GROHE filtarski uložak Blue S (40404001)

Kôd proizvoda: 40404001
Ima na zalihama
81.79 €
120.16 €
Cijena s 22% PDV-a
Previous best price in the last 30 days: 120.16 €
Količina: 1
Način dostave Ima na zalihama
Dostava na dom
Predviđeno 20.12.2023

Opis

GROHE je vodeći svjetski dobavljač sanitarne opreme i jedan od vodećih svjetskih brandova posvećen osmišljavanju inovativnih proizvoda u području vodovodnih instalacija. Tvrtka GROHE se već desetljećima zalaže za vrijednosti tehnologije, kvalitete, dizajna i trajnosti svojih proizvoda. Inženjerske, inovacijske i dizajnerske aktivnosti tvrtke imaju sjedište u Njemačkoj, pa proizvodi GROHE nose značku kvalitete „Made in Germany”. Sva postrojenja u proizvodnoj mreži koriste se visoko preciznim tehnikama proizvodnje kako bi se osigurala sukladnost s dosljedno visokim standardima tvrtke.

Inovativna tehnologija Blue® Pure. Čisti užitak.

GROHE Blue® Pure alternativno je rješenje za ljude koji preferiraju prirodni okus negazirane vode. Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji filtriranja GROHE Blue® obična pitka voda pretvara se u svježu vodu, očišćenu od svih primjesa koje kvare njezin okus. Armatura je kromirana tehnologijom GROHE StarLight® i ima odvojene dovode – jedan za filtriranu, a drugi za nefiltriranu vodu. To znači da ljudi koji više vole prirodnu vodu bez mjehurića mogu i dalje uživati u izvrsnom ukusu vode zahvaljujući vodenom sustavu GROHE Blue®. Filtarski uložak GROHE Blue® može pročistiti do 600 litara vode i lako ga je zamijeniti. Stvara čist i osvježavajući okus, bez okusa teških metala, kamenca ili klora.

bluepure 1. filtrirani dovod vode 2. nefiltrirani dovod vode

Tehnologija koja vam omogućuje da okusite razliku:

Stvarajući GROHE Blue®, tvrtka se udružila s tvrtkom BTW, vodećim europskim liderom na tržištu vode, kako bi našem sustavu osigurala vodu s neusporedivim okusom. Inovativna tehnologija upotrebljava postupak u pet koraka za uklanjanje najsitnijeg sedimenta iz vode iz vodovoda, no istodobno ne
uklanja važne minerale koji blagotvorno utječu na naše zdravlje. Filtrirana voda je svježa, čista, ukusna i nema neugodni miris klora.

Na skici je prikazan rad filtra:

 filtracija

Kapacitet filtra: 600 l pri 15° dKH

Garancija: 5 godina
EAN: 4005176984068

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR=7,53450 HRK

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: GROHE filtarski uložak Blue S (40404001)

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate