NESPRESSO aparat za kavu VERTUO NEXT - beli

Kôd proizvoda: GDV1-EUWHN2-S
Ima na zalihama
162.91 €
Cijena s 22% PDV-a
Previous best price in the last 30 days: 162.91 €
Količina: 1
Način dostave Ima na zalihama
Dostava na dom
Predviđeno 08.03.2024

Opis

Uživajte u sljedećoj šalici kave sa Vertuo Next aparatom. Vertuo Next uvijek teži boljem. Ako Vam se ovog jutra pije velika šalica kave, kratki espresso poslije ručka i gran lungo poslijepodne, Vertuo Next je pravi aparat za vas. Kako bi mogli proširiti svoje iskustvo uživanja u kavi, aparat pruža mogućnost 5 različitih duljina kave, sve samo jednim pritiskom na tipku. Vertuo Next nudi poznato iskustvo Nespresso kave, s novim sistemom za pripremu: Centrifusion tehnologijom. Ona omogućava aparatu prepoznati bar-kod integriran u svaku kapsulu. Rotacijom kapsule oslobađaju se skrivena blaga svake od njih i karakteristične arome svake mješavine. Kreirali smo ga u mnogo boja da bi pratio Vaš stil. Sa svojim kromiranim detaljima, Vertuo Next će se uklopiti u svaku kuhinju. Kako bismo zaštitili naš planet, napravljen je od 50% reciklirane plastike za održivu budućnost.

Neka iskustvo uživanja u kavi prijeđe na sljedeći, viši nivo.

Pet dužina kave- šalica po Vašoj mjeri

Aparat elegantnog dizajna i 5 dužina kave na dohvat ruke. Od izdašnog Carafea (535 ml), do Mug kave (230 ml), ili izbalansiranog  Gran Lunga (150 ml). I naravno, možete odabrati intenzivan espresso (40 ml) ili dupli espresso (80 ml). Kave su pakirane u kapsule i tocno dozirane  za jednu šalicu i svježu pripremu.

Centrifusion™ tehnologija

 Koristeći Nespresso patentiranu Centrifusion™ tehnologiju, Vertuo Next aparat za kavu oslobađa mnoštvo  okusa  i  aroma iz svake mješavine.

Rotiranjem mljevene kave u Vertuo kapsuli, čak do 4000 puta u minuti dobivamo  kavu neodoljive kreme koja stiže ravno u šalicu, pružajući Vam iskustvo profesionalno pripremljene kave svaki put.

Precizno određeni parametri  za  svaku mješavinu

Priprema kave sa Vertuo Next aparatom sada također znači kavu  baš  po Vašoj meri. Nespresso pametni sistem za ekstrakciju* prepoznaje Vašu odabranu Vertuo kapsulu kave  po  barkodu na svom rubu kapsule  i u skladu s  tim prilagođava parametre pripreme da bi se u potpunosti otkrilo blago koje se nalazi u svakoj kapsuli kave. Nema potrebe za mijenjanjem  podešavanja. Jednostavno pritisnete jednu tipku  i uživajte u svakoj pripremljenoj šalici.

Samo jedan pritisak na tipku

   Jedna jedina tipka  vodi Vas u svijet pun mogućnosti pripreme kave uz   Nespresso Vertuo Next aparat. Prepustite se  izdašnim   dugim kavama ili uživajte u uzbudljivim espresso kavama. Svaka Vertuo kapsula  se može reciklirati  i  automatski  se  izbacuje nakon  otvaranja glave aparata. Držač za šalicu se može podesiti na tri različita položaja, ili se može potpuno skloniti.

Kava vrhunske kvalitete

   Nespresso slijedi veoma stroge standarde u izboru kave. Mi kreiramo hermetički zatvorene aluminijske  kapsule koje se mogu reciklirati kao optimalan način da se zadrži svježina kave i pruži izuzetan okus. Kao  rezultat, u Vertuo liniji, nudimo  širok asortiman mješavina i autentične espresso kave koje će zadovoljiti svaki ukus u bilo kojem  trenutku tijekom dana.

Ulaganje u visokokvalitetnu proizvodnju

 2003 godine, u partnerstvu sa The Rainforest Alliance, uspostavili smo AAA Sustainable Quality™ Program. Cilj  ovog programa je osigurati zrna kave vrhunske kvalitete, ali istovremeno štititi životnu sredinu i poboljšavati  život farmera i njihovih  zajednica.

Doprinos globalnim akcijama  koje  se  tiču klimatskih promjena

   Od 2009. smanjili smo  udio ugljičniog dioksida svake Nespresso šalice  za preko 20% a cilj nam je smanjivati ga I dalje

Kako naručiti Nespresso kapsule?

Svoju omiljenu kavu možete lako  naručiti  uz dostavu na željenu adresu.

Internet: Naručujte lako na www.HYPERLINK "http://www.nespresso.hr/"nespresso.HYPERLINK "http://www.nespresso.hr/"hr, 24/7.
Telefon: Kontaktirajte Nespresso Call centar, 0800 98 90 98, naše stručnjake za kavu
 Butici: Posjetite najbliži
Nespresso butik, u Arena Centru ili  Ilici 19 u Zagrebu

Uvijek dostupni za Vas

U slučaju da Vam je potrebna pomoć oko korištenja aparata, nazovite Nespresso Call Centar 0800 98 90 98. Dobit  će  te trenutnu tehničku dijagnostiku i preporuku kako da riješite problem. Ako je Vašem Nespresso aparatu potreban popravak tijekom garancijskog  perioda, Nespresso će  Vam besplatno dostaviti zamjenski aparat dok Vaš ne bude popravljen.

Kava  na  različite načine

   Nespresso nudi veliki izbor kave kako bi zadovoljio  sve ukuse u bilo kojem trenutku tijekom  dana. U svim Nespresso  kavama možete uživati  uz dodatak mlijeka ili mliječne pjene I možete  ih pripremiti u različitim recepturama kao što su: Cappuccino, Latte i Macchiato.

Reciklaža

Nespresso nudi besplatnu  uslugu reciklaže iskorištenih kapsula. Reciklirajte svoje iskorištene kapsule za kavu u najbližem  Nespresso butiku.

SPECIFIKACIJA:

  • MOĆ APARATA (W): 1500W
  • Energetski razred: A+
  • Automatsko isključivanje: 2 minute
  • Vrijeme zagrijavanja: 30 sekundi
  • Kapacitet rezervoara za vodu: 1,1 L
  • Dužina napajalnog kabela: 75 cm
  • Kapacitet posude za kapsule: 10 kapsula za Espresso (male) / 6 kapsula za Mug (velike) šalice
  • Dimenzije aparata (DxŠxV): 142 x 429 x 314 mm
  • Težina aparata: 4,0 kg
EAN: 8606112020077

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR=7,53450 HRK

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: NESPRESSO aparat za kavu VERTUO NEXT - beli

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate