Zašto za opremanje kupaonice izabrati marku Sanotechnik?

12.23.20. #Članki
Kupaonice Sanotechnik

Želite li svoju kupaonicu opremiti na kvalitetan i ujedno cjenovno prihvatljiv način, svakako razmislite o proizvodima marke Sanotechnik. Ova kompanija u ponudi ima sve za kupaonski prostor, od kompleta tuš kabina i sauna pa sve to slavina te sitnih detalja poput vješala za ručnike ili toalet papir. Radi se o tvrtki koja ima sjedište u Austriji te je osnovana 1979. godine, od kada konstantno ulaže u proizvodnju i razvoj svojih proizvoda. Proizvodni pogoni tvrtke Sanotechnik nalaze se i u Austriji i u Kini.

Ono po čemu je Sanotechnik brand postao popularan su različite tuš kabine, dakle setovi u kojima imate sve te je potrebno samo ugraditi ih u kupaonski prostor. U ponudi imaju tuš kabine različitih veličina, ali i oblika pa će za sebe nešto moći pronaći i oni najizbirljiviji. Primjerice, na web stranici naše trgovine eMundia.hr možete pogledati Sanotechnik kompletnu tuš kabinu RIO 90 x 90 x 203 koja sa stražnje strane ima matirano staklo, a na kliznim vratima prozirno. U kompletu je i armatura te prilagodljiva ručka za tuš koja ima tri funkcije. Jamstvo na ovaj kvalitetan proizvod je 12 mjeseci.

Ipak, ako vam samo tuš kabina nije dovoljna te želite nešto novo i sasvim drugačije, ali prije svega korisno za vlastito zdravlje, u ponudi imamo i Sanotechnik infracrvenu kabinu – saunu Apollo. Toplina ima opuštajuće djelovanje na cijelo tijelo, ali i na um, a što nam više treba u ovo ludo vrijeme pandemije koronavirusa, kada je i sam izlazak na ulicu postao svojevrsni rizik? Kako bi se umanjio utjecaj stresa, sauna poput ove definitivno je nešto što itekako može pomoći pa pripadate li onima malo dubljeg džepa koji si to mogu priuštiti, svakako razmislite o njoj. Ova sauna izrađena je kanadske kukute te je predviđena za jednu osobu.

No, i ako vam trebaju jednostavniji kupaonski dijelovi, Sanotechnik ih ima – primjerice ukoliko želite nabaviti novu ručku s glavom tuša, u ponudi je njihova ručka za tuš s tri funkcije koja je vrlo prihvatljiva kada govorimo o cijeni. Izrađena je od kroma, a tri funkcije zapravo znači da tuš ima tri različite vrste prskanja, bilo da volite jači ili laganiji mlaz ili pak nešto između te dvije opcije. I na ovaj je proizvod jamstvo 12 mjeseci.

Kupaonski kompleti s ogledalom i umivaonikom te ormarićima i ladicama za pohranu stvari popularni su već niz godina. Sanotechnik ih u svojoj ponudi ima popriličan broj, a mi ćemo vam predstaviti Sanremo Lux 85 – u ovom kompletu dobit ćete veliko ogledalo koje ima halogenu rasvjetu, potom umivaonik veličine 81 x 82 x 32,8 centimetara, a ispod njega nalazi se prostor za pohranu stvari, odnosno jedan veći ormarić za veće stvari plus tri ladice za manje predmete. Ovo je kupaonski dio koji je veoma praktičan, ali i estetski vrlo lijep pa želite li podići svoj stari kupaonski prostor na sasvim novu razinu i obnoviti je i poljepšati s minimalnim ulaganjem, razmislite o ovakvom kompletu ili nekom od sličnih iz Sanotechnik tvrtke koje imamo u svojoj internetskoj trgovini eMundia.hr!