ALVEUS jednostruki sudoper s ocjedom Niagara 90 - Carbon (1148032)

Kôd proizvoda: 1148032
Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
203.00 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 21.05.2024

Opis

ALVEUS Niagara sudoper izrađen je od granitnog materijala. Svojim minimalističkim linijama te čistom i glatkom površinom Niagara sudoperi svakako su namijenjeni modernim kuhinjama. Moderan, au isto vrijeme bezvremenski dizajn s dozom organske mekoće.

Tehničke informacije:

    • Širina korita: 775 mm
    • Dubina sudopera: 430 mm
    • Dimenzije posude: 350 x 420 x 180 mm
    • Broj spremnika: 1
    • Oblik sudopera: jednostruki
    • Min. širina ormara: 60 cm
    • Dubina glavnog spremnika: 180 mm
    • Način ugradnje: ugradbeni
    • Dizajn sudopera: Reverzibilni
    • Metoda ugradnje: Implantabilna
    • Materijal: granit
    • Boje: karbon

Kuhinjske armature nije u prilogu!

vsadniZa ugradnju sudoperi su ugrađeni u kuhinjski pult i dio su zajedničke radne površine. Napravi se izrez odgovarajuće veličine, u njega se umetne korito s gornje strane i učvrsti priloženim stezaljkama.

upute

Nakon montaže sudoper temeljito očistite od svih nečistoća, posebice strugotina od željeza, jer bi dulji kontakt takvih čestica s mokrom površinom sudopera uzrokovao pojavu mrlja hrđe na površini! Pravilnim i redovitim čišćenjem održavamo ALVEUS kuhinjske sudopere ugodnog i estetskog izgleda na zadovoljstvo svakog korisnika. Za čišćenje kuhinjskih sudopera ALVEUS, koji su izrađeni od nehrđajućeg čelika (CrNi 18/10 nehrđajući čelik), koristite mekane krpe i tekuća sredstva za čišćenje u kućanstvu. Nikada nemojte koristiti sredstvo za čišćenje srebra, čeličnu vunu, izbjeljivač ili abrazivna sredstva za čišćenje i nikada ne stavljajte neobložene (ugljične) čelične posude ili alate na sudoper. To bi moglo uzrokovati površinske ogrebotine, tvrdokorne mrlje ili čak trajno oštećenje sudopera. Ako sudoper dođe u dodir s jakim kiselinama, mora se odmah oprati velikom količinom čiste vode. Kako biste izbjegli stvaranje mrlja, nemojte dugo ostavljati na sudoperu hranu ili tvari s korozivnim djelovanjem (voćni sok, kuhinjska sol, ocat, senf, salamura, majoneza i sl.). Preporučamo da ALVEUS kuhinjski sudoper nakon uporabe osušite mekom krpom jer ćete na taj način spriječiti stvaranje mrlja od kamenca na površini sudopera.
Sve reklamacije proizašle iz nepridržavanja ovih uputa su neopravdane.

Čišćenje i održavanje sudopera (kuhinjskih) sudopera

Održavanje je jednostavno. Sudopere čistimo običnim tekućim kućanskim sredstvima za čišćenje ili finim abrazivnim sredstvima koja su prikladna za pranje posuđa od nehrđajućeg čelika. Jednostavno operite svakodnevne mrlje i naslage čistom vodom, a zatim obrišite sudoper suhom mekom, čistom krpom.
Na taj način izbjegavamo nakupljanje kamenca. Mrlje (voćni sokovi, kava, čaj itd.) odmah obrišite tekućim sredstvom za čišćenje i mekom krpom te isperite čistom vodom. Ostale mrlje (vodene boje, tuš...) odmah obrišite krpom umočenom u razrijeđeni alkohol i isperite čistom vodom. Za svakodnevno uklanjanje kamenca možete koristiti stolni ocat, ostavite ga na površini nekoliko minuta, zatim isperite čistom vodom i obrišite površinu čistom krpom. Čišćenje grubim abrazivima i grubim spužvama nije dopušteno jer mogu matirati ili izgrebati glatku površinu sudopera.

Ne izlažite sudoper jakim kemikalijama kao što su:

      • kiseline i baze s više od 10% koncentracije
      • sredstva za čišćenje koja prelaze 5% koncentracije aktivne tvari
      • sredstva za uklanjanje laka
      • sredstva za čišćenje pećnice.

Ako dođe do kontakta, odmah isperite površinu vodom. Vruća jela izvađena direktno iz pećnice ili ploče za kuhanje (vruće tave, škampi, posude) ne stavljajte na cjedilo ili na dno sudopera.Kada sipate kipuću vodu u sudoper, treba otvoriti i tekuću hladnu vodu.
Nemojte rezati izravno na površini sudopera.

Jamstvo: 5 godina

Materijal korita: Granital
Min. širina ormarića: 60 cm
Oblik korita: Jednostruko
Širina korita: 775 mm
Dubina korita: 430 mm
Inačica korita: Reverzibilna
Garancija: 5 godina
Dubina glavne posude: 180 mm
Cjedilo: DA
EAN: 3838997919657
Kategorija: Pomivalna korita
Način ugradnje: Klasično usadni

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: ALVEUS jednostruki sudoper s ocjedom Niagara 90 - Carbon (1148032)

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate