AUX Q-Neo 5.4 kW - ARI-18QDH/ARO-18QDH

Kôd proizvoda: ARI-18QDH_ARO-18QDH_HR
Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
751.00 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 07.06.2024

Opis

Dobavljač za eMundia Klimatizacija.hr pružio je dodatnu pogodnost za AUX klima uređaje stambene serije. Osim osnovnog jamstva 3 godine, pruža praktičnost dodatne 2 godine produženog jamstva. Na taj način osiguravate ukupno 5 godina jamstva na cijeli uređaj. Pročitajte više o ovoj posebnoj pogodnosti ovdje.

Ovaj model dizajna AUX KLIMA-UREĐAJI podići će razinu estetike i hlađenja na zavidnu razinu. Prije svega, odlikuje se niskom potrošnjom električne energije, vrhunskom obradom zraka i tihim radom. AUX Q-Neo lako će ohladiti željenu prostoriju čak i za vrijeme velike vrućine i vrućine, a u prijelaznim mjesecima služit će i za zagrijavanje prostora. Naravno, ne smijemo zaboraviti spomenuti da ova serija koristi ekološki prihvatljiviji rashladni medij R32 koji ne samo da pomaže očuvanju okoliša, već i sam uređaj čini učinkovitijim.

Ako tražite uređaj koji će pouzdano i učinkovito ohladiti željeni prostor i istovremeno unijeti dašak svježine u moderan dizajn koji krade pogled, onda je AUX Q-Neo pravi izbor za vas. S izvrsnom energetskom učinkovitošću i visokim A++ energetskim razredom, predstavlja idealan omjer energije i uštede energije. Računajte na pouzdan rad tijekom zime i najhladnijih dana, jer AUX Q-NEO dolazi s dodatnim grijači kompresora i kade u vanjskoj jedinici. Oni će osigurati da kompresor radi ispravno i da se kondenzat u kadi ne zamrzne. To osigurava ispravno grijanje i dodatno smanjuje potrošnju energije.

Glatki rad osigurava pozlaćeni isparivač i rebra kondenzatora koji učinkovito sprječavaju razvoj bakterija, poboljšavaju učinkovitost grijanja ubrzavanjem odmrzavanja vanjske jedinice i mogu izdržati slani zrak, kišu i druge korozivne elemente. Ono što je zaista posebno kod AUX uređaja je mogućnost samočišćenja, odnosno postizanja dodatnih 99,9% sterilizacije zagrijavanjem rebara isparivača na 57°C, što također pomaže kod funkcije "odmrzavanja", tj. odmrzavanja letvica u slučaju smrzavanja pri visokoj vlažnosti i niskoj temperaturi.

Međutim, to ne bi bio vrhunski klima-uređaj da ne nudi i vrhunsku filtraciju zraka, što je postalo vrlo važno za informiranije kupce. Kao odgovor na sve zahtjevnije zdravstvene situacije, AUX Q-Neo dolazi opremljen ugrađena UV svjetiljkaili ultraljubičastu svjetiljku, što je dobro poznato i učinkovito rješenje za sterilizaciju u mnogim industrijama i vrstama poslovanja. Neutralizira viruse, bakterije i gljivice (plijesan) i nadopunjuje već odličnu postojeću filtraciju.

Za takvu učinkovitu filtraciju, filtar s aktivnim ugljenom i filtar s vitaminom C. Zajedno pružaju doista visoku razinu zaštite i kvalitete zraka te pomažu u sprječavanju respiratornih bolesti, alergija i mirisa.

Uz sve gore navedene vrhunske značajke, moramo spomenuti i da je korištenje ovog uređaja jednostavno užitak. Uz izravnu kontrolu nad radom uređaja po vašoj želji, ako dobro prilagodite njegove brojne funkcije, on može raditi praktički automatski. Samo neke od mnogih funkcija su: Održavanje 8 ° C u prostoru, Tajmer, Turbo, Prati me, Automatsko ponovno pokretanje, 4D protok zraka, Samodijagnostika i mnoge druge.

A za šećer na kraju, naravno, ovaj model dolazi sa standardnim infracrvenim daljinskim upravljačem s WiFi modul (ovaj odličan dodatak omogućuje vam upravljanje i podešavanje funkcija klima-uređaja putem posebne aplikacije na pametnom telefonu ili tabletu) i, naravno, već je uključen u cijenu.

Tehničke karakteristike:

 • Radna tvar: R32
 • Raspon snage hlađenja (kW): 1,3 - 5,8
 • SEER / Energetski razred HL: 7,3 / A++
 • Godišnja potrošnja hlađenja (kWh): 258
 • Raspon snage grijanja (kW): 1,3 - 6,0
 • SCOP / Energetski razred GR: 4,3 / A+
 • Godišnja potrošnja grijanja (kWh): 1490
 • Dimenzije unutarnje jedinice (V׊×D) mm: 316×960×212
 • Unutarnja težina (kg): 11
 • Wi-Fi: Wi-Fi je uključen
 • Dimenzije vanjski (V׊×D) mm: 555×785×300
 • Unutarnja težina (kg): 28
 • Promjer cijevi - tekućina. (mm/"): 6,35 (1/4")
 • Promjer cijevi - plin (mm): 12,70 (1/2 ")
 • Maksimalna duljina cijevi (m): 20
 • Maksimalna visinska razlika (m): 10
 • Priključni napon: 230 V / 50 Hz
 • Radni raspon - hlađenje (°C): od 16 °C do +49 °C
 • Radni raspon - grijanje (°C): od -15 °C do +30 °C

Jamstvo: 36 mjeseci

Boja: Bijela
Nominalna snaga grijanja: od 4 do 5kW
Garancija: 36 mesecev
Vrsta klima uređaja: hlađenje+grijanje
Energetski razred grijanja (SCOP): A+
Energetski razred hlađenja (SEER): A++
Vrsta plina: R32
Kategorija: Klimatske naprave

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: AUX Q-Neo 5.4 kW - ARI-18QDH/ARO-18QDH

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate