Tražite lijepu i povoljnu kupaonsku opremu? Imamo sve na jednom mjestu

10.19.20.
Kupaonska oprema

Kupaonica je mjesto za opuštanje i za traženje mira, to je onaj dio doma u kojem ćete pronaći barem pet minuta odmora od burne i ubrzane svakodnevice, dok se namačete u kadi punoj mjehurića ili puštate toplu vodu iz tuša po svom umornom tijelu. Zato ne treba štedjeti na opremanju ovog dijela kućanstva – svaki dio donijet će novi komadić i novu dimenziju opuštanja u vaš život. Lijepa tuš kabina ili kada, prostran lavabo, komotan bide, udobna WC školjka, držač WC papira koji nije ni predaleko ni preblizu, ogledalo u kojem se vidi sve što želite vidjeti – sve ovo spada u kupaonsku opremu koju možete pronaći na jednom mjestu, dobre kvalitete i povoljne cijene.

Tuš kabine danas su jedna od najpopularnijih kupaonskih oprema. Radi se o kabinama koje su potpuno opremljene, imaju sve što je potrebno za korištenje i jedino što trebate napraviti jest pronaći najbolje mjesto u kupaonici te je montirati. Danas ih je doista veliki izbor i razlikuju se samo po nijansama, primjerice po tome imaju li ugrađeno sjedalo ili ne, imaju li ogledalo ili ne te kakvi su dodaci što se tiče glazbe i telefona. Naravno tu su i mlaznice i masažeri pa jedne tuš kabine nude samo jedan tuš, a druge nude i mlaznice koje služe za masažu, a nalaze se na bočnim stranama kabine ili na vrhu. Dakako, postoje i oni koji preferiraju samo kadu za tuš, dok i dalje koriste zavjesu za tuš, ali ni to nije problem jer u ponudi imamo i samo kade za tuš, bez ikakvih drugih dodataka.

Saune su danas sve popularnije, a s obzirom da se nalazimo usred pandemije koronavirusa, imati svoju saunu sada zvuči kao sasvim dobra, realna i prije svega odlična ideja! Sauna je odlična za zimsko doba u koje upravo ulazimo jer osim što služi za opuštanje također će vas dobro ugrijati nakon napornog dana u kojem ste se većinu vremena smrzavali na vjetru i kiši za vrijeme radnog vremena. Infracrvene saune veoma su popularne jer se lako koriste, udobne su i ne zahtijevaju mnogo čišćenja i održavanja. Pomoću infracrvene saune dobit ćete dašak spa salona ili pravih toplica u vlastitom domu! Zašto se smrzavati kada možete imati vlastitu saunu i zagrijati se kada god vam slobodno vrijeme dopušta?

Kade za kupanje jedno su vrijeme bile 'OUT', ali zadnjih nekoliko godina sve se više vraćaju u modu, a prije svega one kade koje krasi retro izgled. Možda razmišljate što izabrati – kadu ili saunu? Prvo probajte s kadom jer ona omogućuje duge kupke u toploj vodi te ako vam se ovo jako svidi, uvijek možete krenuti i sa saunom, naravno ukoliko imate prostora i financijskih sredstava.

Neizostavna je i armatura za kade i tuševe, možete birati između samostojeće ili ugradbene armature, a svakako razmislite i o termostatskim armaturama za kade i tuš kabine – radi se o pametnom uređaju koji omogućuje namještanje točno željene temperature vode – kada to jednom napravite, dovoljan je samo jedan pritisak na gumb kako bi ta željena temperatura vode počela teći iz tuša ili u kadu. Radi se o revoluciji u kupaonskoj opremi koja s vremenom ima sve više i više poklonika!

Dakle, provjerite ponudu kupaonske opreme i odlučite se za nešto iz našeg asortimana. Za neku od opreme nudimo montažu, besplatnu dostavu i dakako jamstvo s obzirom na to o kakvoj opremi se radi. Vaše zadovoljstvo naš je najveći uspjeh.