ALESSI Pulcina aparat za espresso kavu za 6 šalica / crvena ručka / aluminij

Kôd proizvoda: 8003299412679
Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
124.90 €
Količina: 1
Način dostave Predviđena dostava: od 3 do 7 radnih dana
Dostava na dom
Predviđeno 30.07.2024

Opis

Karakterističan i futuristički ESPRESSO CAFE PULCINA dizajnirao je vrlo priznati i cijenjeni dizajner Michele De Lucci za renomiranog talijanskog proizvođača ALESSI. Sadrži malu, ali bitnu dizajnersku inovaciju – to jest, da kuhanje se zaustavlja u pravo vrijeme, prije nego što kava dobije gorak okus. Zbog toga dobiva bolju aromu i puniji okus. Izljev nalikuje kokošjem kljunu (otuda naziv Pulcina - pile) i sprječava kapanje. Jedinstveni estetski talijanski stil naglašen je stepenastim aluminijskim kućištem i crvenom ručkom. Jedinstven i zadivljujući izgled kafeterije uklopit će se u sve moderne kuhinje i urede.
Pogodan je za plinske, električne, staklokeramičke i halogene ploče (nije prikladno za indukciju). Nakon upotrebe rastavite i ručno operite blagim deterdžentom.

Michele De Lucchi
Talijanski arhitekt i industrijski dizajner Michele De Lucchi poznat je kao jedan od pionira modernog dizajna. Rođen je 1951. u Ferrari, a diplomirao je arhitekturu u Firenci.
Dizajnirao je svjetiljke i namještaj za poznate talijanske i europske tvrtke kao što su Artemide, Olivetti, Alias, Unifor, Hermes i ALESSI. Razvijao je eksperimentalne projekte za Compaq Computers, Philips, Siemens i Vitra. Tijekom tog razdoblja razvio je niz teorija o razvoju posla.
Projektirao je i renovirao zgrade u Japanu za NTT, u Njemačkoj za Deutsche Bank, u Švicarskoj za Novartis i u Italiji za Enel, Olivetti, Piaggio, Poste Italiane i Telecom Italia.
Mnogi njegovi radovi izloženi su u prestižnim muzejima dizajna u SAD-u, Europi i Japanu.

Tehničke informacije:

  • Zapremina (ml): 300
  • Karakteristike: Za 6 šalica
  • Prikladno za indukciju: NE
Dubina (mm): 200
Visina (mm): 260
Širina (mm): 120
EAN: 8003299412679

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: ALESSI Pulcina aparat za espresso kavu za 6 šalica / crvena ručka / aluminij

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate