Vanjski masažni bazeni

04.21.21. #Članki
Vanjski masažni bazeni

Masažni bazeni više nisu rezervirani samo za najbogatije. Naime, zadnjih nekoliko godina cijena im pada pa ih si može priuštiti širi sloj ljudi, a dodatnim akcijama i popustima postaju još dostupniji. I ako imate veliki vrt i ako imate veliki balkon ili terasu – sve su to mjesta na kojima možete montirati masažni vanjski bazen. Dovoljno je napraviti dovod i odvod vode i najveći problem je riješen. U današnje vrijeme korone kada su nam ograničena i putovanja, ali i odlasci na bazene i u spa salone, imati masažni bazen pravo je bogatstvo koje se zapravo i ne može mjeriti novcem.

U svojoj ponudi imamo nekoliko masažnih bazena, a nekiod njih su na popustima pa su još prihvatljiviji. Samo vas jedan klik dijeli od naše trgovine eMundia.hr i kupnje povoljnog, lijepog i prije svega praktičnog masažnog vanjskog bazena.

Ako tražite vanjski masažni bazen za jednu osobu, odnosno u kojem ćete uživati samo vi, sami, provjerite Sanotechnik masažni vanjski bazen Oasis mini. Ovo je plavi bazen zapremine 590 litara, težine 210 kilograma, a duljine 205, širine 130 i visine 70 centimetara. U sebi ima čak 37 mlaznica za masažu koje su različite veličine i snage, dvije pumpe, jedno ležeće mjesto, dva sjedeća mjesta te sustav LED rasvjete od čak 14 svjetala. Tu je i regulator zraka te tri jastuka. Uz bazen ćete dobiti sustav za filtriranje, DVD, radio, Bluetooth te dva zvučnika. Ne zaboravimo spomenuti ni termo pokrov koji je otporan na vatru te podnosi opterećenje do 50 kilograma.

No, želite li ipak veliki masažni bazen u kojem će moći uživati cijela obitelj, provjerite Sanotechnik masažni bazen Oasis maxi. Duljina mu je 210, širina 210 te visina 92 centimetara. Ima pet sjedećih i jedno ležeće mjesto te čak 48 masažnih mlaznica različitih veličina i snage. Tu je i LED sustav rasvjete od 17 svjetala, 3 jastuka, dva regulator zraka, ali i stepenice za lakši ulazak u bazen. Opremljen je naprednom elektroničkom kontrolom, sustavom DVD-a, Bluetootha i USB-a te zvučnika. Ima i sustav za dezinfekciju ozona te termo pokrivač otporan na vatru koji podnosi opterećenje do 50 kilograma.

Ukoliko vam je bitna boja i ne želite plavu, u ponudi imamo i bijele masažne vanjske bazene. Jedan od njih je Sanotechnik bazen Oasis maxi koji je opremljen s pet sjedećih mjesta i jednim ležećim te ima 40 mlaznica različite jačine koje su ujedno nehrđajuće. Bazen ima i dva regulatora zraka te tri jastuka i 17 LED svjetala različito raspoređenih po samom bazenu. Duljina mu je 210, širina 210,a visina 92 centimetara. Sa svim svojim karakteristikama ovaj masažni veliki bazen može postati vaša jedinstvena oaza na balkonu, terasi ili u vrtu u kojem će uživati cijela obitelj tijekom dugih i toplih ljetnih mjeseci.

Ljeto se trenutno možda čini još daleko, ali kako to obično biva, kod nas se jedan dan nose zimske jakne, a već sutradan možemo u kupaće kostime. Stoga nemojte čekati predugo, uzmite u obzir i vrijeme dostave te izaberite svoj masažni vanjski bazen već danas u našoj web trgovini eMundia.hr.