​Ugradbeni sudoperi Deante

05.08.21. #Članki
​Ugradbeni sudoperi Deante

Ako niste čuli za kompaniju Deante , bave se više od 25 godina proizvodnjom asortimana za kuhinje i kupoaonice. Posao su doveli do savršenstva na temelju znanja, iskustva i znanja o najnovijim trendovima. Koriste kvalitetne materijale koji su otporni na habanje, na promjene temperatura to jest na izrazito visoke ili niske temperature, a k tome su dizajnirani tako da estetski podižu baš svaki prostor a još pogotovo vašu kuhinju ili kupaonicu. Modernost, dugotrajnost, estetika, kvaliteta – sve to ćete dobiti izborom Deante.

Kada se odlučujete o kupovini nove kuhinje, jedan od važnih izbora i naravno jedan od prvih izbora je, koju sudoperu izabrati. U izboru postoji više različitih tipova sudopera, ali ipak ugradbeni sudoperi su se pokazali najčešći i naravno najbolji izbor kupaca. U našoj web trgovini eMundia.hr nudimo širok izbor Deante sudopera. Dali ste znali da Deante surađuje s brojnim mladim i talentiranim dizajnerima te je dobitnik raznih nagrada za svoje proizvode?

Još jedna mala zanimljivost je ako posjetite službenu stranicu tvrtke Deante, naime, kod svakog modela sudopera uz opći opis pronaći ćete i fotografiju, ime te kratku biografiju s autogramom dizajnera koji je odgovoran upravo za taj konkretan model za kojeg ste zainteresirani.

Kod nas nudimo u ponudi širok raspon ovog Deante proizvoda i sigurno je kako ćete pronaći jedan koji će savršeno odgovarati vašoj kuhinji.Postoje četvrtasti i okrugli, potom jednodijelni i dvodijelni a i kod izbora materiala možete birati inox ili grafit. Kod dvodijelnih postoje varijacije, gdje su oba dijela jednaka ili gdje je jedan veći, a drugi manji ili gdje je jedan dio za pranje, a drugi namijenjen cijeđenju suđa. Dakako, moći ćete birati lijevu ili desnu stranu, ovisno kako vam to odgovara u kuhinji. Deante je poznat da pravi sudopere iz završnog materiala kao što je grafit. Proizvodi su iznimno elegantni omogućuju dug vijek trajanja a upravo zato i Deante daje garanciju čak od 10 godina. Sudoperi su jako odporni na grebanja ili slična oštećenja, a takodjer su iznimno otporni na visoke temperature, čak do 250 stupnjeva Celzijevih, kao čak i na temperaturne razlike, toplo ili hladno - neće se apsolutno ništa dogodit.

Većina proizvođača sudopera vam nudi sudopere samo u jednoj bolji, no kod Deantea to je sasvim drugačije jer u ponudi imaju i one od inoxa, grafitne nude u boji pijeska, u bijeloj boji, alabaster, metalik grafitnoj, metalik sivoj, i tako dalje. Tako da će se svaka sudopera uklapati u vašu elegantnu kuhinju i pridonijeti estetiki. Sudopere možete dobiti takodjer u raznim veličinama da se uklapaju u vašu kuhinju. Uz svaku sudoperu je uključen sifon – skočni ekscentar (otvor se otvara i zatvara uz pomoć gumba) i space saver (sifon dizajniran za povećanje iskoristivog prostora u donjem elementu).

Unesite i vi u vašu sjajnu kuhinju dašak elegancije, skladnostii otmjenosti. Ovaj izbor je top opcija za vašu novu kuhinju ili osvježavanje stare tako da posjetite našu web trgovinu eMundia.hr i uvjerite se sami u našu bogatu ponudu i birajte sudopere iz linije Evora, Rapido, Twist, Eridan, Capella, Andante, Prime, i mnogih drugih.