ALESSI Plisse bojler 1.7l / 2400W / sivi / termoplast

Kôd proizvoda: 8003299429776
Rasprodano
103.90 €
Količina: 1
Način dostave Rasprodano

Opis

Električni GRIJAČ VODE PLISSÉ koji je dizajnirao Michele de Lucchi za marku Alessi kombinira funkcionalne aspekte s plastičnim i fascinantnim dizajnom koji otkriva kreatorovo arhitektonsko porijeklo i njegovu strast prema izradi i skulpturi. Čajnik podsjeća na plisiranu suknju koja podsjeća na haute couture. Na prvi pogled izgleda kao šalica koju biste našli na stolu na selu. Izrađena je od termoplastične smole zapremine 1,7 litara i snage 2400 W. Dugačak je 21 cm, širok 16 cm i visok 29 cm.
Sigurno ćete ga rado staviti na kuhinjski pult.

Michele De Lucchi
Talijanski arhitekt i industrijski dizajner Michele De Lucchi poznat je kao jedan od pionira modernog dizajna. Rođen je 1951. u Ferrari, a diplomirao je arhitekturu u Firenci.
Dizajnirao je svjetiljke i namještaj za poznate talijanske i europske tvrtke kao što su Artemide, Olivetti, Alias, Unifor, Hermes i ALESSI. Razvijao je eksperimentalne projekte za Compaq Computers, Philips, Siemens i Vitra. Tijekom tog razdoblja razvio je niz teorija o razvoju posla.
Projektirao je i renovirao zgrade u Japanu za NTT, u Njemačkoj za Deutsche Bank, u Švicarskoj za Novartis i u Italiji za Enel, Olivetti, Piaggio, Poste Italiane i Telecom Italia.
Mnogi njegovi radovi izloženi su u prestižnim muzejima dizajna u SAD-u, Europi i Japanu.

Tehničke informacije:

  • Dimenzija (cm): 21 x 16
  • Zapremina posude (l): 1,7
  • Snaga (W): 2400
  • jamstvo: 2 godine
Dubina (mm): 210
Visina (mm): 290
Širina (mm): 160
EAN: 8003299429776

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Tekstovi na stranici su u pripremi, pa su moguće greške u sadržaju. Ispričavamo se zbog neugodnosti i zahvaljujemo na razumijevanju. Tim eMundia Hrvatska

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: ALESSI Plisse bojler 1.7l / 2400W / sivi / termoplast

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate