ALVEUS dvostruki sudoper s cjedilom Elegant 70 – inox satin (1009386)

Koda izdelka: 1009386
Na zalogi
Leanpay
Kredit od
€ 0.00 / mesec
Od € 0.00 / mesečno
€ 287.91
Cena z 22 % DDV
Količina: 1
Način dostave Na zalogi
Dostava na dom
Predvideno 04.07.2022

Opis

Sudoperi iz obitelji Elegant lijepo se uklapaju u skoro svaku kuhinju. Različite veličine korita, veliko korito ima dimenzije 190 mm, a dubina malog korita iznosi čak 130 mm. Možete odabrati modele različite površinske strukture od nehrđajućeg čelika.

Tehnički podaci: 

 • Širina sudopera: 1110 mm
 • Dubina sudopera: 510 mm
 • Broj korita: 2
 • Oblik sudopera: dvostruki
 • Min. širina ormarića: 80 cm
 • Dubina glavnog korita: 190 mm
 • Način ugradnje: ugradbeni
 • Vrsta materijala: nehrđajući čelik
 • Izvedba sudopera: reverzibilni
 • Struktura: satin ili leinen

Sifon je priložen.

iUgradbeni sudoperi ugrađuju se u kuhinjski pult i dio su povezane radne površine. Napravi se izrez odgovarajuće veličine, u njega se ubacuje korito odozgo i pričvršćuje se priloženim stezaljkama. 

Upute

Nakon postavljanja kuhinjski sudoper temeljito treba očistiti od svih nečistoća, posebice željeznih strugotina, jer dulji kontakt takvih čestica s mokrom površinom sudopera može izazvati hrđave mrlje na površini! Pravilnim i redovitim čišćenjem ALVEUS kuhinjskih sudopera održava se ugodan i estetski izgled na zadovoljstvo svakog korisnika. Za čišćenje kuhinjskih sudopera ALVEUS od nehrđajućeg čelika (nehrđajući čelik CrNi 18/10) upotrebljavajte mekane krpe i tekuća sredstva za čišćenje u domaćinstvu. Nikada ne upotrebljavajte sredstvo za čišćenje srebra, čeličnu vunu za čišćenje, izbjeljivač ili abrazivna sredstva i nikad ne stavljajte posuđe ili alate izrađene od nezaštićenog (ugljičnog) čelika na sudoper. To može prouzročiti površinske ogrebotine, tvrdokorne mrlje ili čak trajno oštećenje korita. U slučaju da sudoper dođe u dodir s jakim kiselinama, treba ga odmah isprati velikom količinom čiste vode. Kako biste izbjegli stvaranje mrlja, na sudoperu ne ostavljajte hranu ili tvari s korozivnim djelovanjem (voćni sok, kuhinjska sol, ocat, senf, salamura, majoneza i slično).  Preporučujemo da kuhinjski sudoper ALVEUS nakon upotrebe osušite mekanom krpom jer ćete na taj način spriječiti stvaranje mrlja od kamenca na površini sudopera.
Sve pritužbe koje proizlaze iz nepridržavanja ovih uputa nisu opravdane.

Čišćenje i održavanje sudopera (kuhinjskih)

Održavanje je jednostavno. Sudopere čistimo običnim tekućim sredstvima za čišćenje u kućanstvu ili finim abrazivnim sredstvima za čišćenje posuđa od nehrđajućeg čelika. Jednostavno isperite svakodnevne mrlje i naslage tijekom pranja čistom vodom, a zatim obrišite sudoper mekanom i čistom krpom. 
Na taj način izbjegavamo nakupljanje kamenca. Mrlje (voćni sokovi, kava, čaj ...) odmah obrišite tekućim deterdžentom i mekom krpom i isperite čistom vodom. Ostale mrlje (vodene boje, crnilo...) odmah obrišite krpom natopljenom u razrijeđenom alkoholu i isperite čistom vodom. Za svakodnevno uklanjanje kamenca možete upotrebljavati ocat, ostaviti ga da djeluje nekoliko minuta, a zatim isprati čistom vodom i obrisati površinu čistom krpom. Čišćenje grubim abrazivnim sredstvima i grubim spužvama nije dopušteno jer mogu matirati ili ogrebati glatku površinu sudopera.

Ne izlažite sudoper jakim kemikalijama kao što su:

 • kiseline i baze koncentracije veće od 10 %
 • sredstva za čišćenje u kojima koncentracija aktivne tvari prelazi 5 %
 • sredstva za skidanje lakova
 • sredstva za čišćenje pećnica.

U slučaju kontakta površinu odmah isperite vodom. Ne stavljajte vruće posuđe koje izvadite iz pećnice ili skinete s ploče za kuhanje (vruće tave, lonce, posuđe) na cjedilo ili na dno sudopera.Tijekom ulijevanja kipuće vode u sudoper, obavezno pustite da teče i hladna voda.
Ne režite izravno na površini sudopera.

Materijal korita: Inox
Struktura materiala: Saten
Garancija: 5 godina
Širina korita: 1110 mm
Dubina korita: 510 mm
Inačica korita: Reverzibilna
Oblik korita: Dvostruko
Min. širina ormarića: 80 cm
Dubina glavne posude: 190 mm
Cjedilo: DA
EAN: 3838997058486
Struktura materijala: Satin
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: ALVEUS dvostruki sudoper s cjedilom Elegant 70 – inox

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna