečenom sa svih strana. Dinamičko kretanje zraka također omogućuje istodobno kuhanje na nekoliko razine u isto vrijeme bez miješanja mirisa ili okusa.
BridgeZone: Indukcijska ploča s dva polja, koja se može spojiti, pojednostavljuje kuhanje u vrlo velikim posudama. Jednostavnim dodirom dvije zasebne zone za kuhanje spajaju se u jednu. Savršeno rješenje za istovremenu pripremu velikih komada hrane i priloga.
ChildLock: Funkcija ChildLock idealna je za sve koji imaju malu djecu kod kuće. Čak i bez nadzora, djeca u kuhinji su sigurna, jer ova funkcija sprječava resetiranje parametara ili promjenu postavki na ploči za kuhanje.
“defrost” Gorenje peći s pećnicom ističu se učinkovitom funkcijom odmrzavanja koja će ravnomjerno odmrznuti svaki duboko smrznuti proizvod. Jednostavno podesite vrijeme, a ostalo ostavite u pećnici!
FastPreheat: OptiBake pećnica zagrijava do 200 °C za samo 4,5 minute, što znači da troši 30% manje vremena od standardnih pećnica, što je čini jednom od najbržih pećnica na tržištu.
Ova funkcija je posebno pogodna za pripremu jela, u kojima pećnica mora prethodno biti dobro zagrijana. Kada se postigne temperatura, pećnica nas upozorava zvučnim i svjetlosnim signalom.
GentleClose: Za glatko i bez buke zatvaranje vrata štednjaka potreban je samo nježan dodir.
Indukcija: Indukcijske ploče za kuhanje zagrijavaju se dvostruko brže od ploča za kuhanje s HiLight grijačima, što ih čini ekonomičnijima i sigurnijima. Prilikom kuhanja na tim zonama zagrijava se samo dno posude, dok ostatak površine ostaje hladan i siguran za dodir. Temperaturu možemo promijeniti u trenu, jednim dodirom. Jednostavno rukovanje ograničava rizik od prelijevanja. Također topljenje čokolade, priprema osjetljivih umaka ili drugih odjednom su delikatna remek-djela postala potpuno jednostavni zadaci.
MeatProbe - sonda za meso: Uz sondu za meso lako je postići savršene i točne rezultate pečenja. Kontroliranjem temperature unutar mesa, sonda za meso kontrolira cijeli proces i aktivira alarm kada je pravo vrijeme i jelo je potpuno pečeno.
Pečenje na nekoliko razina: Kombinacija pametnog kretanja zraka, ravnomjerno raspoređenih prostora između pladnjeva i posebne lagano zaobljene šupljine osigurava ravnomjerno kuhanje hrane na svim razinama. Osim toga, veći volumen pećnice pruža bolji pregled pečenja.
PowerBoost: Funkcija PowerBoost osigurava visok intenzitet topline u tavi i značajno skraćuje vrijeme kuhanja. Za zagrijavanje dvije litre vode do točke vrenja potrebno je samo 5 minuta, jer je stvarno vremenski učinkovit. PowerBoost vam štedi vrijeme, energiju i novac.
PyroClean: Pirolitičko čišćenje na iznimno visokim temperaturama najbolji je način da vaša pećnica bude savršeno čista. Kako bi se osigurala sigurnost, pećnica se zaključava tijekom samog postupka, a kada se ohladi, ostaci nečistoća lako se brišu vlažnom krpom.
Staklena vrata koja se mogu ukloniti: Staklena vrata mogu se lako ukloniti, što omogućuje lakše čišćenje i sjajan pogled u pećnicu.
SilverMatte: Kvaliteta i vrsta emajla iznimno su važni za štednjak i njegov rad. SilverMatte je vrlo otporan i jak materijal koji također savršeno podnosi ekstremnu toplinu. Zahvaljujući ovom mikroporoznom premazu, površina pećnice i posude za pečenje otporna je na najviše temperature. Unutarnji premaz reflektira toplinu i pruža dodatnu izolaciju, tako da je unutrašnjost pećnice uvijek sterilna i sigurna.
Ladica za pohranu Većina štednjaka ima praktičnu ladicu s dovoljno prostora za pohranu pladnjeva za pečenje i drugog pribora za kuhanje.
SuperVeličina: Gorenje štednjaci nude veću površinu za pečenje i korištenje vrlo velikih limova za pečenje. Inovativna rješenja omogućuju optimiziranu potrošnju energije i ravnomjerno kuhanu hranu, bez obzira na količinu. Koristi se cijela širina pećnice, dok najsuvremenija tehnologija osigurava ravnomjerno pečenje hrane sa svih strana.
TouchControl: Moderna tehnologija senzora olakšava rukovanje dodirom. Upravljački modul je elegantan i jednostavan za čišćenje u isto vrijeme.
UltraCool vrata: Inovativan dizajn i posebno ostakljenje vrata izoliraju pećnicu i zadržavaju toplinu unutra. Na taj se način optimizira potrošnja energije jer toplina ne izlazi iz pećnice. Peći su stoga sigurnije za korisnika, djecu i kućne ljubimce, a istovremeno sprječavaju zagrijavanje prostora.
Energetski razred: A
EAN: 3838782711398
Prostornina pečice: 64 l
Višina [cm]: 85
Dubina [mm]: 59
Širina [cm]: 60

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: GORENJE Električni štednjak s indukcijskom pločom za kuhanje GEIT6E62XPG

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate