Radijatori su vrlo uobičajeni klasični oblik grijanja koji se upotrebljava u mnogim kućanstvima. Obično u domovima koji koriste centralno grijanje ili grijanje na pelet radijatori su nezaobilazni elementi grijnog sustava. Ovisno o materijalu, radijatori su nekada bili jako teški pa se razlikuju lijevani (imali su veliku moć zadržavanja toplote)  i moderni podijeljeni na aluminijske ili čelične radijatore.

Njihova ponuda na tržištu značajno se proširila u moderno doba, što nam daje mnogo više izbora. Prije kupnje treba dobro razmisliti i razmotriti sve mogućnosti kupnje radijatora za dom kako bi osigurali najoptimalnije grijanje.

Kada se kupuju radijatori cijena igra važnu ulogu pošto grijanje spada od jednu od skupljih investicija za Vaš dom. Za neke kupce su privlačniji strujni radijatori koji za stvaranje toplote koriste električnu energiju. Ukoliko Vam se dopadaju  električni radijatori akcija predstavlja priliku za kupnju istih kada su cjenovno pristupačniji.

Nudimo vam veliki izbor radijatora renomiranih proizvođača različitih vrsta – od aluminija, za kupaonicu, električnih i uljnih radijatora i kalorifera. 

Postavi padajućim redosljedom

7 Artikal(a)

Postavi padajućim redosljedom

7 Artikal(a)