Zašto izabrati tuš kabine Sanotechnik?

12.28.20. #Članki
Tuš kabine Sanotechnik

Sanotechnik je austrijska tvrtka, najveći distributer kupaonske opreme za cijelu Europu, ali i šire. Počela je s radom još davne 1979. godine, sjedište joj je u Austriji, a proizvodna postrojenja ima i u Europi i u Kini. Iako proizvode baš sve što vam treba za opremanje lijepe i udobne kupaonice, najprepoznatljiviji su postali po tuš kabinama.

Želite li i vi novu tuš kabinu, nekoliko je dobrih razloga zašto razmisliti upravo o Sanotechnik tuš kabinama. U svojoj ponudi na web shopu eMundia.hr imamo tuš kabine ovog branda baš za svaku kupaonicu – polukružne, pravokutne ili kvadratne. Primjerice, Sanotechnik pravokutna tuš kabina Elegance 80 x 120 x 195 samo je jedna od tuš kabina koja ima sve predispozicije da vas ozbiljno oduševi. Staklo na njoj je debljine 8 milimetara, sigurnosno je i prozirno, a vrata imaju čelične kotačiće s kojim se jednostavno upravlja. Ulaz je kutni, a može se montirati i na lijevu i na desnu stranu, ovisno koji vam položaj u kupaonicu odgovara. Jamstvo ovog proizvoda je 12 mjeseci, a želite li jednostavni tuš koji je k tome i iznimno klasičan te elegantan, ovaj model Sanotechnik tuš kabine zasigurno bi mogao biti pun pogodak za vašu kupaonicu.

Razmišljate li ipak o malo manje klasike, a više modernosti, u našoj web trgovini imamo Sanotechnik masažnu kompletnu tuš kabinu Lydia 90 x 90 x 215. Dakle, radi se o sasvim novoj razini tuš kabine u kojoj ćete imati pogodnosti mnogih čuda moderne tehnologije kao što su radio, ventilator, rasvjeta te čak 6 mlaznica na staklenoj ploči. Ne smijemo zaboraviti niti nadglavni tuš, sjedalo, a na vratima sigurnosno kaljeno staklo debljine 5 milimetra te na stražnjoj stijenki sigurnosno kaljeno staklo debljine 4 milimetra. Ručka za tuš je prilagodljiva, a u cijelom kompletu ove moderne tuš kabine dolazi i staklena polica na koju možete odložiti potrepštine za tuširanje. Jamstvo na ovoj proizvod je 12 mjeseci, a instalacija je jednostavna te nema potrebe za silikoniranjem niti pričvršćivanjem vijcima.

A ako ste tip osobe koja voli detalje izabrati sama, a ne dobiti sve u već unaprijed određenom setu, onda pogledajte kvadratnu Sanotechnik tuš kabinu iz serije M 90 x 90 x 195. Dakle, radi se o tuš kabini u kojoj ćete dobiti najosnovniji dio – kabinu s vratima, a ostalo, kao što su kadica, tuš, slavine, police ili što vam već treba, kupujete i nadograđujete sami. Ova tuš kabina otvara nove mogućnosti i dopušta vam da budete kreativni. Kabina ima sigurnosno staklo debljine 5 milimetara, staklo je matirano, dvostruka su klizna vrata kao i dvostruki kotačići na vratima iznad i ispod. Jamstvo na ovaj jednostavni Sanotechnik proizvod je 12 mjeseci.

A za kraj nam je ostala posebna poslastica – Sanotechnik masažna parna kompletna tuš kabina Relax 90 x 90 x 215. Ovo je čudo tehnologije jer osim što ćete u kompletu dobiti i kadicu, i tuš, također ćete dobiti i masažne mlaznice s kojim ćete imati osjećaj da ste u masažnom salonu, ali i generator pare s kojim je tuširanje podignuto na sasvim novu razinu, odnosno već je na svom putu prema sauni. Uz sve dobit ćete i preklopnu stolicu, LED rasvjetu, staklenu policu, sigurnosno staklo, a jamstvo na ovaj jedinstveni, sofisticirani i moderni proizvod je 12 mjeseci.