GORENJE Perilica za rublje WNA84AWIFI

Kôd proizvoda: 741803
Ima na zalihama
481.45 €
665.88 €
Cijena s 22% PDV-a
Previous best price in the last 30 days: 665.88 €
Količina: 1
Način dostave Ima na zalihama
Dostava na dom
Predviđeno 04.10.2023

Opis


Vrsta proizvoda: Perilica rublja
Razred energetske učinkovitosti: A
Klasa efikasnosti centrifuge: B
Klasa buke centrifuge: B
Boja proizvoda: Bijela boja

Učinkovitost

Inverter PowerDrive motor: Inverterski motor PowerDrive
Drum WaveActive: Drum WaveActive
Broj ciklusa centrifuge 1/1, 1/2, 1/4: 1400 / 1400 / 1400
Punjenje pranja: 8 kg
Volumen bubnja: 54 l

Upravljanje

Wi-Fi kontrola: Integrirano
ConnectLife: ConnectLife
Upravljanje: Tipka, zaslon, daljinski upravljač
Vrsta zaslona: Led zaslon
Hladno pranje: S tipkom
Jednostavno sučelje: Jednostavno sučelje
Personalizirane postavke za sve programe: Personalizirane postavke za sve programe

Programi

Broj programa: 15 programa
Osnovni programi: Pamuk, miješani sintetički proizvodi, pranje vune/ruku, dodatna higijena
Posebni programi: Dječja odjeća / SportWash / Košulje / Power 59` / Brzina 20`

Funkcije

Jednostavno glačanje: Jednostavno glačanje
Podešavanje temperature: Podešavanje temperature
Sustav protiv puzanja AntiCrease: Sustav protiv puzanja AntiCrease
Skraćivanje programa: Skraćivanje programa
Spremanje osobnih postavki: Spremanje osobnih postavki
Načini pranja: NormalCare, TimeCare
Načini pranja: Načini pranja
Funkcija pare: Funkcija pare
Dodavanje rublja: Dodavanje rublja
Zaustavljanje pumpe: Zaustavljanje pumpe
Podešavanje završetka pranja: Podešavanje završetka pranja

Značajke

SteamTech: SteamTech
Friendly SoftSound: Prijateljski SoftSound
Program samočišćenja: Program samočišćenja
StableTech bočne stranice: StableTech stranice
Elegantna vrata: Elegantna vrata
AdaptTech Wash - Inteligentni memorijski sustav: AdaptTech Wash - inteligentni memorijski sustav

Sigurnost i održivost

Zaštita djece: Zaštita djece

Tehnički podaci

Potrošnja električne energije na 100 ciklusa: 41 kWh
Trajanje Eko programa: 211 min
Razina buke centrifuge: 76 dB
Potrošnja vode po ciklusu za program Eco 40–60 °C: 42 l
Potrošnja električne energije po ciklusu za program Eco 40–60 °C: 0,41 kWh
Dimenzije (Š×V×D): 60 × 85 × 54,5 cm
Dimenzije pakiranog proizvoda (Š×V×D): 64 × 89 × 62,7 cm
Neto težina: 65,3 kg
Bruto težina: 66,7 kg
Potrošnja energije u stanju pripravnosti: 0,3 W
Priključna snaga: 1.900 W
Nazivna struja osigurača: 10 A
Kod: 741803
EAN: 3838782667107

Europska kvaliteta: Perilice rublja Gorenje osmislio je, razvio i proizveo tim stručnjaka u Europi koji na tržište postavljaju nove tehnološke trendove. Svaki uređaj pažljivo je dizajniran kako bi najbolje zadovoljio vaše potrebe.
Ekstrahigijenski program: Program ekstrahigijenske pare uklanja do 99,9% bakterija i kvasaca iz rublja pomoću pare i visokih temperatura pranja. Odjeća će biti besprijekorno čista, a istovremeno će unutrašnjost perilice dugo ostati čista, bez mikroba i neugodnih mirisa.
Funkcija FastWashing: Stalno ste u žurbi i ponestaje vam vremena? Gorenje perilice rublja odlikuju se funkcijom FastWashing, koja je posebno dizajnirana za takve situacije. Ova značajka omogućuje vam skraćivanje vremena pranja na bilo kojem programu, uključujući pretpranje i dodatnu vodu.
Funkcija protiv grljenja: Ako rublje ne možete izvaditi iz perilice odmah nakon pranja, ne brinite, funkcija protiv grljenja osigurat će da se rublje ne zgužva dalje. Funkcija perilice rublja Gorenje, nazvana Anti-crease, dizajnirana je za smanjenje bora na odjeći. Bubanj će se okretati još 2 sata nakon pranja kako bi se smanjilo maženje odjeće. Ovu funkciju možete zaustaviti u bilo kojem trenutku pritiskom na tipku START/STOP ili ON/OFF.
 
SteamTech: Zaboravite na omekšivač! Dodatna obrada parom na kraju odabranog programa značajno smanjuje bore, mirise i bakterije. Vaša odjeća bit će potpuno čista, manje zgužvana i mekša.
Inverter PowerDrive motor: Ovaj tihi, ali vrlo učinkovit motor dizajniran je za dugi vijek trajanja perilice rublja, gdje štedite energiju svaki put kada perete rublje.
ShirtsSteam: Program ShirtsSteam posebno je prilagođen za pranje košulja i osigurava da nisu samo temeljito čiste, već i znatno manje zgužvane, tako da ne morate gubiti previše vremena glačajući ih.
Jednostavno sučelje: Jednostavno sučelje sa srednjom tipkom programa omogućuje vam početak pranja u samo 3 jednostavna koraka; uključite perilicu rublja, odaberite program i pritisnite START! Nema podizbornika za odabir dodatnih funkcija i postavki. Međutim, imate mogućnost odabira postavki na velikom dodirnom sučelju, tako da možete biti sigurni da će se vaša odjeća prati onako kako želite.
StableTech: Povećana stabilnost i značajno smanjenje vibracija zbog bočnih i donjih ploča StableTech osiguravaju značajno smanjenu razinu buke čak i pri najvećim brzinama centrifuge.
SleekDoor: Velika vrata, izrađena od jednog komada plastike bez vijaka, osiguravaju stabilnost i istovremeno sprječavaju neugodno škripanje. Otvaraju se punih 180 stupnjeva i na taj način čine pražnjenje i punjenje stroja što je moguće jednostavnijim.
ChildLock: Tijekom pranja vrata ostaju zaključana, sprječavajući čak i najzanimljiviju djecu da ih otvore. Kako bi se dodatno osigurala sigurnost, upravljačka ploča može se zaključati i pritiskom kombinacije tipaka, što onemogućuje nenamjerne promjene postavki.
SoftSound: WaveActive perilice rublja nisu samo ljubazne prema vašem rublju, već i prema vašim ušima. Lagani tonovi daju nježne informacije o značajkama ili programima koje odaberete.
Brzina 20': Samo 20 minuta dovoljno je za osvježavanje nove majice i drugog manje prljavog rublja. Vaša je odjeća uvijek spremna.
JoggerDial: JoggerDial omogućuje brz i jednostavan odabir programa pranja. Zahvaljujući led indikatoru, odabrani program jasno je vidljiv iz svih kutova i bez obzira na osvjetljenje prostorije.
AddClothes: Uz StopAddGo možete zaustaviti ciklus pranja u početnoj fazi kako biste dodali ili uklonili rublje.
DrumClean: Pranje praškom za pranje na nižim temperaturama može dovesti do idealnih uvjeta za razvoj bakterija, što može uzrokovati neugodan miris vašeg rublja. Program DrumClean uklanja sve bakterije unutar stroja i osigurava da je rublje uvijek svježe.
SteamRefresh: Ovaj jedinstveni program stvara dovoljno pare za osvježavanje vaše odjeće, olakšava glačanje i štedi vam dragocjeno vrijeme.
ConnectLife: Pojednostavite svoj život i imajte sve opcije za kontrolu i provjeru perilice rublja u aplikaciji na svom mobilnom uređaju. Daljinsko upravljanje, obavijesti o mobilnim uređajima i obavijesti o servisnim zahtjevima značajke su koje će vam pomoći da nesmetano i brzo upravljate svim operacijama perilice rublja, bez obzira na to gdje se nalazite.
PowerWash 59'/32': Zahvaljujući brzom i intenzivnom programu pranja, potrebno je manje od sat vremena za pranje polovice volumena punjenja bubnja.
AdaptTech za pranje: Perilica rublja pamti postavke centrifuge za svaki unaprijed postavljeni program. Osim toga, zapamtite jeste li odabrali opciju dodatne vode ili pretpranja za određeni program. Ako ponovno koristite isti program, stroj će predložiti zadnje odabrane postavke.
Drum WaveActive: Jedinstveni uzorak bubnja u obliku valova i posebna 3D rebra u obliku valova omekšavaju vlakna kako bi obrada odjeće bila iznimno nježna, a rublje savršeno čisto s vrlo malo bora.


Upute za uporabu
Energetska naljepnica
Informativni članak

Kapacitet pranja: 8 kg
Garancija: 2 godine jamstva + 3 dodatne godine jamstva
EAN: 3838782667107

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR=7,53450 HRK

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: GORENJE Perilica za rublje WNA84AWIFI

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate