GORENJE Ugradbena perilica posuđa GV642C60

Kôd proizvoda: 743272
Ima na zalihama
430.23 €
Cijena s 22% PDV-a
Količina: 1
Način dostave Ima na zalihama
Dostava na dom
Predviđeno 04.10.2023

Opis


Vrsta proizvoda: Potpuno ugradbena perilica posuđa
Broj podmetača: 14 kompleta
Broj košara: 2
Zaštita od prolijevanja: Kompletan AquaStop
TotalDry, automatsko otvaranje vrata: TotalDry, automatsko otvaranje vrata
Dimenzije (Š×V×D): 59,8 × 81,6 × 55,5 cm

Razred energetske učinkovitosti: C
Klasa buke: C
Učinkovitost pranja posuđa: A
Učinkovitost sušenja: A

Učinkovitost

Maks. temperatura ulazne vode: 70 °C
Motor: Asinkroni jednofazni motor

Upravljanje

Indikator odabranog programa: Indikator odabranog programa
Upravljanje: Na dodir

Programi

Sensori: Senzor razine vode, senzor zamućenja
Temperature glavnog pranja: 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70 °C
Broj programa: 6 programa pranja: Automatski program; Intenzivni program; Eko program; Higijenski program; Kristalne staklenke; 1h pranja
Referentni programi: 1

Značajke

Spremanje vlastitih programa: Pamćenje posljednjih postavki
Automatski program: Automatski program
Funkcija SpeedWash (opcionalna 4 programa pranja): Funkcija SpeedWash (opcionalna 4 programa pranja)
TotalDry, automatsko otvaranje vrata: TotalDry, automatsko otvaranje vrata
Program samočišćenja: Program samočišćenja
Upotreba 3-u-1 tablete: Primjena tableta 3 u 1
Indikator odabranog programa: Indikator odabranog programa
Indikator završetka pranja: Svjetlo - zvučni signal
Indikator preostalog vremena pranja: Ima
Ugradnja panelnih vrata: Moguće kao dodatak

UseLogic tehnologija

Odgoda početka pranja: Odgođeni početak pranja do 24 sata

Oprema

Broj košara: 2
Sustav gornje košare: MultiClack
Broj razina ubrizgavanja: 4
Broj prskalica: 2
Filtar za samočišćenje: Filtar za samočišćenje
Gornja košara Široka mreža; Ručka; Plastična drška s logotipom; Lijevi sklopivi držač za čaše; Desni sklopivi držač za čaše; Sklopivi/djeljivi držač za čaše; Fiksne ručke; Fiksni držač za čaše; Široki stalak za noževe; 4 držača za čaše
Donja košara Široka mreža; Ručka; Plastična ručka; Sklopive/djeljive stražnje ručke; Košara za pribor; Bez logotipa

Sigurnost

Zaštita od prolijevanja: Kompletan AquaStop
Sustav dijagnostike kvarova: Sustav za dijagnostiku pogrešaka
Materijal kade: Kada od nehrđajućeg čelika

Podaci o potrošnji

Potrošnja vode po ciklusu za ekološki program: 9,7 l
Potrošnja električne energije po ciklusu za program Eco 40-60°C: 0,74 kWh
Potrošnja električne energije na 100 ciklusa: 74 kWh
Trajanje Eko programa: 190 min
Razina buke: 46 dB
Potrošnja energije u stanju pripravnosti: 0,49 W
Odgoda pokretanja: 3,99 W

Tehnički podaci

Podesiva visina: 74 mm
Materijal poluge za ubrizgavanje: Plastika
Dimenzije (Š×V×D): 59,8 × 81,6 × 55,5 cm
Dimenzije pakiranog proizvoda (Š×V×D): 64 × 88 × 67 cm
Dimenzije udubljenog otvora (Š×V×D): 60 × 82 × 55,5 cm
Neto težina: 28 kg
Bruto težina: 30 kg
Priključna snaga: 1.900 W
Nazivna struja osigurača: 10 A
Kod: 743272
EAN: 3838782758393

Europska kvaliteta: Gorenje perilice su dizajnirane, proizvedene u Europi i dizajnirane u Švedskoj od strane tima stručnjaka koji su pioniri najnovijih tehnoloških trendova. Svaki je uređaj pažljivo dizajniran kako bi najbolje odgovarao vašim potrebama.
TotalDry: Uživajte u potpuno suhom spremniku i uštedite do 20% na troškovima energije. Na kraju ciklusa pranja vrata perilice su djelomično otvorena, što osigurava da se vaše posuđe potpuno osuši bez opasnosti od oštećenja namještaja zbog prekomjerne vlage. Uz TotalDry više ne morate ručno brisati posuđe, tako da ćete imati više vremena za opuštanje nakon jela.
Automatski programi: Program pranja posuđa koji štedi do 50% energije jednostavnim otkrivanjem prljavštine posuđa. Posebni senzori mjerača neprozirnosti vode otkrivaju prljavštinu posuđa i podešavaju trajanje glavnog ciklusa pranja i temperaturu vode za ciklus pranja, koja može biti između 45 ° C i 65 ° C. Automatski program stoga je uvijek najoptimalniji i energetski najučinkovitiji način pranja posuđa.
Brzi program 1h: Učinkovit i brz program dizajniran za svakodnevnu uporabu za posuđe s blago osušenim ostacima. Ovaj program mora raditi na 65 °C i mora biti dovršen u roku od jednog sata.
15 min - brzo pranje: Zamislite da ste domaćin večere i posuđe je već oprano od glavnog jela do deserta. Brzi 20-minutni program možete skratiti uključivanjem SpeedWash i posuđe će se oprati za samo 15 minuta.
UltraClean košara za pribor: SmartFlex košare za pribor nude iznimnu fleksibilnost prilikom pranja posuđa. Ovisno o vašim potrebama, košaru možete koristiti u cjelini ili je podijeliti na dva odvojena dijela, koji se mogu postaviti na različita mjesta u donjem dijelu perilice posuđa. To će vam omogućiti da uložite više posuđa, lonaca i tava u perilicu posuđa.
Program samočišćenja: Kako bi učinkovitost perilice posuđa uvijek ispunila vaša očekivanja, kada perilice posuđa mora biti čista. Jednom mjesečno pokrenite program samočišćenja i oprostite se od ručnog čišćenja kade, prskalica i crijeva perilice posuđa.
Total AquaStop: Zahvaljujući funkciji AquaStop, možete sigurno ostaviti perilicu posuđa da radi čak i noću ili tijekom vašeg odsustva. U slučaju curenja ili izlijevanja vode, AquaStop automatski zatvara dovod vode i pumpa ispušta preostalu vodu iz kade perilice posuđa. Funkcija AquaStop ostaje potpuno funkcionalna tijekom cijelog životnog vijeka uređaja.
MultiClack sustav: Jednostavan sustav podešavanja košare na 2 razine omogućuje slaganje čak i najvećih lonaca i tanjura te savršeno prilagođava unutrašnjost vaše perilice posuđa vašim potrebama.
Ekstrahigijenski program: Program uključuje dodatno ispiranje hladnom vodom, nakon čega slijedi dugotrajno ispiranje vrućom vodom na 70 °C kako bi se uklonilo 99,9% svih bakterija. Program oponaša proces sterilizacije i kreiran je s onima koji imaju na umu izuzetno visoke higijenske standarde.
Filtar za samočišćenje: Automatski sustav za čišćenje filtra ispire ostatke hrane i održava njihovu propusnost. Time se sprječavaju mogući problemi i kvarovi.
Stakleni program: Zahvaljujući posebno razvijenom programu za pranje stakla, perilice posuđa Gorenje UltraClean nježno će se pobrinuti za sve vaše staklene predmete. Zbog niže temperature pranja, može se sigurno koristiti i za pranje kristalnih čaša.
Spajanje na toplu vodu: Gorenje perilice posuđa mogu se spojiti i na toplu vodu (maks. 70 °C) umjesto na hladnu vodu. Odabir priključka za toplu vodu smanjuje vrijeme trajanja programa i smanjuje potrošnju električne energije perilice posuđa. Ekološki prihvatljivo i pristupačno rješenje za vašu obitelj.
Prilagodljive košare: Košare su opremljene naglašenim pokretnim elementima i fleksibilnim sustavom za jednostavno slaganje posuđa. Jednostavan sustav podešavanja košare na 2 razine omogućuje slaganje čak i najvećih lonaca i tanjura. Držač tanjura u donjoj košari može se lako postaviti i tako dobiti više prostora za veće komade posuđa. Pribor za jelo se stavlja organizirano, u posebnu treću košaru, gdje nije ogrebotina i može se potpuno osušiti. Svaki detalj precizno je osmišljen kako bi uporaba uređaja bila što jednostavnija.
Eko program: Prilikom odabira ECO programa, stroj će koristiti niže temperature pranja i ispiranja i smanjiti potrebnu količinu vode, dok će istovremeno učinkovito prati posuđe.
14 kompleta: Potpuno podesiva unutrašnjost omogućuje različite načine slaganja posuđa u perilicu posuđa, a dvije košare pružaju dovoljno prostora za pranje do 14 kompleta posuđa odjednom. Naravno, s istim savršenim rezultatima pranja.
Energetska učinkovitost C: Zahvaljujući Inverter PowerDrive motoru, optimiziranim programima i pametnim rješenjima, Gorenje perilice posuđa kombiniraju izvrsne rezultate čišćenja i sušenja s vrlo niskom potrošnjom energije.
Dozator deterdženta: Nove Gorenje perilice posuđa opremljene su minimalističkim kliznim dozatorom deterdženta iz kojeg tiho iskače tableta za perilicu posuđa. Dozator se lako čisti i omogućuje preciznije doziranje deterdženta za pranje svih vrsta posuđa.
SmartControl: Pranje u perilici posuđa nikad nije bilo jednostavnije! Sve kontrole imaju jednostavnu logiku rada s lijeva na desno. Svi modeli odlikuju se bijelim led zaslonom i upravljanjem na dodir. Za početak postupka pranja dovoljan je samo jedan dodir.
Odgoda isključivanja: Podesite početak postupka pranja za kasnije i pustite perilicu posuđa da radi kada je to najprikladnije, na primjer, kada je struja jeftinija. Posuda će se savršeno oprati točno kada vam zatreba.
SuperSilent: Najtiše perilice posuđa Gorenje UltraClean rade na volumenu koji odgovara volumenu šapata između dvije osobe. Izuzetno tih rad rezultat je posebne zvučne izolacije, učinkovitih motora, visokokvalitetnih materijala i inovativnih rješenja sustava pranja.
SimpleControl: Ergonomski oblikovana upravljačka ploča pruža izvrstan pregled i kontrolu nad postupkom pranja posuđa i odabranim postavkama. Omogućuje vam jednostavan odabir odgovarajućeg programa i drugih posebnih postavki.
 
Garancija 5 godina!


Ugrađena skica
Upute za ugradnju
Upute za korištenje
Energetska naljepnica
Informativni članak

Broj kompleta: 14 kompleta
EAN: 3838782758393

Sve fotografije artikala su simbolične i ne jamče stvarna svojstva proizvoda.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR=7,53450 HRK

Slični proizvodi

Recenzije

Ocjene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocjena)
Recenzirate: GORENJE Ugradbena perilica posuđa GV642C60

Dodaj recenziju

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Trebate