Za praznike zaslužujete topao i uredan dom - provjerite naše prijedloge, cijene snizite još više promo kodom Veselje5

12.17.20.
Veselje5

Ove godine Božić i Nova godina sasvim su drugačiji nego ikada prije. Zbog pandemije koronavirusa, svi se manje-više zatvaramo, okrećemo sebi i samo onim najbližim ljudima, najužoj obitelji. Samim time i pokloni su drugačiji, sve poprima sasvim drugačiju dimenziju. U nemogućnosti druženja možda je pravo vrijeme da za blagdane uredite svoj dom jer – svatko zaslužuje topao i uredan dom. U svojoj web trgovini imamo mnogo prijedloga za vas, mnogo proizvoda pomoću kojih možete uljepšati svoje domaćinstvo te ga učiniti kvalitetnijim i ugodnijim mjestom za život. Izdvojili smo određene vrste proizvoda koji su već sniženi, no upotrebom posebnog koda koji glasi 'Veselje5' možete ostvariti dodatne popuste. Saznajte o kojim se proizvodima radi:

Kompleti sudopera i slavina - https://www.emundia.hr/dom/sudoperi/kompleti/

U ponudi imamo velik izbor kompleta za lijepu kuhinju koji se sastoje od sudopera i slavine i u istoj su boji te od istog materijala izrade. Imamo klasične inox izvedbe, ali i velik broj granitnih kompleta koji su ove godine postali posebno popularni jer je granit materijal koji je iznimno otporan i na habanje i na visoke temperature. Također, granitni kompleti su u crnoj ili bež boji te su odličan estetski dodatak u kuhinji, a ono što mnoge oduševi jest činjenica kako granitni kompleti imaju garanciju od čak 10 godina!

Tuš kabine - https://www.emundia.hr/kupaonica/tus/tus-kabine/filter/manufacturer-sanotechnik

Mnogo je vrsta tuš kabina, a baš sve ih mi imamo u svojoj internetskoj trgovini. Izaberite između kvadratnih, pravokutnih, polukružnih tuš kabina te tuš stijena i vrata i počastite se novim izgledom kupaonice baš ovih blagdana. Nakupljeni stres najbolje se oslobađa upravo tuširanjem u vodi koja ima temperaturu koja vam odgovara, ali i mlazom koji najbolje paše vašem umornom tijelu.

Oprema za tuš - https://www.emundia.hr/kupaonica/tus/oprema-za-tus/filter/manufacturer-grohe

Ako ste ipak za sitnije stvari koje život znače, izaberite nešto iz odjela opreme za tuš – razna sjedala, tuševi, ručke, cijevi, držači. Mnogo je sitnih dijelova koji mogu osvježiti vaš stari tuš i pomaknuti ga na sasvim novu razinu. Primjerice, u stari tuš možete ugraditi sjedalo tako da vam svako tuširanje postane znatno ugodnije.

Peći na drva - https://www.emundia.hr/grijanje/peci/peci-na-drva/

Kod spomena blagdana i Božića mnogima je prva asocijacija upravo vatrica u peći, njezino pucketanje i toplina koju širi. U internetskoj trgovini eMundia.hr imamo velik izbor najrazličitijih peći na drva – termo peći, peći na vrući zrak te peći s cjevovodima kao i dodatnu opremu za ovakve peći koji su sada još povoljniji nego prije. Kliknite i provjerite.

Klima uređaj - https://www.emundia.hr/vox-klima-uredaj-iva1-12ir

Iako mnogi sada ne razmišljaju o klima uređaju, božićna ponuda prava je prilika da se nabavi jer se mogu ostvariti brojni popusti te vas cijela investicija košta znatno manje nego za vrijeme ljetnih mjeseci. VOX klima uređaj IVA1 kojeg vam nudimo ima čak pet godina garancije, može i hladiti i grijati, u energetskom je razredu A++ te ima poseban Inverter Split System koji znači da troši i do 30 posto manje energije! Uz ovo ima i posebne funkcije kao što su ionizator, samočišćenje, samodijagnoza te program za čišćenje plijesni.