Jamstvo na zadovoljstvo

Jamstvo na zadovoljstvo

U web-trgovini eMundia svjesni smo da kupci ponekad jednostavno nisu zadovoljni proizvodom koji su kupili ili su naknadno zaključili da im ne treba. Stoga našim kupcima nudimo mogućnost da vrate neoštećene i neiskorištene artikle u roku od trideset dana od kupnje bez ikakvih objašnjenja.

Sve što trebate učiniti je da nam u roku od 14 dana od kupnje email-om javite da želite vratiti ili zamijeniti artikl, a zatim ga vratite ili pošaljete natrag u roku od 14 dana.
Zahtjev (ispunjeni obrazac) možete poslati na adresu e-pošte [email protected].

Artikl možete vratiti samo ako nije oštećen, nije upotrijebljen te se nalazi u originalnom pakiranju. Ne prihvaćamo pošiljke s otkupninom.
Artikl možete vratiti sami, ili nas zamoliti da pošaljemo svoju dostavnu službu. Moguće je artikl vratiti uz povrat novca u njegovoj plaćenoj vrijednosti, ili artikl zamijeniti za neki drugi koji će vam odgovarati.  U slučaju povrata ili zamjene, troškove povrata i/ili zamjene snosit će kupac.

Ukoliko se odlučite paket slati sami, robu pošaljite na adresu centralnog skladišta eMundie:

eMundia d.o.o.
Tovarniška cesta 15
5270 Ajdovščina, Slovenia

Ukoliko želite da naša dostavna služba pokupi paket, molimo vas da nam to napomenete, i u tom slučaju ćemo vam izračunati troškove.
Ako se odlučite za zamjenu za drugi artikl, javite nam o kojem se radi da vam možemo isto tako izračunati troškove.

Zamjena artikla odnosno povrat novčanih sredstava bit će izvršeni kad poslani artikl dođe natrag u naše skladište i bude pregledan s naše strane, te kad bude utvrđeno da je s artiklom sve uredu.

E-mail u kojem ćete zatražiti povrat kupljene robe, molimo pošaljite sa sljedećim podacima;

  • broj narudžbe ili broj računa
  • ako je bilo naručeno više artikala, navedite koji točno želite vratiti po njegovoj šifri artikla
  • pošaljite slike artikla sa svih strana, da se stanje dobro vidi, i isto tako same ambalaže
  • navedite da li želite da naša dostavna služba pokupi paket, i ako da, na kojoj adresi
  • ukoliko želite zamjenu za drugi artikl, navedite njegovu šifru

Kad primimo i obradimo vaš email, javit ćemo vam se povratno i dogovoriti ostale detalje, te zatražiti dodatne informacije ako bude potrebno.

Molimo vas da prije kupnje uvijek dobro pregledate specifikacije artikla, te njegove mjere, kako bi povrata bilo što manje na obostrano zadovoljstvo.