Provjerite zašto je set sudopera i armature Alveus ili Deante najbolji izbor

10.09.20.
Set sudopera armature Alveus Deante

Opremanje kuhinje nije nimalo lak zadatak. Kakav sudoper izabrati? A što je s armaturom? Je li bolja miješalica ili obična slavina? Uzeti dvostruki ili jednostruki sudoper? Dublji ili plići? I koliko ću to sve platiti? Zapravo, mnogo je upitnika i nedoumica i od ovih pitanja već nam se zavrtjelo u glavi. Stoga je možda najbolje rješenje za vas – kupovina seta sudopera i armature. O čemu se ovdje radi?

Kupovinom seta sudopera marke Alveus ili Deante uštedjet ćete novac. Naime, ako kupujete posebno sudoper i posebno slavinu, kada sve zbrojite platit ćete više nego kada kupite ovakav set kojeg imamo u ponudi. Ekskluzivna je to ponuda marke Alveus i marke Deante jer radi se o kompanijama koje su osjetljive na potrebe kupaca i nude ono što se traži, što je kvalitetnije i isplatljivije.

Deante i Alveus sudoperi već su niz godina prisutni na našem tržištu i kupci se navikavaju na njihovu kvalitetu. Naime, radi se o kompanijama koje konstantno ulažu u svoju proizvodnju, prije svega u materijale, kako bi dobili što kvalitetniji finalni proizvod. Primjerice, kompanija Alveus koristi prirodni granit za izradu sudopera, a radi se o visokokvalitetnom materijalu koji je otporan na udarce, ogrebotine, habanje, nagle promjene temperature te velike razlike u temperaturama, a čišćenje je iznimno jednostavno. Ako izaberete set Alveus pod nazivom Foxtrot 40 znači da ste se odlučili za sudoper okruglog oblika, radi se o jednostrukom sudoperu koji se može montirati na lijevu ili desnu stranu, a također uz ovaj sudoper s kojim će vaša kuhinja sasvim sigurno plijeniti poglede, u setu ćete dobiti i slavinu u istoj boji (trenutno u ponudi imamo crni i bež granit set). Garancija je na ovaj set dugih pet godina što samo govori u prilog kako se radi o vrhunskim i sofisticiranim proizvodima, a k tome i estetski lijepo izrađenim s izrazito elegantnim linijama.

A pogledajmo sada Deante set naziva PIVA ZQIY2113 – radi se o četvrtastom jednostrukom sudoperu koji ima nastavak na koji možete staviti suđe da se ocijedi, a uz ovaj sudoper dolazi i ekstra elegantna armatura u istoj boji. Set je izrađen u crnoj boji prirodnog granita, sudoper je otporan na udarce, habanje, visoke i niske temperature, UV zrake te se jako lako čisti. Ono što će vas posebno iznenaditi, a prije svega obradovati jest i činjenica da na ovaj set sudopera i armature imate garanciju koja traje čak 10 godina! Nije li to jednostavno sjajno?!

Svi Deante i Alveus kompleti sudopera i slavina u našoj ponudi nalaze se na popustu tako da je vaša ušteda dvostruka – prvo jer ste izabrali set koji je sam po sebi jeftiniji nego kada zasebno kupujete sudoper i slavinu, a drugo zato jer vam naša web trgovina nudi ekstra popust na ovakve setove.

Ako ste ipak više tradicionalan tip osobe i jednostavno najviše volite imati inox sudoper i armature, imamo i takve komplete marke Deante i Alveus. Provjerite našu ponudu na stranici eMundia.hr i možda vam za oko zapne primjerice Deante komplet ZPAB 0113 koji je od nehrđajućeg čelika i kromirane armature. Ovakav set ima jamstvo od dvije godine. U kompletu je uključen sifon i skočni ekscentar s pomoću kojeg se odvod za vodu otvara i zatvara.

Dakle, mnogo je setova sudopera i armature Deante i Alveus u ponudi web trgovine eMundia.hr. A za koji ćete se vi odlučiti?