AVENT mikser i kuhalo na paru 2u1 SCF870/20

Kôd proizvoda: AVENT-1100360
Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
159.90 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 03.06.2024

Opis

Pomoću aparata za zdravu dječju hranu Philips Avent 2-u-1 možete jednostavno pripremiti zdravu domaću hranu za svoje dijete. Prvo kuhajte na pari voće, povrće, ribu ili meso, a zatim izvadite posudu, okrenite je i promiješajte sadržaj tako da ne morate tolerirati hranu.

Jedinstven način kuhanja na pari za zdrave obrokeZdravi obroci mogu se kuhati na pari. Naša jedinstvena tehnologija omogućuje cirkulaciju pare prema gore, tako da su svi sastojci ravnomjerno kuhani i ne prekuhani. Time se čuvaju okus i tekstura hrane i tekućina iz sastojaka.

Od kuhanja na pari do miješanja – sve u jednoj praktičnoj posudiJedna zdjela pruža vam sve što vam je potrebno za pripremu hranjive dječje hrane. Kada kuhate sastojke na pari, sve što trebate učiniti je okrenuti posudu na zaključavanje, a zatim možete pomiješati sadržaj na željenu gustoću.

Od pirea do hrane u komadima – za sve korake navikavanja

2-u-1 raznovrstan aparat za zdravu dječju hranu s vama je na svakom koraku navikavanja i hranjenja, od posebno fino pomiješanog voća i povrća do kombiniranja sastojaka i pripreme hrane s većim komadima.

Mala baza zauzima malo prostora u kuhinji

Aparat za hranu za bebe zauzima malo prostora u kuhinji, na kuhinjskom stolu ili u kuhinjskom ormariću.Zvučni signal upozorenja

Ne morate čekati ili gledati. Poseban zvučni signal upozorit će vas da je hrana kuhana do savršenstva. Zatim sve što trebate učiniti je okrenuti posudu i pomiješati sadržaj i poslužiti ili pohraniti hranu.

Jamstvo za besprijekoran rad: 2 godine.

Proizvod nije prikladan za djecu (proizvod nije igračka).

Dubina (mm): 240
Visina (mm): 340
Širina (mm): 190
EAN: 8710103472575

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: AVENT mikser i kuhalo na paru 2u1 SCF870/20

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate