Saznajte prednosti kompleta za tuš Grohe Cosmopolitan

10.05.20.
Komplet za tuš Grohe

Tuširanje je mnogima najdostupniji oblik opuštanja. Što je ljepše nakon napornog dana nego pustiti toplu vodu da teče po umornom tijelu? Ovaj čin kao da ne osvježava i regenerira samo tijelo već i dušu. Ako je k tome i tuš dobar, voda teče temperaturom koja vama najbolje odgovara i mlazom koji na vas djeluje poput lagane masaže, onda su prednosti višestruke. S Grohe Cosmopolitan kompletom za tuš vaše opuštanje podignut ćemo na sasvim novu razinu.

U ponudi web shopa eMundia.hr imamo doista širok raspon Grohe tuševa – od onih koje možete držati u ruci dok se tuširate pa do onih koji su statični i montiraju se iznad glave ili iza leđa. A kada govorimo o setovima Grohe Cosmopolitan treba znati da se radi o kvalitetnom i trajnom proizvodu čemu u prilog ide i garancija od čak 5 godina.

grohe cosmopolitan

Grohe je jedna od vodećih europskih kompanija koja se bavi proizvodnjom sanitarne opreme i inovativnim rješenjima za kupaonicu, prije svega za sustave za tuširanje. Primjerice, oni su jedan od prvih proizvođača u svijetu koji su lansirali smart control – radi se o intuitivnom rješenju za tuš kada se jednim pritiskom na tipku dobije omiljena temperatura vode te omiljena jačina mlaza. Nadalje, svi proizvodi s ponosom nose markicu 'Made in Germany'.

Grohe komplet za tuš Tempesta Cosmopolitan 100 ima ručku za tuš, vodilicu za tuš te tuš cijev. Odlikuje ga nekoliko markica koje jamče kvalitetu – Grohe Star Light – što označava ultra glatku površinu koja je otporna na ogrebotine i jamči trajan sjaj; Grohe Dream Spray – oznaka za mlaznice koje su ravnomjerno raspoređene i tako osiguravaj optimalno tuširanje; Grohe Water Guide – oznaka za unutarnju izolaciju što znači da je protok vode zaštićen od pregrijavanja; Grohe Speed Clean – oznaka za silikonske mlaznice koje olakšavaju uklanjanje prljavštine, postupak je toliko olakšan da prljavštinu jednostavno možete ukloniti i prstima.

Komplet Grohe Cosmopolitan pogodan je za protočni grijač vode, a minimalni preporučeni tlak je 1 bar.

Kompanija Grohe je prisutna na našem tržištu već niz godina i raznim setovima za tuševe te samim glavama tuševa, ali i armaturom pokazuje da konstantno ulaže u nove materijale te prije svega tehnologije. Cilj svakom ovom proizvodu iz Grohe asortimana, a tako i setu Cosmopolitan jest da se olakša život krajnjem korisniku, a život postane jednostavniji i ugodniji. Primjerice, Grohe Speed Clean tehnologija koju smo već spomenuli sama po sebi je revolucionarna jer omogućuje čišćenje jednostavnim pokretima prsta. Obično smo naviknuli da se većina tuš setova dobro namoči nekakvim sredstvom za pranje, pričeka, a onda jako pritisne spužvom kako bi se oprali. Zbog Grohe Speed Clean tehnologije to sa setom Grohe Cosmopolitan nećete morati.

Cijena seta Grohe Cosmopolitan nešto je manja od 400 kuna i to u posebnoj ponudi u web trgovini eMundia.hr. Želite li kvalitetan i inovativan proizvod, proizvod koji ćete moći koristiti godinama jednako kao i prvog dana nakon kupnje, svakako razmislite o ovom setu. Pogodan je za sve kupaonice i ono što se oduvijek spominje kao 'njemačka kvaliteta' moći ćete iskusiti upravo ovim setom.