Savjeti za preuređenje kupaonice

03.28.22. #Članki

Nešto je posebno u kupaonici, ako je ona lijepo uređena i čista. Prisjetite se samo trenutaka kada ste kod nekog znanca ili u nekom hotelu ugledali doista lijepo uređenu kupaonicu. To je obično trenutak kada zastanemo i divimo se jer kada smo u lijepo uređenoj kupaonici lako je osjećati se dobro, umirujuće, sretno pa čak i pomalo glamurozno. Zašto taj osjećaj ne prenijeti i u vlastitu kupaonicu?

Što uzeti u obzir?

Kada preuređujete kupaonicu nekoliko je faktora koje treba sagledati:

  • Koliko je novca na raspolaganju?
  • Kakav tip kupaonice želite?
  • Preuređujete li sve ili samo detalje?
  • Jeste li za tuš ili kadu?
  • Pazite na ventilaciju
  • Odaberite lijepo osvjetljenje
  • Dodajte malo glamura – isplati se

Uz mnoštvo proizvoda koje nudimo u svojoj internetskoj trgovini eMundia.hr, trenutno ističemo Hansgrohe proizvode za kupaonicu koji su na akciji i pomoću kojih renovacija vaše kupaonice može postati puno lakša, a proizvodi koje izaberete kvalitetniji su nego oni na koje ste do sada naviknuli. Radi se o akciji od 3 % na Hansgrohe proizvode, a kako biste ostvarili popust unesite kod SUPER3 prilikom narudžbe.

Primjerice, za dodavanje glamura u kupaonicu potrebno je dodati jedan ili dva detalja koja će cijeli prostor učiniti glamuroznijim i očima ugodnijim. Jedan od takvih detalja je Hansgrohe tuš ručka Raindance Select E 120 3 Jet – krom. Radi se o tušu koji se može naručiti u nekoliko boja: zlatnoj, crnoj, bijeloj, brončanoj i kromiranoj. Zamislite samo ako ugradite zlatni ili brončani tuš – ovo je čisti glamur na djelu i sve će izgledati sasvim drugačije, modernije i otmjenije. Osim boje, tuš ima i različite mlazove, primjerice za jači mlaz za masažu ili slabiji koji djeluje umirujuće. I glava tuša je velikog promjera pa s ovim tušem kabina može postati mala spa oaza vašeg doma.

A želite li spartanski tip kupaonice, s jednostavnim i funkcionalnim linijama, svakako provjerite Hansgrohe armaturu s jednom ručkom za umivaonik Metris 110 s gornjim dijelom sifona. Radi se o miješalici koja je opremljena s nekoliko modernih tehnologija koje je čine kvalitetnom i dugotrajnom. Primjerice, jedna od ovih tehnologija je Air Power što znači da armatura vodi dodaje zrak u izdašnim količinama pa se zahvaljujući ovome dobivaju pune kapljice i mekani mlaz koji ne šprica. Nadalje, ima i Eco Smart tehnologiju kojom se ograničava protok vode te tako štedi. Quick Clean tehnologija označava jednostavno uklanjanje kamenca laganim trljanjem mlaznica. Na kraju je važno napomenuti i kako je garancija na ovu miješalicu čak 5 godina.

A ako ste ipak među onima koji još uvijek žele kadu u svojoj kupaonici, znajte da je dobra slavina za kadu pola riješenog problema. U ponudi uz popust od 3 % imamo Hansgrohe armaturu za kadu s jednom ručkom Talis S, a sviđa li vam se i želite li je naručiti, ne zaboravite unijeti kod SUPER3 kako biste navedeni popust i ostvarili. Idealna je za kade, a ima mogućnost za ugradnju tuša ako vam se u budućnosti svidi ova ideja. Radi se o miješalici u boji kroma te je jednostavnih, modernih linija. Garancija koju nosi ovaj proizvod je 5 godina.