ALVEUS jednostruki sudoper sa ocjeđivačem Rando Up 30 - nehrđajući čelik (1136609)

Kôd proizvoda: 1136609
Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
379.00 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 17.05.2024

Opis

Umivaonici Rando Up prekrasan su kompromis dizajna i funkcionalnosti. Sudoperi su prikladni za minimalnu širinu ormarića od 60 cm. Bez obzira na vaš stil kuhinje, sudoper sa svojom satenskom površinom i elegantnim linijama podići će estetsku vrijednost vašeg doma. Novost obitelji Rando Up je način ugradnje sudopera koji prati moderne trendove u kuhinji.

Tehničke specifikacije:

  • Dimenzije: 795 x 505 mm
  • Veličina spremnika: 400 x 400 x 205 mm
  • Minimalna širina ormarića: 600 mm
  • Izvedba: Reverzibilno korito
  • Materijal: plemeniti nehrđajući čelik
  • Struktura materijala: Saten
  • Način ugradnje: Površinski usađen /Potpuno usađen
  • Sifon: Push Pop Up
  • Broj spremnika: 1

Sifon je pričvršćen.

Kuhinjski pribor nema u prilogu !

iUgradbeni sudoperi Alveus se ugrađuje u kuhinjski pult i dio je savezne radne površine. Napravljen je izrez odgovarajuće veličine, korito je umetnuto u njega s gornje strane i učvršćeno pričvršćenim stezaljkama.

Upute

Nakon ugradnje, sudoper se temeljito čisti od svih ostataka, posebno od željeza, jer bi dulji kontakt takvih čestica s mokrom površinom sudopera uzrokovao mrlje od hrđe na površini! Pravilnim i redovitim čišćenjem kuhinjska korita ALVEUS održavamo ugodnim i estetskim izgledom, što je na zadovoljstvo svakog korisnika. Za čišćenje ALVEUS kuhinjskih korita, koja su izrađena od nehrđajućeg čelika (plemeniti čelik CrNi 18/10), koristite mekane krpe i tekuća sredstva za čišćenje kućanstva. Nemojte koristiti srebro, sredstvo za čišćenje čelične vune za čišćenje, izbjeljivač ili abrazivna sredstva za čišćenje i nikada ne stavljajte na korito posude ili alat izrađen od površinski nezaštićenog (ugljičnog) čelika. To može dovesti do površinskih ogrebotina, tvrdokornih mrlja ili čak trajnog oštećenja sudopera. U slučaju da korito dođe u dodir s jakim kiselinama, potrebno ga je odmah isprati velikom količinom čiste vode. Kako bi se izbjeglo stvaranje mrlja, ne ostavljajte hranu ili tvari s korozivnim učinkom na korito dulje vrijeme (voćni sok, kuhinjska sol, ocat, senf, slana voda, majoneza i slično). Preporučuje se sušenje sudopera ALVEUS nakon uporabe uz pomoć meke krpe, jer će to spriječiti stvaranje mrlja od kamenca na površini sudopera.
Sve reklamacije koje proizlaze iz nepoštivanja ovih uputa su neopravdane.

Čišćenje i održavanje sudopera

Održavanje je jednostavno. Sudoperi se čiste uobičajenim tekućim sredstvima za čišćenje u kućanstvu ili finim abrazivnim sredstvima koja su prikladna za čišćenje posuđa od nehrđajućeg čelika. Jednostavno isperite svakodnevne mrlje i naslage prilikom pranja čistom vodom, a zatim obrišite sudoper mekom i čistom krpom.
Na taj se način izbjegava nakupljanje kamenca. Mrlje (voćni sokovi, kava, čaj,…) odmah obrišite tekućim sredstvom za čišćenje i mekom krpom i isperite čistom vodom. Odmah obrišite ostale mrlje (vodene boje, tintu...) krpom natopljenom razrijeđenim alkoholom i isperite čistom vodom. Za svakodnevno uklanjanje kamenca možete koristiti jestivi ocat koji je ostavljen da djeluje na površini nekoliko minuta, a zatim isperite čistom vodom i obrišite površinu čistom krpom. Zabranjeno je čišćenje grubim abrazivima i grubim spužvama, jer mogu matirati ili raspršiti glatku površinu sudopera.

Ne izlažite sudoper jakim kemikalijama kao što su:

  • kiseline i baze s koncentracijom većom od 10%
  • sredstva za čišćenje koja premašuju 5% koncentracije djelatne tvari
  • sredstva za uklanjanje laka za nokte
  • sredstva za čišćenje pećnice.

Ako dođe do kontakta, odmah isperite površinu vodom. Ne stavljajte vruće posuđe uzeto izravno iz pećnice ili s ploče za kuhanje (vruće tave,škampi, posuđe) na sudoper ili dno sudopera.Prilikom ulijevanja kipuće vode u sudoper, također treba otvoriti tekuću hladnu vodu.
Nemojte rezati izravno na površinu sudopera.

Materijal korita: Inox
Min. širina ormarića: 60 cm
Oblik korita: Jednostruko
Širina korita: 795 mm
Dubina korita: 505 mm
Inačica korita: Reverzibilna
Boja: Inox
Garancija: 5 godina
Dubina glavne posude: 205 mm
Cjedilo: DA
EAN: 3838997905582
Kategorija: Pomivalna korita
Struktura materijala: Satin
Način ugradnje: Površinsko usadni, Potpuno usadni

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: ALVEUS jednostruki sudoper sa ocjeđivačem Rando Up 30 - nehrđajući čelik (1136609)

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate