Proljetni popusti – produljujemo akciju kod: PROLJECE3

04.12.21. #Akcije
Kod proljece3

Već ste se naviknuli i odlično prihvatili našu proljetnu akciju nazvanu PROLJECE3 pa smo je odlučili produljiti! Naime, radi se o akciji koja označava popust od 3 posto na sve proizvode iz našeg asortimana. Tako je, dobro ste pročitali – baš sve što možete pronaći u našoj web trgovini eMundia.hr trenutno je na popustu od 3 posto. Budući su mnogi od proizvoda od prije na raznim popustima i akcijama, popust od 3 posto dodatna je pogodnost koja će vam donijeti znatne uštede. Proljeće je, čini se, ove godine, znatno hladnije nego inače pa nas je već 'počastilo' snijegom i izrazito niskim temperaturama. Ako vas brine hoće li vaše voćke preživjeti ovaj nalet hladnoće, ono o čemu ne trebate brinuti jest nabavka raznih proizvoda za svoj dom iz naše trgovine.

Kada kliknete na eMundia.hr uočit ćete razne kategorije i potkategorije – grijanje, klima uređaji, vrt, dom, kupaonica i bijela tehnika. Primjerice u kategoriji vrt pronaći ćete potkategorije vanjski masažni bazeni, vrtni alat, podne obloge te vrtni kamini i kuhinje. Ako vas nešto zanima iz ove ponude, prilikom narudžbe u posebno označeno polje trebate samo upisati promo kod PROLJECE3. Kada to napravite, dobit ćete dodatnih 3 posto proljetnog popusta na ukupnu cijenu proizvoda koje ste stavili u svoju virtualnu košaricu.

Budući se još uvijek nalazimo u pandemiji korona virusa, najčešće ne znamo što će se dogoditi od danas do sutra, odnosno hoće li nas već sutra pogoditi neke nove mjere i ograničiti nam normalan život. Odlazak u spa salone i na bazene jedna je od kategorija koje se jednom mogu koristiti, a drugi put već ne mogu. Upravo iz tog razloga nije loša ideja osposobiti vlastitu oazu mira – vanjski masažni bazen. U svojoj ponudi imamo ih nekoliko, a oduševit će vas najrazličitijim mlaznicama, ležećim i sjedećim mjestima, grijačima i osvjetljenjem. Iako se radi o proizvodu koji spada u kategoriju skupljih, dodatnim proljetnim sniženjem uz upotrebu koda PROLJECE3 možete doći do znatne uštede i vlastiti spa salon nikada nije bio dostupniji.

U kategoriji grijanje jedna od potkategorija je infracrveno grijanje za koje mnogi vjeruju kako se radi o grijanju budućnosti. Naime, radi se o grijaćim pločama koje se mogu postaviti u bilo koji dio prostorije (čak i na strop), a specifično je po tome da zagrijava krute površine, a ne samo zrak u prostoriji. Na ovaj način prostorija je zagrijana dulji vremenski period te su uštede na računu za električnu energiju velike. Također, odlično je za domove koji imaju solarne ploče. Želite li i vi isprobati grijanje budućnosti, nabavite barem jednu infracrvenu grijaću ploču i pri tom ne zaboravite iskoristiti naš dodatni popust uz upis koda PROLJECE3.

A možda je upravo sada pravo vrijeme za nabavku nove peći na drva za sljedeću zimu. U našoj web trgovini imamo veliki izbor peći na drva renomiranih proizvođača Palazzetti i Nordica – Extraflame. Primjerice, Nordica peć na drva Tea ima 8 kW, prije je koštala oko 5,600 kuna, a trenutno se nalazi na posebnom popustu od čak 30 posto. No, odlučite li se za kupnju u ovom, proljetnom periodu, upišite promo kod PROLJECE3 i dobit ćete dodatni popust od 3 posto! Ne propustite!